Bilo bi lepo, cisto da ne slusam neke. Mozda bi neka mrvica pameti kanula ovde ako bi nestao predmet idiotskog prepucavanja. Pusta zelja, ali da je lepa, lepa je.
Realno mene bi vise obradovala jos jedna kompanija koja bi uletela na podrucije grafickih karti, odose cene dole, jedna velika kompanija je lose za kupce zbog cena i nemogucnosti izbora, a sto vise to bolje.
Ko ignorise taj ce nastaviti, a ko je u stanju da se svadja zbog nekog parceta plastike za igranje video igara, taj ce da se svadja za sta god stigne, ne treba im puno, jos kad se doda neki fanatizam tako da kazem, eto zurke...
@dexter, daum, klinci i ostala slična besposličarsko-tračaroška `kompanija`
14.01.2014. 15:53
status: user broj poruka: 1886
Da te pitam nešto: kad nemaš pametnija posla u životu (a budući da si ovde po ceo dan, verovatno ih nemaš), ZAŠTO prozivaš i cimaš čoveka bez ikakvog razloga? (mislim na `Operatera` - sa kojim nemam ništa, niti ga poznajem)
Ne umeš da budeš `duhovit` na drugi način, osim da cimaš ljude čak i onda kad te ništa nisu dirali? Ako je za vas to definicija `duhovitosti`, svr*im vam u usta, pa da vam se zubići bele po ceo dan kad se kezite na sopstvenu `duhovitost`. Jel` shvataš da ti, ako to radiš, nisi ništa drugo do obični `internet-siledžija`, to jest, za razliku od onih klinaca-siledžija u osn. školi koji nekoga fizički maltretiraju, ti, i `uvek-imam-nešto-da-dobacim-čak-i-kad-je-glupost` besposličari slični tebi ovde (a oni znaju ko su, počevši od Dauma pa preko ovih klinaca koji su cirka 88-mo godiše i mlađi) maltretirate nekoga psihički, ponižavate nekoga zbog nekog njegovog stava koji se vama nije svideo, rušite mu autoritet/kredibilitet i ostalo?
Sličnu stvar, na primer, rade klinke, bubuljičave 12-togodišnje klinkice na Fejsu, kad uzmu na zub neku drugu klinku, pa je `ruše` i uništavaju joj reputaciju, stalno je prozivajući i ponavljajući jedne te iste laži o njoj sve dok te laži ne budu usvojene kao `istina`? Jeste li vi TAKVI `muškarci`, da vam je potrebno da radite praktično istu stvar kao što rade te klinke?
Juče si brže-bolje meni upao na temu i odmah krenuo da kukumavčiš kako je `ovo IT forum` (`nije mesto za moje/takve teme`) - a koliko smo se do sada načitali, koliko HILJADA LINIJA TEKSTA tvojih sitnodušnih prozivanja, dobacivanja, jeb*vanja ala sa g*vnarima sličnim tebi koji isto tako vole PRIVATNO DA ĆASKAJU preko JAVNOG foruma?
Jel` IT forum mesto za tvoja tračarenja, sitne prozivkice, podje*avanja i ostalo - a `nije` za teme koje ja pokrenem?
Opusti se, procitaj par Operaterovih postova pa ce ti biti sve jasno, nije problem u nekim stavovima i razlicitiom misljenju, nego o totalno izmisljenim stvarima i slicno, na koje ne mozes a da se ne nasmejes a posle nastavis i okreces na salu u njegovom identicnom stilu. On covek nije nikad nista rekao da mu smeta jer i dalje radi isto cak i ja sa njim jako lepo komuniciram, pitaj ga i sam. Covek ne zhvara salu na svoj racun kao nesto lose.
A tebi pa i posle ovog svrsavanja u usta ja i dalje necu reci nijednu ruznu rec. To je pokazatelj tvog intelekta kao i kulture gde ne umes da pricas normalno bez psovki ili uvreda na random.
Tvoje teme ce biti ubrzo brisane , tj. uskoro sve brze i brze, jer im ovde nije mesto ili ce biti premestane gde im je i mesto, u svastari. Kapiramo svi mi ovde da je korupcija velika, da je grand pink kultura uzela maha i slicno, nismo slepi...
Ako sam ti ja toliko bitan u zivotu aj da ti se i pojasnim, kad nekome treba savet pomoc ili bilo sta slicno uvek sam tu, kad takvih tema nema, okrenem na zezanciju i salu, ako ti se ne svidja idi na neke teorije zavere sajtove ili gledaj tv/dnevnik, tu je sve ono o cemu ti pricas a ostali ignorisu, ok ne ignorisu bukvalno ali svaka ta tema ode u tri lepe...
Ne otvaram polemiku i necu ti se vise obracati u ovoj temi.
...kao sto Dexter rece, lepo bi bilo da se pojavi jos jedan `operater`. :)
A azdaja kako ce se ZvAti pitanje je sad... ako i dodje do toga.
A razmislite ako dodje do toga, ujedine lepo snage, izbace azdaju na videlo i onda shvate da nema konkurencije... ja vec vidim, cene gore, svi to vole...
Pozz...
Nisu to prozivke, prozivka je kada izgovoris/napises nesto drugoj personi u cilju da tu istu isprovociras, omalovazavas itd. Razlog za salu na racun clana @operater postoji, a verujem da si I ti bar jednom naleteo na neki od njegovih tema gde mu je takt procesora u biomehanickoj ruci na 4GHz, gde pita gde ima da se kupi zalemljena DDR4 memorija, stap od 4GB i slicno. Da me ne shvatis pogresno, ja sam se smejao na neke od njegovih tema jer sam to shvatao kao sprdnju, trolling i slicno. Ja sam se tako isto u par navrata nasalio na njegov racun povodom njegovih tema i to nije prozivka, vec sala. Druga stvar, da mi je jednom rekao da mu smeta ili bilo kome drugom, verujem da ga ne bi zezali. Ne slazem se samo sa ljudima koji su ga vredjali zbog takvih tema, jer ipak je ovo IT forum gde su ljudi valjda malo civilizovaniji od klinaca i klinki sa fejsa. .)
sta je problem sa biomehanickom rukom? Pa ja u mojoj biomehanickoj dj.... imam hidrauliku koju pokrece Hexa core procesor. Jebi ga zahtevna je radnja...Ajd sad http://valid.canardpc.com/7wegij
Tanka je linija izmedju genijalnosti i ludila, sta je sa tvojim recnikom u poslednje vreme? Ti si se moj prijatelju nesto preracunao, i kompas izgubio...
Ako je lagao, izmišljao, lupetao... (ne samo on, nego bilo ko)
15.01.2014. 17:56
status: user broj poruka: 1886
Isprozivajte i ismejte ga JEDNOM. I onda PRESTANITE.
Ako se opet pojavi i počne sa istom pričom (kao onaj klinac sa buvljakom) - onda ga još gore ismejte, pa OPET PRESTANITE. I tako dok se ne nauči pameti (odnosi se na bilo kog lažova/fantazera/trola i slično).
Ljudski je IMATI MERU, znati KAD JE DOSTA. Nije ljudski IŽIVLJAVATI se, i stalno nekoga koristiti za metu/žrtvu za ispiranje usta. A pogotovo ne kad se POVUKAO, a evidentno je da ga nema više toliko na diskusijama ovde. (ili ga bar ja ne viđam)
Nije stvar u tome što njega (ili nekog drugog) ismevate samo vi, radi trenutnog, plitkog zadovoljenja, nego je problem što takvim ponašanjem NA JAVNOM MESTU, NA JAVNOM FORUMU, `ŠKOLUJETE` I OHRABRUJETE BUDUĆE GENERACIJE BESPOSLIČARSKIH KLINAČKIH NET-SILEDŽIJA, TROLOVA i govn*dije, koji će posle isto to da rade - i tako se trolovanje i internet-siledžijstvo samo umnožava, i a Forum postaje sve gora i gora DEPONIJA, gde se više neće moći pročitati nešto pametno, nego će buljuci klinaca dolaziti da bi trolovali, podjebavali se,lečili svoje frustracije na drugima, itd...
Ako ides tom tvojom logikom i ako samo malo obratis paznju svaki njegov post je i dan danas baronisanje i to krajnje zabavano, pogledaj samo gde njega ima u poslednjih par dana, sve po starom. A on covek da se ljuti ne ljuti se, mozda nas sve ovde tesko troluje, a ako mu smeta ima usta da to kaze i ja cu prvi prestati da ga spominjem, dok on naravno ne prestane da isto tako pise da ima tehnologiju koja tek treba da izadje, tj. ne da je sad ima, nego je imao pre 5 godina i slicni biseri iz Japana...
A ono svrsavanje, to nikom nista, da nije bilo malo vise nepotrebno?
`...Upozorenja domaćih i evropskih udruženja potrošača da je kvalitet proizvoda istog brenda lošiji za nerazvijene zemlje Evrope - proizvođači pravdaju „različitim potrebama“ i „ukusom lokalnog stanovništva“. O ovoj temi trenutno raspravlja i Evropski parlament, obzirom da su očigledne razlike između kvaliteta roba istih marki koje se prodaju u „starim“ i „novim“ članicama EU... ... ...
Građani nerazvijenih zemalja često nisu ni svesni da, dok daju novac za poznato ime koje garantuje kvalitet, u stvari dobijaju - prosek. Stručnjaci objašnjavaju da je potpuno legitimno i ekonomski opravdano da isti proizvođač za različita tržišta kreira različit kvalitet... ... ...`
Re: Ako je lagao, izmišljao, lupetao... (ne samo on, nego bilo ko)
15.01.2014. 23:51
status: user broj poruka: 274
Kojom pricom? To sto sam najmladji ovde ne znaci da sam klinac.
:: Isprozivajte i ismejte ga JEDNOM :: I onda PRESTANITE :: :: Ako se opet pojavi i počne sa istom pričom (kao onaj klinac sa buvljakom) - onda ga još gore ismejte, pa OPET PRESTANITE :: I tako dok se ne nauči pameti (odnosi se na bilo kog lažova/fantazera/trola i slično) :: :: Ljudski je IMATI MERU, znati KAD JE DOSTA. Nije ljudski IŽIVLJAVATI se, i stalno nekoga koristiti za metu/žrtvu za ispiranje usta. A pogotovo ne kad se POVUKAO, a evidentno je da ga nema više toliko na diskusijama ovde. (ili ga bar ja ne viđam :: :: Nije stvar u tome što njega (ili nekog drugog) ismevate samo vi, radi trenutnog, plitkog zadovoljenja, nego je problem što takvim ponašanjem NA JAVNOM MESTU, NA JAVNOM FORUMU, `ŠKOLUJETE` I OHRABRUJETE BUDUĆE GENERACIJE BESPOSLIČARSKIH KLINAČKIH NET-SILEDŽIJA, TROLOVA i govn*dije, koji će posle isto to da rade - i tako se trolovanje i internet-siledžijstvo samo umnožava, i a Forum postaje sve gora i gora DEPONIJA, gde se više neće moći pročitati nešto pametno, nego će buljuci klinaca dolaziti da bi trolovali, podjebavali se,lečili svoje frustracije na drugima, itd... :: :: Loši primeri imaju tendenciju da se umnožavaju.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.