Upalim komp, kuciste sve normalno radi, cak se i cuje zvuk kad se windows podigne, ali monitor samo trepery, kao kada je u sleep modu, i nece da se upali. Sta je problem?
Ako monitor nece da ti izadje iz sleep moda, vrlo verovatno izduvao kondenzatore. Grafika obicno kada crkne, buni se ploca, nema beep-va i slicno. Svakako, isprobaj i nju.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Imao sam takav problem i na svom kompu, ranije bi vadjenje i opet vracanje kabla u grafu resio problem, tako sam resio prvi put problem i na ovom sada problematicnom, ali sada ne pomaze vadjenje kabla i opet vracanje, ne bih da vadim graficku pa da je vracam nazad, da ne bih sjebao nesto :/
Ja ljudi svako jutro kad otvorim igraonicu, i pokusam da upalim taj komp, on uvek nece da da sliku. Znaci isti problem, nekad vadjenje kabla iz graficke pa ponovno vracanje radi problem, ali danas nikako ne mogu da nateram monitor da da sliku. Sta da radim?
Probao sam i ostale monitore, isti problem. Znaci nije do njega. Ostaje ili kabal iz monitora u grafu, najvise puta je monitor poceo da daje sliku nakon sto izvadim kabal iz grafe pa ga vratim ili sama grafa treba da pali kao yugic.
grafa je , kad je kabel obicno fali jedna boja ili nestaje slika kad drmas kabel
:: Probao sam i ostale monitore, isti problem. Znaci nije do njega. Ostaje ili kabal iz monitora u grafu, najvise puta je monitor poceo da daje sliku nakon sto izvadim kabal iz grafe pa ga vratim ili sama grafa treba da pali kao yugic :: :: ::
Pa da zamenis grafu sa nekom od racunara iz igraonice. Sigurno imas identicnu... Onda vidis, ako se taj drugi komp isto ponasa, onda je do grafe, ako se simptomi ponavljaju, onda je nesto drugo. Vratis ponovo grafe svaku svojoj masini, pa izmenjas napajanja... Uosptalom, citaj sta ti se pise, vec sam ti to gore napisao...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Posto mislis da je do grafe, sta treba da uradim :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.