Upravo crklo napajanje MS PRO-550ATX, posluzilo par godina. Koje je trenutno najbolje za pazariti recimo 600-650w, ali sa ogranicenjem budzeta na 5k din. i naravno gde ga kupiti?
:: :: Upravo crklo napajanje MS PRO-550ATX, posluzilo par godina. Koje je trenutno najbolje za pazariti recimo 600-650w, ali sa ogranicenjem budzeta na 5k din. i naravno gde ga kupiti?
:: :: Upravo crklo napajanje MS PRO-550ATX, posluzilo par godina. Koje je trenutno najbolje za pazariti recimo 600-650w, ali sa ogranicenjem budzeta na 5k din. i naravno gde ga kupiti?
Hvala vam na brzim odgovorima. Konfiguracija je bila u potpisu, ali se nesto desilo :-) x4 955 be 4 gb rama 1600 Ati 4870 1gb ploca neka 880GA... dva sata 2 diska dvd rw
:: http://goo.gl/amB2U :: :: Modularno , 80plus, 3 god gar :: :: :: :: :: :: Upravo crklo napajanje MS PRO-550ATX, posluzilo par godina. Koje je trenutno najbolje za pazariti recimo 600-650w, ali sa ogranicenjem budzeta na 5k din. i naravno gde ga kupiti?
Prodaje se pokvareno, ili radi dva dana za koje vreme te ogluvi nepodnosljivom bukom. Raidmax je shit u koji je kinez stavio lampu da svetli (ako zasvetli).
Pazi ovo. `Their primary intention was to become the first company to bring holographic data. Instead, they wound up manufacturing computer gaming cases and other computer accessories.`
To je ono, nisam mogao da budem hirurg pa sam postao mesar.
:: Hvala vam na brzim odgovorima. Konfiguracija je bila u potpisu, ali se nesto desilo :- :: x4 955 b :: 4 gb rama 160 :: Ati 4870 1g :: ploca neka 880GA.. :: dva sata 2 disk :: dvd r :: :: ::
Nista bolje od LC-a ti ne treba za tu konfu. LC 600w za oko 3200din. Ako ces skoro nesto menjati u kompu i stavljati jaci CPU ili GPU onda uzmi nesto skuplje i kvalitetnije.
ASUS M5A99X EVO Phenom II X4 960T CM Seidon 120V Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz MSI TFIII GTX 660 2GB KINGSTON HyperX 3K 120GB ASUS XONAR DG
Sigurno taj LC od 600W ima 600W.. kao Frontier od 500W
:: Nista bolje od LC-a ti ne treba za tu konfu. LC 600w za oko 3200din :: Ako ces skoro nesto menjati u kompu i stavljati jaci CPU ili GPU onda uzmi nesto skuplje i kvalitetnije :: :: ASUS M5A99X EVO :: Phenom II X4 960T :: CM Seidon 120V :: Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz :: MSI TFIII GTX 660 2GB :: KINGSTON HyperX 3K 120GB :: ASUS XONAR DG :: :: ::
pazarih http://www.coolermaster.com/product/Detail/powersupply/b-series/b600.html za malo vise para, ne znam da li sam pogresio ali jedino ovo kao malo kvalitetnije nadjoh u svom selu Pozarevcu, nisam imao strpljenja za narucivanje, posto bi cekao posle praznika. CM me je odlicno sluzio oko pet godina, ne znam da li je zadrzao kvalitet, jednostavno resih njega uzeti, pa sta bude. Fabricka garancija je tri, a mamlazi u radnji mi dadose dve, navodno je ostvariva i treca godina, ali... Hvala svima, poz.
Elem, ovaj CM ima deklaraciju 85%, tako da ce zadovoljiti na duze staze. Za sad radi tise od MS-a i nadam se da ce mi konacno dozvoliti da malo kloknem proc i grafu :-)
:: :: :: :: Elem, ovaj CM ima deklaraciju 85%, tako da ce zadovoljiti na duze staze. Za sad radi tise od MS-a i nadam se da ce mi konacno dozvoliti da malo kloknem proc i grafu :-)
uzmes tako neko napajanje, i sad ako u trenutnku nemas za neko bolje koristis recimo 6 meseci-godinu dana, odes tamo i kazes ovo je prebucno, i zelis da ga reklamiras, ako nema neko bolje u toj klasi, ubedjujes se sa njima da ti daju neko kvalitetnije(skuplje) i doplatis im :D jer ces taman za 6 meseci da skupis dodatno para za bolje(eventualno i jace) napajanje :)
:: :: E? A ne mislis da ima neki razlog sto je jeftino? :: :: http://www.itsvet.com/proizvod/raidmax-rx-635ap-635w-/comp_comp_powersupply/1172/92 :: :: Prodaje se pokvareno, ili radi dva dana za koje vreme te ogluvi nepodnosljivom bukom. :: Raidmax je shit u koji je kinez stavio lampu da svetli (ako zasvetli). :: :: Pazi ovo. `Their primary intention was to become the first company to bring holographic data. Instead, they wound up manufacturing computer gaming cases and other computer accessories. :: :: To je ono, nisam mogao da budem hirurg pa sam postao mesar :: :: _____________________________ :: The finest AVhttp://goo.gl/aradKv :: :: ::
... kod mene se pokazalo odlicnim. Imao sam onu najjeftiniju varijantu 5550, koju za 4000 dobih uz kuciste!!! A guralo ATI 5850 graficku i C2D procesor. Tako da i od mene preporuka za LC6650GP3 (za one sa slicnim prohtevima).
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
@limbonic Ma samo kad nisi uzeo Raidmax, ostalo u redu. Srecno. Ceo dan sam brinuo da ces podleci praznicnom raspolozenju i uzeti taj skupi ukras za jelku.
@imarkovic Znam i ja da LC600H-12 nema 600W, ali suvise si dugo ovde ne bi znao koliko je to napajanje dokazano.
@Gare87 Veselo ti razmisljas. Samo, da li siguran da je buka dovoljan razlog za reklamaciju, i ako jeste da neces pre toga poludeti i baciti ga kroz prozor. Ili da nece sprziti nesto sa sobom. Heka, hvala.
:: :: :: :: @imarkovi :: Znam i ja da LC600H-12 nema 600W, ali suvise si dugo ovde ne bi znao koliko je to napajanje dokazano :: :: :: _____________________________ :: The finest AVhttp://goo.gl/aradKv :: :: ::
H je kod LC-a oznaka za office napajanja, ali mnogi su ga u kombinaciji sa kucistem uz koje dolazi koristili i za gejming masine, a ono se i u takvim masinama pokazalo kao tiho, hladno i pouzdano sto je mnogima dovoljno...
Nisu svi u `gasu`, da su `prezadovoljni sa napajanjem`, ili da im kupovima istog ulepsava dan, ili neki drugi vremenski period...
Ovde ljudi balave(iz njima poznatih razloga) na Corsair,SS, Enermax dok je mnogima to samo metalna kutija koja napaja grafiku i procesor i zabole ih kurac za ostalo...
Sto hejtujes Raidmax, jel si imao neko lose iskustvo sa njim pa zato? Koliko ja vidim oni imaju najbolji odnos ulozeno/dobijeno u tom segmentu i rado sam ga kupio kad sam video sta sve daju za te pare. Za sad nemam nikakvih zamerki :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.