E ovako, imam 8600GT koja ima problem iz naslova teme, probao sam oba dvi porta na dvi monitoru i daju normalnu sliku, kad probam sa adapterom na dsub monitoru, jedan port uopste ne daje sliku dok drugi daje ali je slika zuta (fali plava boja ako se ne varam). Adaptere sam probao na drugoj 8600GT i jos nekim karticama, rade najnormalnije. Ima li neko ideju sta bi moglo da bude?
Mozda da probas sa nekim kvalietnijim (debljim) VGA kablom za monitor i proveri da li taj adapter ima sve pinove ili delimicno, postoje nekoliko tih digitalnih i analognih dvi adaptera.
:: :: E ovako, imam 8600GT koja ima problem iz naslova teme, probao sam oba dvi porta na dvi monitoru i daju normalnu sliku, kad probam sa adapterom na dsub monitoru, jedan port uopste ne daje sliku dok drugi daje ali je slika zuta (fali plava boja ako se ne varam). Adaptere sam probao na drugoj 8600GT i jos nekim karticama, rade najnormalnije :: Ima li neko ideju sta bi moglo da bude?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.