Kupio sam je juce ujutru i do danas popodne sam se zlopatio, pa se nadam da ce ovo nekome pomoci, da ne mora da se zlopati ko ja:
Softver koji stize uz usb stick puca kad se pokrene!
Ono sto sam naterao da radi s njoj je program K!TV. Ja sam doduse morao i drajvere da update-ujem kroz control panel->device manager-> USB TV -> Get latest driver -> automaticly search, za ovo drugo nisam siguran! Za zvuk postaviti Opciju `internal` u source setup podmeniju! Kad trazi programe, mozete odabrati Hrvatsku....
Pa ti MSI tv pokušaji su redom, na svim PLAÃENIM člancima - revijama, prolazili katastrofalno (nakon hvaljenja tehnologije i raznih `prednosti` digitalizacije koju, kao, imaju nad konkurencijom). Valjda se i njima zgadio, pa ga ne update-uju.
Kao što rece Pisko MSI TV tjuneri su smrt. Imao sam prilike da probam TV@nywhere Master.
Kartica ima OK čiip ali, ali brate softver MSI PVS - aplikacija - kakvo đubre. Ima neke tripove, samo slika krene da svetli (narokava se brightness) pa se naglo vraća na normalu. Može da se snima samo u MPEG-1 i MPEG-2, snimanje radia ne radi kako ktreba u stvari ne snimi ništa samo prazan wave i tako dalje.
Što care lepo nisi pitao na forumu bar čega da se kloniš.
Sto nisi uzeo kao covek Leadtek i zavrsio posao.TV Karte su im zaista bas kvalitetne a software-i su stabilni!Gde li je Machine sad da baci koju ruznu rec za MSI
evo ja vec par godima imam MSI mp3 player - 5in1... Sluske sam mu odmah zamenio, sa mikrofona je oduvek lose snimao, malo se teze vracalo sa radija na mp3 (slucajno pritisnes dugme i eto te na radiju), ekran je poceo da igra pa se bas i nevidi sta pise... Tako eto on mene lepo sluzi vec par godina :))) Jedino sto nisam nikad provalio je koja je to peta funkcija u 5in1...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.