Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Šta bi moglo biti ?
STRANA 1 OD 1
prexium Šta bi moglo biti ? 15.02.2014. 19:51 T56743

status: user
broj poruka: 166
Dragi moji,

pojavio se jako čudan problem. Naime o čemu se radi ?
Prilikom reprodukovanja nekog video zapisa sa neta snimak uvek secka bez obzira da li na HD rezoluciji ili je na 360 pihela. Kada se pusti snimak sa harda sve je ok. Protok interneta je 10 Megabita/sek. Uredno ubačeni svi kodeci čak sam probao i sa drugim pretraživačima ali sve je isto. Sistem je relativno skoro obnovljen. Čak sam i deinstalirao postojeće kodeke i ubacio druge ali je sve isto. Stvarno više nemam ideja šta bi moglo još da se uradi. Ako neko nešto može da pomogne biću mu zahvalan.

p.S. izvinjavam se što sam stavio ovde u ovu temu jer nisam znao inače gde da je postavim.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ilicstefan re 15.02.2014. 20:06 #542206

status: user
broj poruka: 1577
Da nije u pitanju Flash Player. Pre dva-tri dana je stigao neki update pa ti on možda pravi problem. Probaj da obrišeš trenutni adobe i probaj nađi verziju pre ove sada. Samo na to mi liči.

PS
Kada otvaraš novu temu obavezno napiši o čemu se radi, ovako ako neko ima sličan problem nikada neće moći da nađe tvoju temu.

Kako Electronic Arts pravi igre

http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs