potreban mi je savet oko izbora graficke kartice, imam plocu P4 Titan 848p sa AGP 8x slotom na kojoj je procesor Intel Celeron 2.6 zanima me koja graficka bi mi najvise odgovarala do 50e, hvala unapred...
Za tu sumu novca samo neki ATI, jer je grafika za AGP nekih 10-15% skuplja od one za PciE, a trenutno je polovna 7600gt za pciE nekih 60â¬. Prelistaj malo oglase ovde na berzi, nemoj da te mrzi i zbog AGP porta ne ocekuj previse za tu kintu.
Uz taj procesor dolazi MAKSIMALNO u obzir 7600GT AGP ili x800XT, ali obe prelaze znacajno preko 50 evra, cak i polovne (a i pitanje je kako bi ih tvoj Celeron iskoristio).
U taj okvir novca polovna moze 7600GS AGP (ako nadjes za 50 evra) ili 7300GT (ako nadjes AGP) ili x1300 Pro ili 6600GT DDR3 (moze i DDR2) ili 9800Pro ili x700Pro. Biraj. Sve su dobre.
Nove AGP kartice do 50 evra se ne isplati uzimati, precenjene su i ne vrede novca koji se za njih ulozi ni priblizno.
Napomena: Mnogo vaznije je da napunis do 1 GB RAM-a, nego da nabudzis graficku. Najbolje podmiri oboje, jedno te nece zadovoljiti.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.