Sklopio sam konfiguraciju sa AMD FX-8320 i motherboard GIGABAYTE-GA-970-UD3P... Treba samo jos da nadjem graficku do nekih 100e koja treba da moze da tera 3 monitora 2xDVI i jedan HDMI ili RGB ako mora (nemam display port monitor). Nemam nameru da igram igrice, krosfajerujem, overklokujem ili tako nesto... Jel imao neko iskustvo sa ovim? Mislio sam da je dovoljno da graficka ima 2xdvi i jedan hdmi, medjutim nije tako... Jel postoji neka druga opcija sem da uzimam 2 graficke?
P.S. Hitno mi je potrebno resenje posto sutra moram da uzmem sve...
Nije do grafike problem već mislim da mora da bude jedan Displayport a druga dva mogu bilo koja konektora, opcije su ti da uzmeš displayport na DVI adapter ali nije jeftin.
Išao bih pre na Nvidiu iz serije 6 i na gore jer mislim da ne zahteva obavezan Display port monitor na jednom portu. __________________ Scourge of PCBerza
Upravo ovo sto je Daum rekao..moras uposliti barem jedan display port, sto znaci da ti ostaje varijanta da uzmes aktivni dp>dvi koji je dosta skup navodno.
Presao sam tek juce na zelene tako da nisam imao vremena da testiram (koristim display port svakako) ali vrlo je moguce da je nvidia to pojednostavila..
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
dva digitalna ili jedan analogni signal + 1 digitalni, sve preko toga moras jedan display port da ubacis u jednacinu. Ako monitor nema dp,adapter ti ne gine.
Gledaj bilo koje karte koje imaju 2xdvi+1 dp ili dvi+hdmi+dp
Ljudi,znam te varijante sa display portom, medjutim monitori su mi 2xdvi i jedan hdmi (rgb) i nemam display port i zato sam pitao da li moze i neka varijanta bez toga. Posto mi ni ni procesor ne podrzava integrusu ne mogu ni tu varijantu. Razmisljam i da uzmem neku obicnu grafiku i da kupim neku jeftinu polovnu da na nju teram treci monitor.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.