Pozz ljudi, izgleda da sve dodje jednom pa i to..:D Prvi put za 11 godina mi je crkla grafika (valjda), pa samo da proverim da li je to. Ovako, igrao sam sve skoro na full i bez ikakvih problema. Sinoc posle battefield 3 tj. igranja od nekih sat vremena sve je bilo ok i ugasim sve normalno. Jutros mi nesto zabaguje pre desktopa a kasnije je pojave zelene linije po celom ekranu. Odbrisem drajvere i instaliram nove ali opet isto. Ali me cudi najvise jer je u pitanju golden sample gtx 275 koji nikakad nije clockovan a nema vise ni garanciju...
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Može tu i rerna da pomogne, ništa te ne košta da probaš. Ako baš ne znaš ili te mrzi a hoćeš da se rešiš grafike vrlo rado ću je prihvatiti na pečenje. :)
Intel Core i5 3570K, CM HyperTX2 Custom, Gigabyte Z77X-UD5H, Mushkin/Kingston 24GB DDR3 1600, MSI GeForce GTX760 Gaming OC 2GB @ 5760x1080, Samsung Spinpoint F3 4x500GB RAID0, Samsung EcoGreen 1.5TB, Seagate Baracuda 2TB, LG 42LD565, LG 2253TQ-PF, CM RealPower 520M
Cuo sam za to a i gledao neke `radove`. Pa u principu nista ne kosta a sad da li cu da se bakcem sa tim videcu ako ne prosledicu je vrlo rado. U svakom slucaju javicu. Dodacu ipak jos 20e za 270x ako se isplati?
Ako ti baš ne treba grafa i nećeš da se zezaš sa pečenjem slobodno se javi. Što se tiče 270x mislim da se isplati. Taman je toliko novija i brža kolika je razlika u ceni, ako ne i više. Ipak je to 256bit-na grafa za razliku od 650Ti boost.
:: Cuo sam za to a i gledao neke `radove`. Pa u principu nista ne kosta a sad da li cu da se bakcem sa tim videcu ako ne prosledicu je vrlo rado. U svakom slucaju javicu. Dodacu ipak jos 20e za 270x ako se isplati?
Isplatilo bi se kad bi mogao da je nadjes po normalnoj ceni. Te kartice su likovi koji rade pri firmama zadrzali za sebe po dvadeset komada da bi prodavali skuplje ovcama koje hoce da rudare. Zato je trziste prazno http://goo.gl/WhdCPD
Eventualno moze da se nadje jedan model bez x. Nece ti eksplodirati kompjuter ako stavis to. Razlika izmedju x i bez x je precenjena.
eto rekao sam :P (mada mislim da sam kasno rekao) :P
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Dobro... nije kasno kad je rano. Nego, jel* tacna moja teza o trzistu, what say you?
* po pravilu bi trebalo pisati je l`. Medjutim posto mi je bemisleno da skracenica bude duza od onoga sto skracuje (lakse je otkucati `i` nego juriti apostrof) od sada pa na dalje koristicu ovaj oblik. Po cenu da me gramaticki puritanci smatraju nepismenim.
Na kraju, smatram da je propisani oblik toliko nelogican i zastareo, da je krajnje vreme da ga Matica srpska izmeni u pisanom izvorniku. Hvala.
Sta se desava sa cenama jbt? Drug uzeo saphire dual X za 17k a sada nema ispod 20k. A i generalno cene su jace nego pocetkom meseca. Uzeo sam nesto 7.12 a to isto sada je na `AKCIJI` i skuplje je za 30% hahahahhaha. CTde... Ja mislim da bi sve komponente trebalo kupovati u inostranstvu ili bar porucivati dok se ovi nasa ne smire jbt.
A sta mislite od 2x 7750 (ukupno 8gb mem) 256 bit.
srecno sa novo, grafikom, jebem ti ove rudare nemoz nac grafiku od njih ... i ako nadjes skuplja je 30% zbog rudara
:: grafika je ostavljena sa strane, preko integruse cu biti par dana a posle uzimam neku. Ne mogu sad da se iskombinujem zbog praznika. Hvala ljudi.. :: :: ::
sto zbog njih sto zbog ovih likova iz prodavnica jbg. Otkupe tamo pa preprodaju. A znam da je drug uzeo za 16900 (ili 16800) saphire dual x sa bf4 u emmi-ju pre 30,40 dana.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.