Sigurno se vratio u drugu dimenziju, iz koje je i došao.... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Ovo je retail,to jest `Vuruna edisn`, i to joj i jeste cena svuda osim kod nas, jer ih ovde pre svega nema, a drugo, kod nas je i napabircen porez. Ovakvih karata ima na tone, jer ih ni mineri ni gameri izbegavaju...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Sad je vec upao u krizu. Juce svratio na forum, video kako smo ga `ispolivali` i skontao da nema odgovor i uzme i promeni potpis : )
Javice se on sigurno za par dana kad se malo slegne sve, do tad ce nas zabavljati onaj pilicar Havoc sto prodaje x48 plocu 2014. godine za 100e.
Imao je jos neku dobru temu, juce je bila u top10, a sad ne mogu da je nadjem...
P.S. Ja ovog operatera dozivljavam, kao nekog napacenog coveka koji zivi negde na granici sa republikom srpskom(cas pise na jekavici, cas ne) u nekoj ruralnoj sredini gde je bitno da `prvi u selu` imas nesto. Sve u svemu nama s njim lepo :)
Piše clinical review display hahahaha...sigurno je prikačen na neki mamograf/MRI/x-rax... http://goo.gl/2QQ10P GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Ja sam odavno predlozio da se svi pripojimo Sloveniji...
01.02.2014. 23:39
status: user broj poruka: 10999
(sve jugoslovenske ex-republike) plus shiftarija... Da je bilo nekoga da me poslusa, sada bi smo imali:
-najjeftinije graf. karte (Slovenija, u uzem smislu toga imena) -najjeftinije politicare i najjeftiniji šljivoviski (čarapanija) -najjeftiniju drogu (shiftarija) -najbolje i najjeftinije krimose (Crna Gora) -najboljeg gitaristu (Makedonija) -direktnu vezu sa Pakistanom, Iranom i Avganistanom (BiH) -najgluplje religiozne fanatike (Medjugorje, steram im ga Gospi, u Medjunozje)
Re: Jeftinija Slovenija za racunarsku opremu od Srbije.
02.02.2014. 11:59
status: user broj poruka: 1187
`I to dokazujes...` `Legenda...` `Glasam za to da se ovoj legendi dodeli status zive legende pcberze...` `Covek uvek mi uvek...` `Sigurno se vratio u drugu dimenziju, iz koje je i došao...` `Pa cena je normalna...` `...! jos je uspeo da nabije fm2+ proc u fm2 plocu!` ` Jutros u 05h jedna konfa, danas u 15:55 druga konfa/potpis` `A pazite na kojoj ploči on tera dve msi 290 grafe....ludilo` `A pazite na kojoj ploči on tera dve msi 290 grafe....ludilo` `A pazite na kojoj ploči on tera dve msi 290 grafe....ludilo` `A pazite na kojoj ploči on tera dve msi 290 grafe....ludilo` `A pazite na kojoj ploči on tera dve msi 290 grafe....ludilo` `sta je problem` `sta je problem` `sta je problem` `sta je problem` `sta je problem` `video kako smo ga `ispolivali`` `video kako smo ga `ispolivali`` `video kako smo ga `ispolivali`` `P.S. Ja ovog operatera dozivljavam, kao nekog napacenog coveka koji zivi negde na granici sa republikom srpskom(cas pise na jekavici, cas ne) u nekoj ruralnoj sredini gde je bitno da `prvi u selu` imas nesto. ` `Da da, monitor mi je hit` `Da da, monitor mi je hit` `Da da, monitor mi je hit` `support normality`
`hahahaha` `hahahaha` `hahahaha` `hahahaha` `hahahaha` `A pazite na kojoj ploči on tera dve msi 290 grafe....ludilo` `hahahaha` `hahahaha` `hahahaha` `hahahaha` `hahahaha`
Re: Re: Jeftinija Slovenija za racunarsku opremu od Srbije.
02.02.2014. 12:14
status: user broj poruka: 19012
Fina analiza, objasnjava da je glavna tema teme `Jeftinija Slovenija za racunarsku opremu od Srbije.`, u stvari operator
:: `I to dokazujes... :: `Legenda... :: `Glasam za to da se ovoj legendi dodeli status zive legende pcberze... :: `Covek uvek mi uvek... :: `Sigurno se vratio u drugu dimenziju, iz koje je i došao... :: `Pa cena je normalna... :: `...! jos je uspeo da nabije fm2+ proc u fm2 plocu! :: ` Jutros u 05h jedna konfa, danas u 15:55 druga konfa/potpis :: `A pazite na kojoj ploči on tera dve msi 290 grafe....ludilo :: `A pazite na kojoj ploči on tera dve msi 290 grafe....ludilo :: `A pazite na kojoj ploči on tera dve msi 290 grafe....ludilo :: `A pazite na kojoj ploči on tera dve msi 290 grafe....ludilo :: `A pazite na kojoj ploči on tera dve msi 290 grafe....ludilo :: `sta je problem :: `sta je problem :: `sta je problem :: `sta je problem :: `sta je problem :: `video kako smo ga `ispolivali` :: `video kako smo ga `ispolivali` :: `video kako smo ga `ispolivali` :: `P.S. Ja ovog operatera dozivljavam, kao nekog napacenog coveka koji zivi negde na granici sa republikom srpskom(cas pise na jekavici, cas ne) u nekoj ruralnoj sredini gde je bitno da `prvi u selu` imas nesto. :: `Da da, monitor mi je hit :: `Da da, monitor mi je hit :: `Da da, monitor mi je hit :: `support normality :: :: `hahahaha :: `hahahaha :: `hahahaha :: `hahahaha :: `hahahaha :: `A pazite na kojoj ploči on tera dve msi 290 grafe....ludilo :: `hahahaha :: `hahahaha :: `hahahaha :: `hahahaha :: `hahahaha :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.