Digo sam Arch danas i prvo instalirao vesa drivere, medjutim (s obzirom da su to praktichno generichki driveri) nisam imao nativnu rezoluciju monitora (1440*900), vec je najblizha bila najveca 4:3 koju monitor mozhe da podrzhi. Kada sam uninstalirao vesa i instalirao ati drivere dobio sam regularnu rezoluciju i malo duzhi boot (za ovo me bash briga).
Ono shto mi se po malo ne svidja sa ATI driverima je shto sada HDD non-stop krlja neshto (dioda na kucishtu). Je l` neko ima predstavu shta se deshava?
If wants and needs divide me Then I might as well be gone...
Re: Arch linux, driveri za grafichku i krljanje harda
02.02.2014. 23:16
status: user broj poruka: 19012
Izvinjavam se na pitanju, ali.. zasto bas Arch?
:: Digo sam Arch danas i prvo instalirao vesa drivere, medjutim (s obzirom da su to praktichno generichki driveri) nisam imao nativnu rezoluciju monitora (1440*900), vec je najblizha bila najveca 4:3 koju monitor mozhe da podrzhi. Kada sam uninstalirao vesa i instalirao ati drivere dobio sam regularnu rezoluciju i malo duzhi boot (za ovo me bash briga). :: :: Ono shto mi se po malo ne svidja sa ATI driverima je shto sada HDD non-stop krlja neshto (dioda na kucishtu). Je l` neko ima predstavu shta se deshava :: :: If wants and needs divide m :: Then I might as well be gone.. ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.