Ponavlja se ista stvar kao sa modelom Asus directCu II ,temperature da kazemo normalne slicne kao kod Nvidia 780 TI modela i vidi se da je referentni model ugradio slabije hladjenje.
Pusti tog Nvidija g*vnara, kod njega je svojevremeno 8800GT na njegovim `testovima` `pobedila` Radeona 4870. 4870 je bio konkurentan GTX260, a ovamo je nekako `magično` kod `magičnog` Hiberta bedna 8800GT uspela da ga pobedi u testovima.
Slicno najavljuju XFX i Saphire ,desava se ista stvar kao sa HD4XXX serijom koja se dosta grejala kod referentnih modela ,a kod OEM-a dosta nize temperature,a ujedno i jedna od najprodavanijih serija.
@phat mene su zanimale temperature ,da li je covek oduzeo frame ,a drugome dodao par frejmova ,nije relevatno uopste. :: stvari dolaze na svoje mesto. Samo se nadam da cene kod nas neće biti `rudarske`. Ako budu, onda jbg :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V :: :: ::
Referentne karte su oko 500 (od 480 do 520)... i ima ih na zalihama mnogo... Mislim da je cena oko 600 evra ipak za nijansu jaca nego sto je meni bilo poznato da ce biti (rang od 530 - 550)
Naravno da Hawai moze da se ohladi. A da se prica ponavlja, ponavlja se. Ko zna ko koga tu hebe ?........
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.