ploca msi k9n neo v3 nf560 procesor amd athlon 4000+x2 Gigabyte PCI-E GF 8600GT, GV-NX86T256H 1gb ddr2 kingston .. problem je sledeci: posle pola minuta minut igranja ,igra jednostavno zabaguje pojavi se plavi ekran na sekund i komp se restartuje.
probao sam mem test, memorija ok pustio sam 3dmark06 sve radi i druge igrice rade samo ova kick i restartuje komp. menjao napajanje..
Isti simptomi su se meni pojavljivali na Medal Of Honor Airborne, samo tokom instalacije, pa nisam ni uspeo da je igram. Procitao sam read me file i ispostavilo se da igra ne radi na 64-bitnom sistemu. E sad, proveri da nije to u pitanju i puno srece.
Pripadnica pokreta otpora: Ovo ću reći samo jednom.... Newcomer foruma, sa manje od 100 poruka (... ali, samo jednom za mene je dovoljno, drugi neka pitaju opet.... a IONAKO SI TO REKLA 100 PUTA.... LOL)
Dakle, isključi da se windows automatski restartuje u slučaju BSOD-a, tako da bi mogao da pročitaš poruku kod BSOD-a, zašto je windows squiiik-nuo, pa nam to postuj, ili upiši u google, dobićeš gooooooooooooogle odgovora, a ja verujem da je 90% njih, ili više, vezano za n-vidia drajver nv strap ili štagod već, odnosno, njegov sukob sa nekom nekompatibilnošću u igri.... a da je Perica otišao pravo u policiju.... odnosno, kupio originalnu igru, on bi instalirao patch-eve i ispravke (ako ne sad, onda kad-tad) koji to sve usklađuju i ispravljaju.... ili nek` čeka nove verzije n-vidia drajvera, možda oni to reše. P.S. Na nekim prastarim kvaziforumima, uvek su kao savet davali formatiranje C: vitamina i reinstalaciju windows-a, tek sad vidim kako je to bio dalekovidi savet...
...ali meni se na istoj igri to desilo kad je temperatura ploče otišla u PM (skoro 60 stepeni, a alarm isključen), jer sam Hyper TX2 namestio da duva vreo vazduh pravo na hladnak od čipseta. Ãim sam promenio položaj kulera, sve se stabilizovalo. Doduše, to mi se samo jednom desilo, ali sam video odmah zašto. Zato sam napisao da se nadam da nije zbog toga.
1. Ako je zeleno ili mrda, to je biologija. 2. Ako smrdi, to je hemija. 3. Ako ne funkcioniše, to je informatika. Marfijev zakon
... A, to je... pa da ti se onda nije razlabavio kuler hyper sniper T-rex, i, tvrdoglavo se okrenuo na omraženi mu mother-f..ker-chipset-hladnjak? Ne kažem ja da bi ti mogao da nam postuješ porukicu sa BSOD-a, ne kažem ni da bi mogao da očitaš temperaturu mothafu.. čipseta, ili, ne daj bože, da ga pipneš prstima, radi provere, jer, to je smorno i komplikovano. To svi znaju koji su upali u nepriliku da traže pomoć on-line zajednice. Bolje da mi razbijamo glavu sa što manje podataka, veruj mi, tako se više misli. Kad mi sve kažu, ja onda lupim iz zaleta.
Problem je bio u suond karti integrisanoj ⢠Chipset integrated by Realtek® ALC888 - Flexible 7.1-channel audio with jack sensing,instalirao sam naj novije drajvere i sad radi ok.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.