13-9-legacy_vista_win7_64_dd_ccc_whql za Ati HD4850
STRANA 1 OD 1
mnesa015
13-9-legacy_vista_win7_64_dd_ccc_whql za Ati HD4850
13.01.2014. 21:37
T56314
status: user broj poruka: 2
Da li neko zna zasto se izgube u ati control panelu u kartici video, podesavanja za video kad se instalira na win 7 64 bit, ati catalyst 13-9-legacy_vista_win7_64_dd_ccc_whql, driver-i? U pitanju je ati radeon HD 4850 graficka i gore pomenuta verzija drivera je preporucena od strane AMD. Pokusao sam i sa starijim verzijama drivera i opet nista. U Win7 32bit sa 13.9 catalyst 32bit driverima ista prica. Da li je Ati odlucio da u novim verzijama drivera za hd 4XXX i nize modele odlucio da izostavi podrsku za video podesavanja u control panelu?
Nece ni tada da se pokazu sve opcije u video podesavanjima u control panelu. Nasao sam neke prastare drivere iz 2009 god zajedno sa control panelom i tamo je sve ok, sva podesavanju su tu. Kad se samo kasnije update driver na neku noviju verziju u tom istom control panelu se gube opcije video podesavanja, tako da je do drivera...
4xxx serija je mnogo matora i novi drajveri ne rade kompletno sa svim opcijama. Ako ti treba u podesavanjima nesto jako bitno stavi te poslednje ali koji imaju sve opcije, nista ti ne dobijas sa tom kartom i poslednjim drajverima, tj nista bolje ili brze ti nece raditi.
:: Da li neko zna zasto se izgube u ati control panelu u kartici video, podesavanja za video kad se instalira na win 7 64 bit, ati catalyst 13-9-legacy_vista_win7_64_dd_ccc_whql, driver-i? U pitanju je ati radeon HD 4850 graficka i gore pomenuta verzija drivera je preporucena od strane AMD. Pokusao sam i sa starijim verzijama drivera i opet nista. U Win7 32bit sa 13.9 catalyst 32bit driverima ista prica :: Da li je Ati odlucio da u novim verzijama drivera za hd 4XXX i nize modele odlucio da izostavi podrsku za video podesavanja u control panelu?
Instaliraj 13.1. Sve radi na Asus,Msi, Amd, Galaxy. Ovdje izgleda ostali samo oni, koji čitaju forume i ništa ne rade i nemaju predstave sa stvarnim problemima. Raiću, leba ti vrati se. Ugasice nam forum radi dijabola. Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni. Pocinio sam najveci grijeh od svih. Postao sam civilizovan. Korakira Melaine. Tempest brutos.
Ne znam zasto se busas na ljude koji su dali svoj doprinos normalnim savetima i predlozima, ne budi toliko zlokoban i subjektivno ogranicen, nema tog coveka, cije iskustvo i znanje moze da pokrije apsolutno SVE, to nije slucaj cak ni kod matorog Japanca, a posle njega, cak ni kod tebe .
:: Instaliraj 13.1. Sve radi na Asus,Msi, Amd, Galaxy. Ovdje izgleda ostali samo oni, koji čitaju forume i ništa ne rade i nemaju predstave sa stvarnim problemima. Raiću, leba ti vrati se. Ugasice nam forum radi dijabola :: Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni. :: Pocinio sam najveci grijeh od svih. Postao sam civilizovan. :: Korakira Melaine. Tempest brutos. :: ::
Pa vidis da lupeta bezveze. Cudo nije pomenuo da radi i na Omicronu.
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: Nisam znao da i Galaksi proizvodi karte sa AMD čipovima. Isto to nisam znao ni za AMD. :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V :: :: ::
Imam isto ATI HD4850 karticu i Windows 7 64-bit, drajver koji koristim je `13-1-legacy_vista_win7_win8_64_dd_ccc`. U Catalyst Control Centru imam karticu `Video` sa raznim podešavanjima, mada nisam to koristio... Probaj da nađeš ovu verziju drajvera. I još nešto, ako to može da utiče, monitor mi je povezan DVI kablom, rezolucija je 2560 x 1440.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.