Stize ti Maxvell :D :D a od rekla kazala nema nista prodje 3 meseca ...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
da da... stize... samo sto ces ti Maxwell da vidis kad prodas deo stana, a masa ce uveliko da kupuje PAMETNO, i da pazi da NE BACA PARE, kao pojedinci, koji su umislili da su Intel i NVidia FERARI . Sto uopste pises u temi za koju nisi kvalifikovan ? Zbog cega stalno poredite hardware koji je APSOLUTNO u razlicitom cenovnom rangu ? Pusti masu da se raduje, da ljudi poigraju sto vise igara sa najboljim setovanjima a da za masinu daju najmanje moguce para... Sto si tako negativan ?
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
AMD tvrdi da je povecanje perfomansi 319 % 1080p extreme settings ,na sistemima gde je cpu usko grlo.Isprobano na APU A10-7700K system, Kombinacija Intel high end cpu + R7 260x daje povecanje 5,1 %.
Jos jedna zanimljivost u vezi Catalyst 14.1 mantle ,to je prvi driver HSA-enabled ,za novu APU seriju.HSA trenutno koriste Libre Office, Corel AfterShot gde je AMD pokazao nadmoc nad Intelom.
Osim battlefielda ove ostale igrice su boranija gde ce moci komotno da se igra i sa karticama od 150e preko 60 fps ali ocigledno to je nekom to revolucija :))
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB MSI GTX 770 Lightning Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M2
:: da da... stize... samo sto ces ti Maxwell da vidis kad prodas deo stana, a masa ce uveliko da kupuje PAMETNO, i da pazi da NE BACA PARE, kao pojedinci, koji su umislili da su Intel i NVidia FERARI :: Sto uopste pises u temi za koju nisi kvalifikovan :: Zbog cega stalno poredite hardware koji je APSOLUTNO u razlicitom cenovnom rangu :: Pusti masu da se raduje, da ljudi poigraju sto vise igara sa najboljim setovanjima a da za masinu daju najmanje moguce para.. :: Sto si tako negativan ?
+1 nek zazivi Mantle da se uz malo para moze igrati, a ko hoce Maxwel i najace gpu karte i i7 nek kupuje niko mu ne brani. Mantle je tek u pocentoj fazi razvoja bice sigurno i drugi igri koje ce koristit prednost Mantle API-a
Sad se Dejo kaje sto nije kupio AMD gpu da moze isprobat mantle, pisao je on u svakoj temi o Mantle-u bas cudno da je presao na NV :P
Mene zanima samo kakve ce biti perfomanse recimo R9 270X/280X i 4670 u odnosu na 760/770 i 4670, da zna cica sta da kupuje. Trenutno sam za Nvidiu, ali ako ovo cudo stvarno bude dobro, idemo razumno samo, best bang for the buck..
Dejzan vas je totalno demolirao ka Tadic DS :D :D Sto je najjace aj sto ce BF4 to imati nego sto igra ne radi kako treba zbog AMD :D :D AMD kao Fiat iz supljeg u prazno :D :D Da je AMD uradio posao kako treba bio bi u mojoj masini :D
Best for the buk naravno ako se nema ali se bolje nategni za pravu stvar u suprotnom ces platiti kasnije....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Hahahahahahaha, ma Dejzan je noob.. : :: :: Mene zanima samo kakve ce biti perfomanse recimo R9 270X/280X i 4670 u odnosu na 760/770 i 4670, da zna cica sta da kupuje. Trenutno sam za Nvidiu, ali ako ovo cudo stvarno bude dobro, idemo razumno samo, best bang for the buck. ::
Tebi covek da da kamen i oboji ga u zeleno, ti bi ga stavio u kuciste.. >.< Ne razmisljas razumno, trcis pred rudom i verovatno si mamin i tatin sin jedinac, razmazenko, ljubi ga baba Rada.. :D Ljudi te hejtuju sa razlogom, a samo takvim glupim izjavama pravis vecu budalu od sebe..
Zato i cekam da vidim sta ce biti i sta je bolje uzeti, ako uzmem 280X i zajebem se, tu su rudari, prodace se, mada i da ne valja, igrice ce da idu lepo, mantle je samo plus. Ali kao sto sam rekao trenutni pik mi je 760-ca. Da su cene kao do pre mesec dana, 770 bi vec bila u mojoj masini.
....ali ne shvatam cemu trolovanje i nipodistavanje necega sto jos nismo videli. Covek ima jak Intel CPU, ima jaku NV grafu... i koj qr ga zanima tamo neki mantle ? Uostalom, ko je pogledao (ima na YT) intervju sa Carmack-om (inace covek koji je `tata` za OpenGL) shvatice SUSTINU novog API-ja (Mantle)
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
:: Ma kakav Mentl, kakvi bakrači. Ja sam čuo da će za Dejzija nVidija specijalno da razvije Mentol API :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V :: :: ::
Jos jedan u nizu hype-ova po sistemu ``Tresla se gora, rodio se mis ` !
Za godinu dana mantle nece niko vise ni pominjati.. AMD uspesno dize galamu kao i uvek, pali narod a ovi se pecaju kao somovi na trokrake.. Ako , ko je pametan zna se sta ce da kupi , ko pada na price i pricice kupice surogat , tortojed je lepo objasnio i pojasnio , ne vredi vama pricati :)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
A meni puca... za druge ljude samo tako ... Sta sam i ko sam nije tvoj problem ali ako jeste uzmes psihijatra i resis stvar... A ako ces da uzimas pa da prodajes.... ta budala se nije jos rodila.... i to kartu koja vredi (sto za igre sto za rudarenje)... Neckas se ko mlada pred bracnu noc.... a koliko vidim nisi se otvorio kad je trebalo pa neces ni sad sa razlogom(mantle magla )
@ Vodos boli mene patkica druze za AMD Nvidia zajedno uzeo sam sta je provereno i sto se pokazalo ..da sam uzeo 280 X ZBOG mantle verovatno bi drezdao ovde i molio boga kad ce da ga puste.... Lepo bra 280 truis i rokas igre i bole te ona stvar za mantle ali ne ovde se pominje kao revolucija (koje nema 3 meseca) Svako ima svoj sistem biranja komponeti .... Ovde na berzi da ulozis 2 000 eura u masinu naci ce ti nesto sto ne valja :D :D Ako mantle upali eto mene i jos tone koje ce preci na AMD.... kako Zoolender kaze proadacu (posle 2 godine koriscenja) dodati pare i uzeti... ne vidim problem .... ali ovde masa je pod statutom ..nevidljivi problemi sad znam i koji neko im je stavio drogu u heroin....
:: Tebi covek da da kamen i oboji ga u zeleno, ti bi ga stavio u kuciste.. >.< :: Ne razmisljas razumno, trcis pred rudom i verovatno si mamin i tatin sin jedinac, razmazenko, ljubi ga baba Rada.. :D Ljudi te hejtuju sa razlogom, a samo takvim glupim izjavama pravis vecu budalu od sebe.. :: :: Zato i cekam da vidim sta ce biti i sta je bolje uzeti, ako uzmem 280X i zajebem se, tu su rudari, prodace se, mada i da ne valja, igrice ce da idu lepo, mantle je samo plus. Ali kao sto sam rekao trenutni pik mi je 760-ca. Da su cene kao do pre mesec dana, 770 bi vec bila u mojoj masini :: :: ::
Sto se nisam otvorio, imam bolju masinu od tebe i bez grafe.. :D Opusti se, nisam ti ja neprijatelj, nego boje.. :P Ja nisam fun boy ni jedne strane, samo razuman korisnik koji prvo proveri sta je bolje i onda kupujem, zelim da znam za sta dajem svoj novac. Nvidia je imala prednost kod mene i ima i sada, samo kazem da je mozda `mantle` nesto novo sto moze da okrene stvar u korist Amd-a a pritom su jeftiniji, zato kazem da mozda 280X dodje u obzir.. Taman dok budem hteo da narucujem, do tada ce se znati na cemu stoji `mantle` i amd karte zajedno sa njim, i znacu da li ostajem pri 760 (mozda 770) ili idem na 280X..
Ljut nisam da li cu biti zavisi od Manchester UTD :D Dok ti gledas Nvidia ce ti za mesec dana izbaciti karte... Uzmi 280 ili i 77o gtx i vozi...
:: Ljut si kao mlad luka.. : :: :: Sto se nisam otvorio, imam bolju masinu od tebe i bez grafe.. :D :: Opusti se, nisam ti ja neprijatelj, nego boje.. :P Ja nisam fun boy ni jedne strane, samo razuman korisnik koji prvo proveri sta je bolje i onda kupujem, zelim da znam za sta dajem svoj novac. Nvidia je imala prednost kod mene i ima i sada, samo kazem da je mozda `mantle` nesto novo sto moze da okrene stvar u korist Amd-a a pritom su jeftiniji, zato kazem da mozda 280X dodje u obzir.. Taman dok budem hteo da narucujem, do tada ce se znati na cemu stoji `mantle` i amd karte zajedno sa njim, i znacu da li ostajem pri 760 (mozda 770) ili idem na 280X. :: ::
Za godinu dana sigurno ne moze niko reci sta ce biti pa ni ti, koji po obicaju samo blebeces... ono sto se zna da u kombinaciji sa jednim od najaci cpu-om i7 3690X R9 290X CF sa mantle APi-em izvlaci 116fps dok sa dx11- 78 fps. Razlika je drasticna reci da je `jos jedan u nizu hype-ova` moze se samo okarakterisati kao blebetanja mada nije ti prvi put uzmi tabletice bice bolje .)
:: AMD i revolucija nikako ne idu zajdno. :: :: Jos jedan u nizu hype-ova po sistemu ``Tresla se gora, rodio se mis ` :: :: Za godinu dana mantle nece niko vise ni pominjati. :: AMD uspesno dize galamu kao i uvek, pali narod a ovi se pecaju kao somovi na trokrake. :: Ako , ko je pametan zna se sta ce da kupi , ko pada na price i pricice kupice surogat , tortojed je lepo objasnio i pojasnio , ne vredi vama pricati : :: :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Kakav simbolican naziv scene `escape from the Titan`ovo ako vidi predsednik ,morace da rade sarene pilule za lilule.
:: Za godinu dana sigurno ne moze niko reci sta ce biti pa ni ti, koji po obicaju samo blebeces... ono sto se zna da u kombinaciji sa jednim od najaci cpu-om i7 3690X R9 290X CF sa mantle APi-em izvlaci 116fps dok sa dx11- 78 fps :: Razlika je drasticna reci da je `jos jedan u nizu hype-ova` moze se samo okarakterisati kao blebetanja mada nije ti prvi put uzmi tabletice bice bolje . :: :: ove slike razumnome dovoljno govor :: http://eaassets-a.akamaihd.net/battlelog/prod/61d099d23fe104fe673091d470c96970/en_US/blog/en/files/2014/01/testcase3_mantle1.jpg?v=1391095720.1 :: http://eaassets-a.akamaihd.net/battlelog/prod/61d099d23fe104fe673091d470c96970/en_US/blog/en/files/2014/01/testcase3_dx.jpg?v=1391095720.1 :: DAUM=TRAUM=CRVENO=BI :: :: :: AMD i revolucija nikako ne idu zajdno. :: :: :: :: Jos jedan u nizu hype-ova po sistemu ``Tresla se gora, rodio se mis ` :: :: :: :: Za godinu dana mantle nece niko vise ni pominjati. :: :: AMD uspesno dize galamu kao i uvek, pali narod a ovi se pecaju kao somovi na trokrake. :: :: Ako , ko je pametan zna se sta ce da kupi , ko pada na price i pricice kupice surogat , tortojed je lepo objasnio i pojasnio , ne vredi vama pricati : :: :: :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: :: :: ::
Ma Predsednik i ne zna sta je MANTLE API budimo realni samo blebece ponavlja jedno te isto ko papagaj, zato na forumu i nema ljudi... ko god otvori neku temu dodju ovakvi i njemu slicni i krene bla bla ista prica i svaka tema se isto zavrsi, nije ni cudo sto forum propada :( DAUM=TRAUM=CRVENO=BIK
:: Kakav simbolican naziv scene `escape from the Titan`ovo ako vidi predsednik ,morace da rade sarene pilule za lilule :: :: :: :: Za godinu dana sigurno ne moze niko reci sta ce biti pa ni ti, koji po obicaju samo blebeces... ono sto se zna da u kombinaciji sa jednim od najaci cpu-om i7 3690X R9 290X CF sa mantle APi-em izvlaci 116fps dok sa dx11- 78 fps :: :: Razlika je drasticna reci da je `jos jedan u nizu hype-ova` moze se samo okarakterisati kao blebetanja mada nije ti prvi put uzmi tabletice bice bolje . :: :: :: :: ove slike razumnome dovoljno govor :: :: http://eaassets-a.akamaihd.net/battlelog/prod/61d099d23fe104fe673091d470c96970/en_US/blog/en/files/2014/01/testcase3_mantle1.jpg?v=1391095720.1 :: :: http://eaassets-a.akamaihd.net/battlelog/prod/61d099d23fe104fe673091d470c96970/en_US/blog/en/files/2014/01/testcase3_dx.jpg?v=1391095720.1 :: :: DAUM=TRAUM=CRVENO=BI :: :: :: :: :: AMD i revolucija nikako ne idu zajdno. :: :: :: :: :: :: Jos jedan u nizu hype-ova po sistemu ``Tresla se gora, rodio se mis ` :: :: :: :: :: :: Za godinu dana mantle nece niko vise ni pominjati. :: :: :: AMD uspesno dize galamu kao i uvek, pali narod a ovi se pecaju kao somovi na trokrake. :: :: :: Ako , ko je pametan zna se sta ce da kupi , ko pada na price i pricice kupice surogat , tortojed je lepo objasnio i pojasnio , ne vredi vama pricati : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: :: :: :: :: ::
Mantle-ova buducnost vise zavisi od developera igri nego od Nvidie i Microsofta. Ako najaci igraci u svetu igrica prihvate mantle buducnost mu je blistava. Nvidia ce sama onda da prihvati novi standard ako nece onda katanac na firmu.
+1 vladats je jedan od rijetkih ko normalno rezonuje. Od ovih `pametnjakovica` koji samo sanjaju i citaju brojke i slova, slaba vajda. Noviju tehnologiju vise samo na ekranu svog monitora.
inace na http://www.omicron.jp/website/ je sve lepo objasnjeno cime se omicron bavi (doduse na japanskom), tako da je cooler verovatno radjen u nano-tehnologiji pa je mnogo sitno da se vidi na nano-fotografiji fotografisanoj nano foto aparatom.... Al zato rad i ladi i za sve pare!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.