Nije mi to baš jasno..kaže international warranty 3 years...dal stiže neki škart ili se distributer ograđuje ko zna... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Sve je to lepo ali kad vidim samo 2 godine garancija sere mi se.. :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Obavezni su da daju garanciju 24 meseca po zakonu dok za tu trecu godinu moraju da cimaju proizvodjaca. Ocigledno im nije do cimanja. I ASRock daje 3 god pa je do skoro bilo 2 god garancije kod nas za njihove proizvode.
Znaci to je najjeftinije..Obzirom da je kod nas PederV podignut a ovakve ekskluzive uopste i nema razlika izmedju zapada i nas je pisljivih 20 eur.
Uzevsi u obzir u kakvoj smo mi situaciji-konkretno mislim na porez,ovo je super cena i svaka cast i uvozniku i firmi koja se potrudila da ponudi nesto ovako!
A sad da li tas preteze sa entuzijazma na sirove performanse to je diskutabilno. Koliko sam video ni jedan GTX770 nema za te novce a po meni ovo je najbolja izvedba GTX760 koja ima u ponudi!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.