Zanimljivo ce biti da se vidi koliko ce brzo padati cena ovakvim monitorima i da li ce ovo postati standard za 2-3 god. Ako postane bice to veliki korak napred sa Eyfinitia koji mi se nikada nije svidjao zbog tog rama. Valjda obracam paznju na sitnice i takve stvari mi smetaju. Da ne govorim o onima koji spoje samo 2 monitora ili cak postave 3 kao portret pa su ivice jos vece...Posto i dalje imam 24` i ostacu sigurno jos neko duze vreme na ovome 24` monitoru gledam sta ce postati standard za sledeci upgrade... Prelazak na samo IPS mi nije dovoljan, uzeo bi nesto revolucionarno, 4K rezoluciju podrzavam ali samo iz jednog monitora...
Kod tebe cenim samo to što nabaviš većinu hardvera o kojem nas smaraš ovde na forumu (što većina dežurnih smarača ne radi), ali preteruješ sve mere u tome. Većina nas nije `luda` da baci silne pare zarad igranja (i mnogo češće samo kurčenja najnovijim i najskupljim hardverom), tako da nas ove tvoje teme ne zanimaju mnogo. Uživaj u onom što imaš i probaj da smaraš malo manje.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
Bravo za zakivljenost. Samo...treba imati u vidu (bukvalno!)...
09.02.2014. 21:39
status: user broj poruka: 10999
i cinjenicu da ``efekat zakrivljenosti`` ima svoje opravdanje sve dokle se gledalac/igrac nalazi na ODREDJENOJ udaljenosti od (jednog, 24``) monitora. Ja imam obicaj da se (osim sto sedim na oko 1m udaljen od monitora) zavalim u ``naslonjacu`` i tada sam od monitora udaljen skoro 3 metra. U tom slucaju, zakrivljenje bi mi smetalo... Drugim recima: NECE to moci kod meneka, aa, jok... Zgodnije bi bilo ``na uvijanje`` - ono sto ce, navodno, da zazivi u sledecoj generaciji mob telefona (flexi display).
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.