HTEO BIH DA KUPIM OVU KARTICU I DA AKO JE TO MOGUCE GLEDAM HD KANALE NA HD READY TV-U. IMAM LG 32LCR3 - DAKLE U PITANJU JE ONA NAJNIZA HD REZOLUCIJA. DA LI JE NEKO VIDEO KAKO TO IZGLEDA U PRAKSI? DA LI SE ISPLATI PAZARIVATI ILI CU BACITI PARE? FUNKCIONISE LI TO? MISLIO SAM DA MI TO NEKO STRUCAN NAMONTIRA, JER JA BAS NEMAM NIKAKVA ISKUSTVA SA SAT TV. DA LI POSTOJI NEKA BOLJA VARIJANTA, MOZDA NEKI RECIVER(VALJDA SE OVAKO PISE)?
Razlika u kvalitetu slike je mnogo veca , nego sto je bio prelazak sa vhs-a na dvd format....ALI hd kvalitet slike nudi svega par svetskih stanica ( discovery, national geographic i jos par kanala) tako da sto se tice te strane je ne isplativo mada ..slika je BOLI GLAVA...
p.s. Kada jednom pogledas neki kanal u hd tv formatu, kada se vratis i na dvd ili obicnu analognu televiziju bolecete oci bukvalno od ocajne slike
IZVINJAVAM SE UNAPRED AKO SI AUTOR TEKSTA U SVETU KOMPJUTERA...
ALI OVO STO PROCITAH, JE ISTO STO PISE U SVETU KOMPJUTERA I STO SE MOZE NACI KAD SE NA GOOGLE-U UKUCA SKYSTAR HD. TAKO DA NA OSNOVU TVOG PISANJA MOGU SAMO DA ZAKLJUCIM DA TI JOS NISI NI VIDEO KAKO IZGLEDA HD TV.
kakav crni svet kompjutera pa nemam 3 ipo godine niti citam te ispod prosecne novine sa idiotskim kolumnistima.Imam hd tv 1080p i znam o cemu pricam, i nemoj da zakljucujes o necemu pre vremena...pre svega trazio si misljenje i dobio iz prve ruke ili reci hvala ili cuti
Kad smo vec kod toga u cemu je razlika izmedju Sky Star-a 2 i Sky Star HD-a?Postoji li jos neki Sky,da nije izasao u skorije vreme.Sta je najbolje,najkvalitetnije za uzeti???
:: :: :: kakav crni svet kompjutera pa nemam 3 ipo godine niti citam te ispod prosecne novine sa idiotskim kolumnistima.Imam hd tv 1080p i znam o cemu pricam, i nemoj da zakljucujes o necemu pre vremena...pre svega trazio si misljenje i dobio iz prve ruke ili reci hvala ili cuti
OGNJENI: Razlika u kvalitetu slike je mnogo veca , nego sto je bio prelazak sa vhs-a na dvd format.... SVET KOMPJUTERA: Treba li posebno naglasiti kakvo je zadovoljstvo gledanje oštre slike u 1920 x 1080? Neko kaže da je to skok koji se može meriti prelaskom sa VHS-a na DVD, a mi se ne slažemo s tim â to je mnogo veći skok u kvalitetu OGNJENI: Kada jednom pogledas neki kanal u hd tv formatu, kada se vratis i na dvd ili obicnu analognu televiziju bolecete oci bukvalno od ocajne slike SVET KOMPJUTERA: Prokletstvo je u tome što, kada se naviknete na visok kvalitet slike, DVD i obična televizija izgledaju mutno, loše, kao oni DivX i slični inferiorni formati.
CAK SU I OVI HD KANALI KOJE SI NABROJAO, DEO TEKSTA IZ SVETA KOMPJUTERA
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.