Imam TV karticu Leadtek WinFast PalmTop DTV200H, do pre mesec dana je radila lepo, kako treba. Posle je win poceo da ne prepoznaje drajver. Zapravo instalira neki drajver (valjda iz wina) koji kaze da je najnoviji a kartica ne radi. Jednom startujem win on radi, drugi put ne prepoznaje drajver. Sada se retko desi da prepozna drajver na w7 i W8.1. Zanima me kako da nadjem i izbrisem sve drajvere vezane za karticu iz windowsa? Pa bih instalirao ponovo stare drajvere. I garancija na karticu mi je jos 2 (dva) dana, pa mi treba pomoc sto pre. Tj da definisem kvar, u cemu je problem. Otvoren sam za sve savete i preporuke
Ja sam imao slican problem sa internom Winfast deluxe, nije prepoznavao karticu (prijavljivao je ali kao nepoznati hardware). U pitanju je bio EPROM koji sam morao da flashujem novim putem flopija.
Ne znam za flesovanje, nisam se time bavio. Ali kartica je uredno radila na Windos 7 skoro dve godine. Sad odjednom zeza. I to nema pravila kada ce da prihvati a kada nece drajver. Imam li ja uopste osnov za reklamaciju, s` obzirom da mi kartica ne radi (hardverski i/ili softverski)?
Nosi na reklamaciju i trazi da detaljno testiraju karticu (nadam se da imaju sevisere u objektu, jer ces se nacekati ako salju, a i moze da se desi da kazu da je kartica ispravna, vrate ti je i tebi istekne garancija)
U pitanju je Gigatron na brdu (Kirovljeva) i msm da imaju servis na istoj lokaciji samo drugi objekat. Kako mogu ja da je sad istestiram, cisto da imam neki dokaz da nije ispravna. Jedino mi je palo ovo na pamet: http://s28.postimg.org/fvlraghr1/Untitled.jpg
ili to ili snimi video gde kartu isprobavas u vise razlicitih usb portova...inace se meni vrlo slicno ponasala po crkavanju eproma, a to je dovoljan uslov za reklamaciju.
:: ili to ili snimi video gde kartu isprobavas u vise razlicitih usb portova...inace se meni vrlo slicno ponasala po crkavanju eproma, a to je dovoljan uslov za reklamaciju :: :: I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100 :: ::
neki bi rekli i `bios` kartice.... a u tvom slucaju to je mali cip na kartici koji sluzi da `predstavi` OS-u o kom hardware-u se zapravo radi i tako mu omoguci da trazi odgovarajuci drajver kako bi kartica proradila i bila upotrebljiva. Ako ti se desava da Win7 ili 8 ipak `vide` karticu, moze lako da se desi da ti je sadrzaj cipa `corrupt` (ostecen, ndeovoljno citljiv)
Nosi karticu na reklamaciju, dok si jos u vremenskom `roku`, sta cekas ?
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Kada si kupovao karticu sigurno si uz nju dobio neki disk? Ako jesi obrisi drajvere i i nstaljraj opet sa tog diska ako to ne pomogne posto sada kazes da kartica radi po svojoj volji onda ako te ne mrzi reinstaliraj ceo win pa mozda to pomogne,moguce da se u nekom trenutku win zatupio desava se i to bez nekog povoda...
Ako reinstalacija ne uradi trik onda:
Jbg bas je zajeb kada ti garancija traje jos 1 dan a ti imas probleme, mozda bi bilo najbolje mozda ih zoves objasnis o cemu se radi pa da vidite sta se tu moze uraditi...
Win sam reinstalirao pre dva dana, i predpostavljam da nije u tome problem. Ti drajveri sa diska nikada nisu radili kako valja, pa ih nisam ni instalirao. Uvek sam koristio najnovije sa oficijelnog sajta. I do nedavno je sve radilo OK, a sada bez nekog pravila prijavi ili ne prijavi los drajver. Jedino sto mogu primetiti, je da se to zaglupljivanje uvek desava cim upalim komp kada je malo duze ugasen (kao recimo sada jer celu noc nije radio). Ali ne vidim neku povezanost...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.