Danas mi je monitor u toku rada zatreptao i leva strana ekrana je od tada malo tamnija, odnosno vise kao da su boje isprane i da dominira zelena. Od sredine ka desno boje su ok. Prvo sam pomislio da je kabl riknuo, promenio, problem ostaje. Promenio graficku, problem ostaje i dalje. Ocigledno da je zreo za servis, ali zna li neko iz iskustva sta ovde u stvari crkava ? AOC i12367F je monitor star nepunih 8 meseci.
Nekada je mali broj ljudi posedovao racunare ali su puno znali o njima. Danas puno ljudi poseduje racunare ali malo zna o njima.
Imas lepo upustvo i tacne slike kako treba da ti izgleda slika na monitoru pa polako probaj da ga nastelujes, ako ne, nosi ga na reklamaciju.
Moja drugarica je pre par godina kupila nov Dell i imala problema sa time sto joj je tacno na sredini ekrana malo mutnija slika (jedno santimetar - dva) i uz pomoc ovoga smo sredili sliku...
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Ali ako mora da ga steluje posle 8 meseci koriscenja, sta ce morati da radi za 2-3 godine kada mu istekne garancija...? Monitor je neispravan, jer on mora raditi out of box, bez ikakvog stelovanja delova ekrana. Ako nemas garanciju, onda OK. Zezaj se sa podesavanjima...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Ako posle par meseci treba podesavanje bolje da ga odnese na reklamaciju...
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Vazi, posto je monitor prilicno upotrebljiv, cak ko sedne i ne primeti iz prve a treba mi ovih dana necu nositi pre marta, ali cu posle napisati kako sam prosao.
Nekada je mali broj ljudi posedovao racunare ali su puno znali o njima. Danas puno ljudi poseduje racunare ali malo zna o njima.
:: Javi obavezno sta je konkretno bio kvar i kako se zavrsila reklamacija :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.