@bstaletic To. Konacno da neko zna kako se radi minig, a da ne kenja po forumu svaki dan besposlen i bez poznavanja teme. Jedno je citati na netu nesto, a drugo isto to raditi. Iskustvo je nezamjenjivo. @zerocool55 Moze bez problema. Ja nisam nikada koristio pod CF-om, neko sam svakoj kartici dodjeljivao sta ce da radi. Koristim 3x7970 i rade bez problema. U drugim varijantama je 2x280 i nisam probavao vise na Ci5 masinama. Reci samo kakav ti je ostatak konfiguracije, pa cu da pitam ortake od kojih sam i ja naucio da radim minig. Da li kopas Bitcoin, Lite coin ili NMC ? Ovo ti je neka lista, koju ja koristim kao orijentaciju. http://greenhost.me/wp-content/uploads/2013/11/ltcmining.png Cpu:Intel Ci7 3770K Cooler:Omicron HG-232 GPU:3xMSI 7970 Ram:4x8 GB PC 1600 Transend MBO:MSI Z77A-GD65 Case:Chieftec Ultra Big Tower PSU:Enermax NAXN 82+ Mouse:Mx 518 i G400s Screen: Barco 24` MDRC-2124 TS, 19` mfcd 1219 & LG 2252 TQ
Kopam LTC jer BTC kopa onaj kome je sve jedno da li na trafici kupio zvaku ili dao 5000 eura da moze da majnuje na BTC isto onoliko koliko ja za jedan dan na LTC :)
Kada je iskustvo nezamjenjivo, onda budi dobar pa ga iznesi, umesto sto stalno analiziras i kritikujes, i na kraju samo potvrdis tudji post..
Svakako ce bolje raditi u mining-u, kao svaka za sebe nego u CFX.
:: @bstaleti :: To. Konacno da neko zna kako se radi minig, a da ne kenja po forumu svaki dan besposlen i bez poznavanja teme. Jedno je citati na netu nesto, a drugo isto to raditi. Iskustvo je nezamjenjivo :: @zerocool5 :: Moze bez problema :: Ja nisam nikada koristio pod CF-om, neko sam svakoj kartici dodjeljivao sta ce da radi. Koristim 3x7970 i rade bez problema. U drugim varijantama je 2x280 i nisam probavao vise na Ci5 masinama :: Reci samo kakav ti je ostatak konfiguracije, pa cu da pitam ortake od kojih sam i ja naucio da radim minig. Da li kopas Bitcoin, Lite coin ili NMC :: Ovo ti je neka lista, koju ja koristim kao orijentaciju :: http://greenhost.me/wp-content/uploads/2013/11/ltcmining.pn :: Cpu:Intel Ci7 3770K :: Cooler:Omicron HG-23 :: GPU:3xMSI 797 :: Ram:4x8 GB PC 1600 Transen :: MBO:MSI Z77A-GD6 :: Case:Chieftec Ultra Big Towe :: PSU:Enermax NAXN 82 :: Mouse:Mx 518 i G400 :: Screen: Barco 24` MDRC-2124 TS, 19` mfcd 1219 & LG 2252 T :: ::
Ja se stvarno ne razumem u taj bit,lit,mit coin,pa bi da pitam..jel bi mogao ja sa mojim kompom da krenem u kopanje tih coina(nekog od tih,koji bi mogao da kopam sa mojim kompom).Ali da me ne shatite pogresno,hteo bi da probam,posto ionako negasim komp po 5-6 dana.Znaci mislio sam ako je to izvodljivo,cisto da skupim coina za neku igricu ili sl. Znam da sa mojim kompom nebi mogao da se obogatim :).Znaci bez zajebancije,dal bi mogao da probam kopanje,cisto da skupim neki coin za games ili nesto sl. :)?Imam fx 4100,hd 7850 ,8gb,600w Lc
Racunaj da ne gasis kompjuter 24h dnevno dan noc i tako mesec dana, dakle kao da nemas komp jer surf youtube i slicno je nemoguce koristiti kad rudaris, ali zato imas lep racun za struju...
To je Huawei ruter, on ga zove Omicron, isto kao Chieftec Ultra Big Tower, specijalan tower, sa specijalnim namenama, kao sto Victoria Becham ima specijalno za nju dizajniran iPhone:)
:: Na Gugletu nema ništa ni približno ovom nazivu i oznaci tako da bih stvarno voleo da vidim fotografiju dotičnog kulera :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V :: :: ::
Slozio bi se sa prvim delom recenice i, delimicno, zadnjim!!!
Turbofolk will die very soon...!
:: Racunaj da ne gasis kompjuter 24h dnevno dan noc i tako mesec dana, dakle kao da nemas komp jer surf youtube i slicno je nemoguce koristiti kad rudaris :: ali zato imas lep racun za struju..
:: Dexter013 :: :: Sa moje 4 kartice kada ih budem uzeo racun za struju bice oko 5000 din max ne verujem ni toliko mozda 1000 - 1500 manje... :: :: A zarada 450 do 500 $ :: :: Tako da kao sto kazes jako lepo mi legne taj racun za struju : :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.