Nvidia pays out on faulty cards Written by Nick Farrell
Nvidia has agreed to pay any Canadian who had the misfortune to buy a certain laptop computer made by Apple, Compaq, Dell, HP, or Sony between November 2005 and February 2010. Apparently these models contained a dodgy graphics card which was not fixed for five years.
Under a settlement approved by the court Nvidia will pay ,900,000 into a fund for anyone who might have bought a faulty card. The Settlement Agreement provides partial cash reimbursement of the purchase price and you have to submit a claim by February 25, 2014. You will know if your Nvidia card was faulty because your machine would have a distorted or scrambled video, or no video on the screen even when the computer is on. There would be random characters, lines or garbled images – a bit like watching one of the Twilight series. There will be intermittent video issues or a failure to detect wireless adaptor or wireless networks.
The amount of compensation will be determined by the Claims Administrator who will apply a compensation grid and settlement administration guidelines. Cash compensation will also be provided for total loss of use based on the age of the computer. temporary loss of use having regard to the nature and duration of the loss of use. and reimbursement for out-of-pocket expenses caused by Qualifying Symptoms to an Affected Computer.
To je stara Nvidia pre dolaska vanzemaljaca u njihovu firmu. Sadasnje karte su toliko napredne da se pojedine kompanije plase da ih kupe. Nadam se da ce vanzemaljci predloziti i smanjenje cena doticnoj kompaniji posto im je marza oko 900 %.
Neeeee! Vlado, zasto pobogu? Taman sam verujuce, svesne, one sa dokazima oterao a ti o vanzemaljcima? Ne daj im povoda da opet glume vanzemaljsko ludilo na IT forumu. :) Pozdrav normalnima.
:: :: To je stara Nvidia pre dolaska vanzemaljaca u njihovu firmu :: Sadasnje karte su toliko napredne da se pojedine kompanije plase da ih kupe :: Nadam se da ce vanzemaljci predloziti i smanjenje cena doticnoj kompaniji posto im je marza oko 900 % :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ni AMD nije nista bolji. Sve je to isto, samo je pitanje kojoj strani si naklonjen pa preturas po netu da nadjes nesto protiv ovih drugih. Nemate druga posla. To vazi za sve sa ovakvim temama u kojima nema sta da se nauci i cuje pametno, vec je cilj svadja i sirenje negativne energije..
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: Pet godina odlaganja i smaranja ljudi da ih tužakaju da bi dobili nadoknadu - za tako bogatu i uspešnu kompaniju je SRAMOTA :: :: Da je u pitanju bio AMD, fanovi Nvidije bi platili radio i TV reklame da `konačno sahrane` `taj AMD`, jer to `definitivno zaslužuje` ::
:: Neeeee! Vlado, zasto pobogu? Taman sam verujuce, svesne, one sa dokazima oterao a ti o vanzemaljcima? Ne daj im povoda da opet glume vanzemaljsko ludilo na IT forumu. : :: Pozdrav normalnima. :: :: :: :: :: :: To je stara Nvidia pre dolaska vanzemaljaca u njihovu firmu :: :: Sadasnje karte su toliko napredne da se pojedine kompanije plase da ih kupe :: :: Nadam se da ce vanzemaljci predloziti i smanjenje cena doticnoj kompaniji posto im je marza oko 900 % :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Ni AMD nije nista bolji Jel`? A jel` to tebi na reč da uzmem?
:: preturas po netu da nadjes nesto protiv ovih drugih. Nemate druga posla Ne se*i. Imam ja 50x pametnija posla nego da `preturam po netu` tražeći negativne stvari o Nvidiji. Bilo je na naslovnoj strani Fudzille, a ja taj sajt otvaram makar jednom dnevno, pa sam zato primetio
Osim toga, pre par dana sam objavio vest o napretku Nvidije na polju Android grafike, tako da nemaš nikakav argument niti dokaz da me optužiš da ja `preturam po netu` i `nemam druga posla`.
:: :: aj sapusi se qrca vise nenormalni skot :: :: :: Neeeee! Vlado, zasto pobogu? Taman sam verujuce, svesne, one sa dokazima oterao a ti o vanzemaljcima? Ne daj im povoda da opet glume vanzemaljsko ludilo na IT forumu. : :: :: Pozdrav normalnima. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: To je stara Nvidia pre dolaska vanzemaljaca u njihovu firmu :: :: :: Sadasnje karte su toliko napredne da se pojedine kompanije plase da ih kupe :: :: :: Nadam se da ce vanzemaljci predloziti i smanjenje cena doticnoj kompaniji posto im je marza oko 900 % :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Pricam u mnozini zato sto ne radis samo ti ovo. Ono sto ne valja je sledece, i za tebe i za sve druge koji pale vatru.
Tvoj primer: 1. Negativno o n vidiji(u 90%) i pozitivno o n vidiji(10%), 2. Negativno o AMD- u(1%), i pozitivno o AMD-u(99%) ?
Negativna energija se siri automatski i odmah pocinje pljuvanje kao sto vidis :D
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: :: preturas po netu da nadjes nesto protiv ovih drugih. Nemate druga posla
:: Osim toga, pre par dana sam objavio vest o napretku Nvidije na polju Android grafike, tako da nemaš nikakav argument niti dokaz da me optužiš da ja `preturam po netu` i `nemam druga posla`.
Codeuse, o mocni... Bash razvaljujesh i argumenti su ti vrhunski. Chemu gromko izrazavanje nemotji? Pusti psovanje za neki drugi sajt. Nego, odgovorio mi na onoj temi za poravnate piramide?
pa hebote nemogu da dodjem na berzu a da nevidim `pozdrau normalnima` i prozivanje ufo-vaca
evo ti potrazi ... Don`t Watch this Film
samo nemoj da mi se ljutis nisam psovao personalno .. evo da si mi blize zvao bi te na shnaps i rizlu pa da gledamo film zajedno :)
:: :: :: :: Codeuse, o mocni... Bash razvaljujesh i argumenti su ti vrhunski. Chemu gromko izrazavanje nemotji? Pusti psovanje za neki drugi sajt. Nego, odgovorio mi na onoj temi za poravnate piramide?
Prozivanje ufo-vaca? Nichim izazvano? Sam si upao u sopstvenu zamku. Pisao si o stvarima koje ne razumesh, o kojima si neshto nachuo, gledao u komendiji Drevni vanzemaljci. Mislim, chemu? Pitao sam te da objasnish neke stvari a poshto nemash blage shta si pisao, odgovor izostao. Ovo je forum posvecen tehnologiji, nije fejsbuk na kome ces da pishesh shta hocesh i sakupljash lajkove. Prema tome, ti si jedan od poslednjih koji bi trebao da se zali na pozdrave i chestitke. Ako nemash neshto pametno da napishesh, nemoj. Vidish kako Sky mudro cinculira i pokushava ovako ili onako, ali bez ulazenja u detalje poshto zna da gubi kad pricha predje na konkretne stvari. Jedan od onih koje redovno pozdravljam je rekao tvom kolegi ufologu da ode na neki drugi sajt i razmenjuje hvalospeve sa istomishljenicima. Naravno, nisam toliki tenkre da mislim da sam uvek u pravu, pa ako nadjesh za shodno, slobodno mi objasni ono o poravnatim piramidama, ili se bar odrekni ufofrikologije, onda moze rizla i radza i izvinjenje svim ufolozima. Pozdrav normalnima .)
:: :: pa hebote nemogu da dodjem na berzu a da nevidim `pozdrau normalnima` i prozivanje ufo-vac :: :: evo ti potrazi ... Don`t Watch this Fil :: :: samo nemoj da mi se ljutis nisam psovao personalno .. evo da si mi blize zvao bi te na shnaps i rizlu pa da gledamo film zajedno : :: :: :: :: :: :: :: :: :: Codeuse, o mocni... Bash razvaljujesh i argumenti su ti vrhunski. Chemu gromko izrazavanje nemotji? Pusti psovanje za neki drugi sajt. Nego, odgovorio mi na onoj temi za poravnate piramide?
Skini se ti malo sa Sky-a ok? Jesi li nekad cuo za izreku ` Pametniji popusta` ?
Mislis li da ja imam vremena da se natezem sa nekim zato sto se on drzi svojih ubedjenja i forsira ih kao jedina moguca i ispravna!
Ti kolega prvo ne znas da se ponasas.To je pod jedan.Arogantan si maksimalno a to sam ti vec rekao a uz sve to i negativan i bezobrazan jer vredjas sagovornike! Pored svega si jako naporan i dosadan-mislim ako ti je ovo jedini nacin da lecis frustracije prozivajuci tamo neke druge ljude i prosipati neku pamet i prosvetljenje onda mislim stvarno-gde je otisao ovaj svet?!
Licno za mene je nepojmljivo da neko moze uopste da kaze da smo sami u univerzumu i da to tvrdi svim silama na jedan krajnje egocentrican nacin! Ipak nisam nikad osudio takve ljude jer smo svi razliciti ali ti brate pljujes po ljudima koji ne razmisljaju kao ti da ne kazem koji su upuceniji od tebe..
Ovde je kraj price na ovu temu..Apsolutno nemam vise sta da kazem niti me zanima! Samo cu te zamoliti da me ne uzimas u usta ili ti ne daj Boze da me vredjas jer u suprotnom bi voleo da te vidim uzivo i da mi to sve kazes u lice - kako sam primitivan,jadan i glup ukoliko si iz BG-a!
Pozdrav normalni covece!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
istocna i zapadna paralel i severni i juzni meridijan seku se u 2 tacke na povrsini zemlje, jedna tacka preseka je u okeanu, druga tacka preseka je .. oces da pogodis ? piramida u gizi
i svaka stranica je poravnata sa istok,zapad, sever,jug .. savrseno .. a koliko mi je poznato egipcani nisu imali kompas .. jer ni jedna njihova gradjevina nije poravnata sa polovima
isto tako ako pogledas presek piramide videces da je to masina a ne grobnica, koji oblik energije su dobijali bombardujuci vodonik hidroponskim pritiskom nije mi poznato , ali energiju koju su piramide stvarale obelisci sirom sveta su primali , a ako ti nije poznato decace svaki obelisk na zemlji je izradjen iskljucivo od qvarca ..
a qvarc je osnova danasnje tehnologije .. cak i tog kompa na kojem se izdrkavas .. bez rezonatora nece da radi .. a to je IT tehnologija .. ili ti berza forum
:: Prozivanje ufo-vaca? Nichim izazvano? Sam si upao u sopstvenu zamku. Pisao si o stvarima koje ne razumesh, o kojima si neshto nachuo, gledao u komendiji Drevni vanzemaljci. Mislim, chemu? Pitao sam te da objasnish neke stvari a poshto nemash blage shta si pisao, odgovor izostao. Ovo je forum posvecen tehnologiji, nije fejsbuk na kome ces da pishesh shta hocesh i sakupljash lajkove. Prema tome, ti si jedan od poslednjih koji bi trebao da se zali na pozdrave i chestitke. Ako nemash neshto pametno da napishesh, nemoj. Vidish kako Sky mudro cinculira i pokushava ovako ili onako, ali bez ulazenja u detalje poshto zna da gubi kad pricha predje na konkretne stvari :: Jedan od onih koje redovno pozdravljam je rekao tvom kolegi ufologu da ode na neki drugi sajt i razmenjuje hvalospeve sa istomishljenicima. Naravno, nisam toliki tenkre da mislim da sam uvek u pravu, pa ako nadjesh za shodno, slobodno mi objasni ono o poravnatim piramidama, ili se bar odrekni ufofrikologije, onda moze rizla i radza i izvinjenje svim ufolozima :: Pozdrav normalnima . :: :: :: :: :: :: pa hebote nemogu da dodjem na berzu a da nevidim `pozdrau normalnima` i prozivanje ufo-vac :: :: :: :: evo ti potrazi ... Don`t Watch this Fil :: :: :: :: samo nemoj da mi se ljutis nisam psovao personalno .. evo da si mi blize zvao bi te na shnaps i rizlu pa da gledamo film zajedno : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Codeuse, o mocni... Bash razvaljujesh i argumenti su ti vrhunski. Chemu gromko izrazavanje nemotji? Pusti psovanje za neki drugi sajt. Nego, odgovorio mi na onoj temi za poravnate piramide?
Chemu ljutnja? Da pametniji uvek popushtaju, shta znam, josh bi bili u srednjem veku? Imam ubedjenja i naravno da cu da ih forsiram kao da su jedina moguca i naravno ispravna. Ne mislim da sam idiot niti sponzorisan od bilo koga da bih podrzavao tudja, ili ubedjenja za koja znam da nisu ispravna. Arogantan? Samo ti se chini. Najarogantniji si ti i, uslovno recheno, tvoja ekipa. Ja sam pazljivo chitao svachiji odgovor i argument. Vi, mladi ufolozi, samo vrtite svoju prichu, a sve to bez chitanja onog shto je neko napisao. Evo samo jedan primer, ako moze. Elem, gde sam ja napisao da smo sami u svemiru i da nema nikoga osim nas??? Siguran sam da nisam a chak i da jesam izbrisao bih ili promenio post. Ja samo verujem da nisu bili ovde, te da su `dokazi` kojima vi baratate, blago je reci sumnjivi, iskonstruisani samo da bi se lakovernima uzele pare. Sagovornike vredjam obicno nakon shto oni uvrede mene. Ne kazem da sam bezgreshan i da ponekad ne uvredim nekoga prvi, ali veruj mi, jako retko. Ja pljujem po ljudima? Kako? Tako sto trazim od njih da obrazloze svoje `dokaze`? Ako je to pljuvanje i egocentricnost, onda zaista tako i jeste, a ja ne razumem ta dva pojma najjasnije. Ponavljam da ovo nije fejsbuk i da ako nesto postujesh, morash da ochekujesh i suprotna mishljenja, ne lajkovanje. Tebe cu i dalje spominjati ako se pojavish na nekoj temi. Radish to samo nekim linkovima, bez komentara. Veruj mi da mi je zao, jer si delovao kao jedini (od verujucih, svesnih, sa dokazima) koji ima nesto da kaze na tu temu. Ocigledno je da nisam u pravu posto se povlachish iz teme. Nikada nikome nisam rekao da je primitivan, jadan i glup. Vidish, opet ne chitash shta sam pisao, a arogancija samo pichi. Ne ide to tako. I da, neko lechi frustracije pisanjem na forumima, neko kupovinom taze hardvera I pisanjem na forumima. Ima nas raznih, i hvala Drevnim vanzemaljcima na tome. Pozdrav normalnima.
:: @Sasha :: :: Skini se ti malo sa Sky-a ok :: Jesi li nekad cuo za izreku ` Pametniji popusta` ? :: :: Mislis li da ja imam vremena da se natezem sa nekim zato sto se on drzi svojih ubedjenja i forsira ih kao jedina moguca i ispravna :: :: Ti kolega prvo ne znas da se ponasas.To je pod jedan.Arogantan si maksimalno a to sam ti vec rekao a uz sve to i negativan i bezobrazan jer vredjas sagovornike :: Pored svega si jako naporan i dosadan-mislim ako ti je ovo jedini nacin da lecis frustracije prozivajuci tamo neke druge ljude i prosipati neku pamet i prosvetljenje onda mislim stvarno-gde je otisao ovaj svet? :: :: Licno za mene je nepojmljivo da neko moze uopste da kaze da smo sami u univerzumu i da to tvrdi svim silama na jedan krajnje egocentrican nacin :: Ipak nisam nikad osudio takve ljude jer smo svi razliciti ali ti brate pljujes po ljudima koji ne razmisljaju kao ti da ne kazem koji su upuceniji od tebe. :: :: Ovde je kraj price na ovu temu..Apsolutno nemam vise sta da kazem niti me zanima :: Samo cu te zamoliti da me ne uzimas u usta ili ti ne daj Boze da me vredjas jer u suprotnom bi voleo da te vidim uzivo i da mi to sve kazes u lice - kako sam primitivan,jadan i glup ukoliko si iz BG-a :: :: Pozdrav normalni covece :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Hvala na odgovoru. Potrajalo je ali sam izuzetno zadovoljan. Najzad nesto sa cime moze da se radi. Nije teshko ubaciti po koju chinjenicu u raspravu. Ja bih ipak zaboravio na presek piramide, energiju, bombardovanje vodonika i slichno, mislim da ces se sloziti? U pravu si i za kvarc, ali zaboravimo i na njega, sve u zelji da ostanemo u okviru priche o chinjenicama, ok? Kako sve to dokazuje da su piramide gradili vanzemaljci? Prosto i jednostavno pitanje.
P.S. Izvinjavam se u ime svih autoru teme - predlazem da pisanje vratimo na teme posvecene ufofrikologiji.
:: :: evo ti veoma prost :: :: istocna i zapadna paralel i severni i juzni meridijan seku se u 2 tacke na povrsini zemlje, jedna tacka preseka je u okeanu, druga tacka preseka je .. oces da pogodis ? piramida u giz :: :: i svaka stranica je poravnata sa istok,zapad, sever,jug .. savrseno .. a koliko mi je poznato egipcani nisu imali kompas .. jer ni jedna njihova gradjevina nije poravnata sa polovim :: :: isto tako ako pogledas presek piramide videces da je to masina a ne grobnica, koji oblik energije su dobijali bombardujuci vodonik hidroponskim pritiskom nije mi poznato , ali energiju koju su piramide stvarale obelisci sirom sveta su primali , a ako ti nije poznato decace svaki obelisk na zemlji je izradjen iskljucivo od qvarca .. :: :: a qvarc je osnova danasnje tehnologije .. cak i tog kompa na kojem se izdrkavas .. bez rezonatora nece da radi .. a to je IT tehnologija .. ili ti berza foru :: :: :: :: Prozivanje ufo-vaca? Nichim izazvano? Sam si upao u sopstvenu zamku. Pisao si o stvarima koje ne razumesh, o kojima si neshto nachuo, gledao u komendiji Drevni vanzemaljci. Mislim, chemu? Pitao sam te da objasnish neke stvari a poshto nemash blage shta si pisao, odgovor izostao. Ovo je forum posvecen tehnologiji, nije fejsbuk na kome ces da pishesh shta hocesh i sakupljash lajkove. Prema tome, ti si jedan od poslednjih koji bi trebao da se zali na pozdrave i chestitke. Ako nemash neshto pametno da napishesh, nemoj. Vidish kako Sky mudro cinculira i pokushava ovako ili onako, ali bez ulazenja u detalje poshto zna da gubi kad pricha predje na konkretne stvari :: :: Jedan od onih koje redovno pozdravljam je rekao tvom kolegi ufologu da ode na neki drugi sajt i razmenjuje hvalospeve sa istomishljenicima. Naravno, nisam toliki tenkre da mislim da sam uvek u pravu, pa ako nadjesh za shodno, slobodno mi objasni ono o poravnatim piramidama, ili se bar odrekni ufofrikologije, onda moze rizla i radza i izvinjenje svim ufolozima :: :: Pozdrav normalnima . :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: pa hebote nemogu da dodjem na berzu a da nevidim `pozdrau normalnima` i prozivanje ufo-vac :: :: :: :: :: :: evo ti potrazi ... Don`t Watch this Fil :: :: :: :: :: :: samo nemoj da mi se ljutis nisam psovao personalno .. evo da si mi blize zvao bi te na shnaps i rizlu pa da gledamo film zajedno : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Codeuse, o mocni... Bash razvaljujesh i argumenti su ti vrhunski. Chemu gromko izrazavanje nemotji? Pusti psovanje za neki drugi sajt. Nego, odgovorio mi na onoj temi za poravnate piramide?
``the majority of affected machines are early-2011 MacBook pros equipped with the AMD Radeon 6750M GPU. However, users whose computers are equipped with Radeon 6490M, 6750M, and 6970M GPUs are also experiencing the problem...``
Oooops! To nije NVidia! Jaooo, kako sam nesmotren - pa to je.... Deka-sera! Staaa, zar se njegovim surogatima ovo desava?
Da, da. Deka je odmah reagovao: cim prodamo svoje poslovne prostorije, namiricemo dugovanja postovanim vern...pardon, kupcima (siroti Deka, buduci nagluv, precuo je reci svoga savetnika koji mu je dosapnuo: ``gosn Deki, prodali smo vec i poslednji wc i poslednju tus-kabinu, pa nam sekretarica pisa u parku, ispod palme``)...
Re: Ma nemoj mi reci, DembelJebko!? Da nije to u vezi sa ovim:
12.01.2014. 23:00
status: user broj poruka: 6102
Ma sigurno je AMD. Inače taj isti AMD mora da je pravio i one pregrevajuće i sagorevajuće mobilne DžiForsove iz 8000 ili 9000 serije. Torto, ti najbolje znaš da je `furuna` nVidijin patent, a to što je AMD kasnije počeo da ih kopira je nešto drugo.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
`NVIDIA DISASTER: thousands of GPUs faulty Leigh Stark 01 August 2008, 3:10 PM
NVIDIA has admitted to a major manufacturing screw-up, which is seeing thousands of its GPUs overheating, burning out and failing.
NVIDIA have had a long history of making great graphics processors but lately there`s something terribly wrong coming out of their factories.
If you bought a laptop with either the NVIDIA Geforce 8400M (M for Mobile) or 8600M in it, you can now stick yourself in the pile for people with bad luck. This includes laptops from the following brands (take a deep breath): Acer, Apple, Asus, BenQ, Dell, Fujitsu, HP, LG, MSI, NEC, Sony, Toshiba... to name a few. Now it`s not with everyone, of course. If you hit your Control Panel and find yourself using either the 8400M or 8600M graphics processor, you`re affected. everyone else can move on.`
`What`s troubling about all of this isn`t so much that it`s happened but the way in which it`s being handled. While this news has been out for a week or two now, only two companies have really responded.
Both HP & Dell have released `fixes` for the issue at hand - BIOS updates that will cause affected computers to fire up the fan when it`s needed to cool down the problematic graphics chips so that they, you know, don`t die. But this isn`t really a solution. This is a fix in the same way that say putting a plank of wood over a hole in the road fixes a dodgy stretch of road. This is a quick fix that has its own issues.
On the one hand, updates that force your computer to cool itself down not only kill your battery life further but also leave you running the risk that now with the extra needed fan cycles, that cooling system built into your laptop might die sooner than expected. As a result, these `fixes` can be as damaging as the whole chip issue in the first place.
But at least Dell and HP are doing something about it. What about everyone else?
For instance, where is Apple amongst all of this and why aren`t they informing their MacBook Pro customers that their shiny silver laptops might just stop working and provide issues? APC has previously covered the fact that the current-generation MacBook Pros are plagued with graphics glitches - it seems likely that the NVIDIA hardware fault and Apple`s on-screen graphics corruption is related, but Apple just isn`t saying.
The real problem in this whole thing is that the companies using NVIDIA chips in products probably won`t want to tell the public. Computers that die all of a sudden will be easier for them to replace on a one-by-one basis. Telling everyone that `your computer has an issue and needs to be returned` will only result in a ridiculous loss of face & money, and that`s probably going to happen to NVIDIA too. They`re already being sued by memory makers Rambus and now this has happened. It`s not good news for NVIDIA at all. very bad news for computer makers that have got the faulty NVIDIA chips soldered onto their motherboards, and awful news for consumers who may have to fight tooth and nail to get their computer repaired, and then, be without it for weeks as technicians work through the backlog.`
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.