Vecina ovih minitora moze da prima samo jedan izvor signala u isto vreme: ili sa analognog DSUBa ili sa digitalnog DVIa. Tebi treba monitor koji ima switch input-e. Moj Sony E530 ih ima. Postoje SVGA splitteri koji sluze za usmeravanje signala sa jedne ili druge masine, ali moras uzeti kvalitetne kako ne bi doslo do gubitka u kvalitetu signala. Obicno su prekidaci realizovani preko tranzistora i releja. Npr. Roline-Rotronic, Digitus, D-link, Linksys su OK. Ili pazarai KVM 2port switch (firmiran) koji ti daje da povezes 2 masine (PS/2 i VGA) na 1 monitor, 1 tastaturu i 1 mis. Posto su obicno analogno VGA imas konverter ako ti dodje masina sa samo DVIem
Ja koristim Digitusov 2. porta vec duze vreme. Sasvim sam zadovoljan istim... Lako se menja sa kompa na komp (dvaput Ctrl - a moze i da se ikljuci pa onda ide sa num lock i f1/f2) a mislim da su i najjeftiiji... Rezolucija koju teram je 1600*1200 na 60Hz.
a ja bas jurim taj softverski, nisam mogao da nadjem. znaci digitus je ok. tnx 4 info.
:: Ja koristim Digitusov 2. porta vec duze vreme. Sasvim sam zadovoljan istim.. :: Lako se menja sa kompa na komp (dvaput Ctrl - a moze i da se ikljuci pa onda ide sa num lock i f1/f2) a mislim da su i najjeftiiji.. :: Rezolucija koju teram je 1600*1200 na 60Hz.
I ja imam Digitus OC12 (OK je) jer mi jedino on nije brljavio sliku na mom Sony 21`. Cak sam uzimao i D-link (niko u gradu ga nije mogao nabaviti, pa sam izbunario preko veze 1 primerak za 35e) koji je stvarno extra izrade ali dobio sam duhove (tanji kablovi), ali to samo kod mene. Moram, doduse reci, da mozes naci D-link, LinkSys i pravi svajcarski Roline (ne Rotronic) koji su zaista odlicni. Dakle, ako ne nadjes Dlink, Roline ili Linksys (30-40e) uzmi slobodno Digitus (25e)
- R a v e n L o r d -
:: :: a ja bas jurim taj softverski, nisam mogao da nadjem. znaci digitus je ok. tnx 4 info :: :: :: Ja koristim Digitusov 2. porta vec duze vreme. Sasvim sam zadovoljan istim.. :: :: Lako se menja sa kompa na komp (dvaput Ctrl - a moze i da se ikljuci pa onda ide sa num lock i f1/f2) a mislim da su i najjeftiiji.. :: :: Rezolucija koju teram je 1600*1200 na 60Hz.
:: I ja imam Digitus OC12 (OK je) jer mi jedino on nije brljavio sliku na mom Sony 21`. Cak sam uzimao i D-link (niko u gradu ga nije mogao nabaviti, pa sam izbunario preko veze 1 primerak za 35e) koji je stvarno extra izrade ali dobio sam duhove (tanji kablovi), ali to samo kod mene. Moram, doduse reci, da mozes naci D-link, LinkSys i pravi svajcarski Roline (ne Rotronic) koji su zaista odlicni. Dakle, ako ne nadjes Dlink, Roline ili Linksys (30-40e) uzmi slobodno Digitus (25e :: :: :: - R a v e n L o r d - ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.