Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
ukinula stoka mentalno razgibavanje :(
STRANA 1 OD 1
time82 ukinula stoka mentalno razgibavanje :( 26.12.2013. 19:34 T56100

status: user
broj poruka: 138
kao sto napisah u naslovu radio b92 je ukinuo mentalno razgibavanje posle najave da ce govoriti o biografiji vucica.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/430265/Mentalno-razgibavanje-skinuto-sa-programa-radija-B92
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: ukinula stoka mentalno razgibavanje :( 26.12.2013. 20:26 #534184

broj poruka: 19021
Branko Ružić: Frapiran sam zbog Razgibavanja
Ministar u Vladi Srbije zadužen za evropske integracije Branko Ružić rekao je da je frapiran vešću o skidanju “Mentalnog razgibavanja” sa radijskog programa i zatražio je da se emisija vrati na program B92.

- Ja se budim veoma rano i zaista ne mogu bez njih da započnem dan - rekao je Ružić, inače predsednik Izvršnog odbora Socijalističke partije Srbije, novinarima u Skupštini Srbije.

I ja sam frapiran, veliki sam fan ove emisije i cesto ujutru rano slusam, cak od Radio S, preko Novosti i sad B92.. Najzabavnija emisija koja postoji za mene, mislim da ce se to sve lepo izgladiti, ali ako ih ukinu na B92, nece njihovu licencu koju dalje mogu iskoristiti na nekom drugom..

:: kao sto napisah u naslovu radio b92 je ukinuo mentalno razgibavanje posle najave da ce govoriti o biografiji vucica
:: http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/430265/Mentalno-razgibavanje-skinuto-sa-programa-radija-B9
::
dasangalo7 Dabogda ukinuli U92! 26.12.2013. 20:32 #534186

broj poruka: 163
a ne samo tu zabavnu emisiju.

saxija Re: Dabogda ukinuli U92! 26.12.2013. 20:47 #534187

broj poruka: 4016
U92 prvo mora da se napravi tj pusti u javnost, da bi ga ukinuo

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1375818

:: a ne samo tu zabavnu emisiju
dasangalo7 Re: Re: Dabogda ukinuli U92! 26.12.2013. 20:56 #534188

broj poruka: 163
Odavno su oni U92, a ne b92.

A ti da si iole malo nacionalno osvescen, smetalo bi ti njihovo svakodnevno pljuvanje po Srpskom narodu i srpskom sistemu vrednosti. Doticna mediska kuca je tipicno prosvabska i proustaska!!!
JovanZ Nadam se da da srede sve to 26.12.2013. 21:15 #534194

broj poruka: 3008
Bez ovoga ne mogu da idem na posao kada radim u jutarnjoj smeni :)

peniko Srpski sistem 26.12.2013. 22:33 #534209

broj poruka: 205
Srpski sistem vrednosti je kada pop jebe decu. Srpski sistem vrednosti je kada ratujes svakih 5 godina. Srpski sistem vrednosti je kada bijes bilo koga ko se razlikuje od tebe. Srpski sistem vrednosti treba izbegavati i ograditi se od njega.
sashai Re: Srpski sistem 26.12.2013. 23:02 #534213

broj poruka: 417
Pop? Vladike bre! Kresu i popovi i vladike a niko iz drage nam SPC ni glasa da pusti??? Nekako mi bude drago sto sam ateista. Nisam ateista zbog pederastije u SPC, vec onako.
Srpski sistem vrednosti? Svakakve budalashtine sam chuo, ali ova ulazi u top 5 (na 4. mestu bi bio ruski sistem vrednosti).

Pokajte se gresnici!

:: Srpski sistem vrednosti je kada pop jebe decu. Srpski sistem vrednosti je kada ratujes svakih 5 godina. Srpski sistem vrednosti je kada bijes bilo koga ko se razlikuje od tebe. Srpski sistem vrednosti treba izbegavati i ograditi se od njega.
Dejzan Re: Nadam se da da srede sve to 26.12.2013. 23:23 #534220

broj poruka: 3730

Bolje slusaj razbudjivanje na radio beograd prvi program Gorica i Dragan ubijaju :D

Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212
Motherboard Asus Maximus Hero 6
GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC
SSD 128 Samsung Evo Pro
Memory Kingston HyperX 2400 Mhz
LC power Archangle 850 W

:: Bez ovoga ne mogu da idem na posao kada radim u jutarnjoj smeni :
limbonic ... 27.12.2013. 01:08 #534231

broj poruka: 139

E, jbg.
Sto se tice Gorice i Dragana, ti su likovi pukli totalno odkada su na rts-u, ne sme ovo, ne sme ono, ljigavi su kad se kao zajebavaju, a ovamo reklamiranju neke bljuvotine, providni su kao svajcarac. Oni ustvari imaju `firmu` i sa njom mogu setati sa stanice na stanicu, za sad rts najbolje placa, a dodatno ih finansiraju Belvile i kojekakve prehrambene i kozmeticke kuce, jer je li kroz salu valjaju njihove proizvode. Muka mi ih je slusati. Marko i Darko su skroz ok, samo sto ponekad udave pricom, ljudi ne zatvaraju dva sata.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647266.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs