I koja je preporuka, potreban je za gledanje filmova, s tim da je dosta bitan ugao gledanja, niska cena, a eto kod ovih je i garancije 36meseci, za razliku od drugih proizvodjaca.
Cini mi se da tu nikakvog poredjenja nema - Benq je jedna od...
18.02.2014. 00:41
status: user broj poruka: 10999
firmi za koju se kaze da ``nikad ne znas sta kupujes``. To ce reci: kontrola kvaliteta proizvoda je blizu nule, pa kako se koja serija pokaze i kako se kome koji primerak ``zalomi``. Kupi onog koji je jeftiniji i nadaj se zgoditku. Ako ne valja, vrati, pa uzmi onaj skuplji model...
mada moj ti je savet da ustedis jos malo i uzmes neki do 15k, jer ipak monitor se uzima na duze staze, a za taj novac em veca rez, em ips za bolju sliku..
Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 Co Gigabyte G.1 Sniper B5 Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mhz Seagate Baracuda 1Tb Seasonic G550 550W Gold Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window Dell P2414H...
Znao sam da ce odgovor biti odatle, zato sam i proverio pre nego sto sam pisao odgovor. Ovde je vecina odgovora copy(*.forum)->paste(pcberza)
Cast retkima. Ako je vec otvorena tema, msm da je otvorena da bi neko iz iskustva nesto napisao i ko zaista zna sta je u pitanju, a ne da prepricava iskustva ortaka iz USA, EU...a nikad u dodiru nije bio sa tim.
Pogledaj na njihovom sajtu koliko je cena i kolika je garancija(12990, 24m). Sa 36meseci garancije je 15,5K.
Ako nemas dovoljno para za neki Dell ips onda uzmi Benq GW2255 koji ima VA panel i bolje uglove vidljivosti od TN monitora. Samo da znas da Benq GW2255 ima slabije vreme odziva od IPS i TN monitora pa ces verovatno primetiti usporavanje slike tokom igranja.
Ja imam GW2255 i mogu ti reci sto se tice filmova odlicn je, uglovi gledanja su veliki i boje su dobre, crna je stvarno crna, a ne kao kod NT panela kod kojih je sivkasta.
Ali recimo kod FPS igara mozes primetiti usporenje, dok recimo kod npr Dota 2, LOL i ostale slicne igre i strategije nema tih usporavanja.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.