Posle dugog cekanja nereferentnih R9 290 karti, a sve u nadi da cu je uzeti pre nove godine. Resih da iskoristim novonastalu situaciju sa rudarima koji su podigli cene polovnih amd karti, prodao sam svoju 7970, a od nereferentnih R9 290 modela ni traga ni glasa, na kraju resih da se pocastim sa GTX 780 Lightning kartom, kazu najjaca na svetu iz serije 780. Palo je tu i napajanje, CoolerMaster V850. .)
Interesantno da posle svih ovih testova karta se nije posteno ni oznojila, max izmerena temperatura je 67 stepeni, sto je za svaku pohvalu, ventilatori su tihi i uopste nisam cuo da se nesto preterano pojacavaju pri nekom opterecenju, prakticno kao da ne menjaju brzinu. Svaka cast MSI-u na ovom. Napajanje me je posebno odusevilo, hladno ko led sve vreme, tako da mogu samo da dam sve preporuke za V850, ako neko bude resio da se ponovi jednim ovakvim.
Nisam imao nesto mnogo vremena da se poigram sa klokom, asic je slab, svega 69%, verovatno zato sto je karta sama vec fabricki dosta nategnuta, ali verujem da moze jos malo da se klokne, o tom po tom. Dakle sve je radjeno na default klokovima, kako karte tako i cpu-a.
Moram da priznam, bio sam malo skeptik sto se tice same zavrsne obrade karte, bar po slikama sa neta, ali prakticno nema skoro uopste plasticnih delova, oklop je od metala, ima backplate, i jedino onaj MSI znak na backplate-u je od plastike sve ostalo je aluminium, odlicna izrada i pod rukom zaista uliva poverenje.
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Imam ja pitanje .. Kad donosis kartu kod mene ? :)
Karta je stvarno odlicna a to sam ti vec rekao ..Nek je sa srecom.. ASIC nek te ne brine , malo sam vise istrazivao na tom polju i uopste nije merilo overclock potencijala karte.Cak su ljudi sa nizim Asic-ima dobijali bolje rezultate od onih koji imaju vece Asic-e! Lightning je jednostavno tako dizajniran da se dobro overklokuje pogotovu sa LN2 biosem.Ja tipujem da bi trebao da dosegnes 1300 Mhz stabilno .)
I tako..
Kilav ti bre ovaj test ..Moras doci malo na novinarsku edukaciju , nemoj da se brukas .)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
1300 za svaki dan sa jednom lightning opusteno sa 1.260v samo da podesi profil za vent posto je defaultno podesen da urala kada predje 65-70c a totalno nepotrebno...
Podesi kartu tako da preko 80c polako dodaje gas na vent do 85c do neke brzine koja ti je prihvatiljva zbog nivoa buke koju pravi, posle toga podizi napone i klokove, prati do koliko ide broj obrtaja i temperature i negde ces se vec zaustaviti sa naponom i klokom, ali mislim da ces bez problema dohvatiti 1300 za svaki da uz prihvatljiv novo buke, to je jedini model koji to sigurno moze da postigne...
Mislim da hladjenje bez problema moze da izdrzi napon od 1.2600v, sto recimo ovaj ASUS ne moze jer se previse greje. Sa tim naponom sta napravis to ti je :P
Da bi bio siguran da ti je podesavanje kako treba obavezno pusti TombRaider onaj benchmark da se vrti nekih 1h, videces kako upali kartu do maksimuma, ako se pojavljuju artifakti da znas da fali napona i da je sigurno nestabilna na tom kloku, slika mora da bude kristalno cista i bez anomalija, prati temperature i nivo buke, ako to prodje onda se malo poigraj sa crysis 3 tu ce temperatura da ode za 1-3c gore, i far cry3, ako ti sve to bude radilo bez probema onda je podeseni klok 99% stabilan :) Obrati paznju na klok memorije, mislim da nece moci preko 1900mhz sa +100mv za memoriju, sa tim mozes da imas najveci probelm jer se desava da testovi prolaze ali da karta ako je klok preteran pocen da trotluje nakon 10-15 min igranja sto ne mozes da primetis sem ako ti statistika nije ukljucen tokom igranja, kada pocen da trotluje gpu usage pocne da spada naglo sa vrednosti od preko 90% na 50-60 i ne vrace se vise na 90% to se najpre primeti u crysis 3.
Prati ovu temu, tu se malo bavimo ovim kartama, mozda pokupis neki koristan info za sebe...
Fino fino :) da se lepo naigras javi utiske kako radi u igricama,inace merkam cm v850 mislim da cu uzeti to napajanje e sad sto se tice kucista verovatno trooper ili stryker :))
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB MSI GTX 770 Lightning Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M2
za napajanje ok ali sta ce ti novo kuciste ? ovo Haf 912 + je sasvim dovoljno..
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Fino fino :) da se lepo naigras javi utiske kako radi u igricama,inace merkam cm v850 mislim da cu uzeti to napajanje e sad sto se tice kucista verovatno trooper ili stryker :) :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: 500GB WD Blu :: Intel 520 180GB :: MSI GTX 770 Lightning :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: Cm storm trigge :: Pioneer M :: ::
Neka te u zdravlju sluzi Sone, siluj je klokom i naponom ko je jebe i neka isporucuje mnogo, mnogo frejmova :DD
Kakvi crni strikeri, troperi... Nego, da ja vas pitam nesto. Imali sem cifteka na trzistu neko kuciste koje ce me obradovati pri montiranju i srafljenju maticne ploce. A ne da imam utisak kao da cu rukom da prodjem kroz celo kuciste, koliko se sve savija, uvija, izvija... Ebes ti te konzerve od sto i kusur evra, znaci pakao droge sa kvalitetom i debljinom...
Prostornije je kuciste i ne moram da vadim kavez kao sto sam sad morao na 912 plus zbog 3 cm :) mada to planiram negde u martu, aprilu dotle mozda izadje jos bolje kuciste :)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB MSI GTX 770 Lightning Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M2
:: :: za napajanje ok ali sta ce ti novo kuciste ? ovo Haf 912 + je sasvim dovoljno. :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Fino fino :) da se lepo naigras javi utiske kako radi u igricama,inace merkam cm v850 mislim da cu uzeti to napajanje e sad sto se tice kucista verovatno trooper ili stryker :) :: :: :: :: HAF 912 Plu :: :: I5 3570 :: :: Z77A-GD5 :: :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: :: Corsair H6 :: :: Seasonic 620G :: :: 2TB WD Gree :: :: 500GB WD Blu :: :: Intel 520 180GB :: :: MSI GTX 770 Lightning :: :: Dell U2312h :: :: Cm storm reco :: :: Cm storm trigge :: :: Pioneer M :: :: :: ::
:: Neka te u zdravlju sluzi Sone, siluj je klokom i naponom ko je jebe i neka isporucuje mnogo, mnogo frejmova :D :: :: Kakvi crni strikeri, troperi... Nego, da ja vas pitam nesto. Imali sem cifteka na trzistu neko kuciste koje ce me obradovati pri montiranju i srafljenju maticne ploce. A ne da imam utisak kao da cu rukom da prodjem kroz celo kuciste, koliko se sve savija, uvija, izvija.. :: Ebes ti te konzerve od sto i kusur evra, znaci pakao droge sa kvalitetom i debljinom.. :: :: :: :: ::
Nisam imao vremena, mozda cu sada za vikend malo vise da se poigram, probao sam svega dve igre, po 15-20min., da vidim kako sljaka i mogu reci da sam impresioniran, recimo Crysis Warhead, modovan, sa vecim texturama, leti kako radi, fps ide od ~60 pa do 110-120fps, impresivno zaista.
@Adzem Sto se tice kucista, mislim da ces tesko naci nesto nalik na chieftec a da ne kosta boga oca, jer sam i ja tako isto trazio pre par meseci, i na kraju uzeo TT Urban S71, presao sam upravo sa chieftec-a. Ma znas sta, nema sanse da se lim ovog kucista meri sa chieftec-om, prosto je to neverovatno koliko je chieftec kvalitetan, tek sad to uvidjam, pogotovo kada stranice trebam da skinem i vratim, ma idi, otelim se, sve se nekako uvija i uopste nije cvrst lim. Da budem iskren dodje mi da modujem starog LBX chieftec-a, da ga unutra obojim u crno, napravim rupe za cable menagment i udri, a da ovog TT prodam. .)
Lepo si se jako ponovio, jes da je 7970 i dan danas odlicna karta i mrcina za sve zive igre, ali ako novac nije problem uzivaj. Nek te sluzi u zdravlju!
Čestitam na kupovini, nadam se da je dugo nećeš menjati. Kartu sam imao prilike da probam i provrtim par testova, obzirom da kolega blueberry ima istu, pa smo je stavili na moj setup.
:: Neka te u zdravlju sluzi Sone, siluj je klokom i naponom ko je jebe i neka isporucuje mnogo, mnogo frejmova :D :: :: Kakvi crni strikeri, troperi... Nego, da ja vas pitam nesto. Imali sem cifteka na trzistu neko kuciste koje ce me obradovati pri montiranju i srafljenju maticne ploce. A ne da imam utisak kao da cu rukom da prodjem kroz celo kuciste, koliko se sve savija, uvija, izvija.. :: Ebes ti te konzerve od sto i kusur evra, znaci pakao droge sa kvalitetom i debljinom.. :: :: :: :: ::
Jeste, ima, ali po kojoj ceni. Prosto mi je krivo sto oci iz chieftec-a ne naprave nesto novo i nalik na ostale proizvodjace, ali sa njihovim materijalima. Inace secam se ranije, kada na CF-u hocu da skinem bocnu stranu, to bukvalno odradim jednom rukom, takva im je konstrukcija, na onaj centralni klik pozadi, a sama stranica ima povijen lim sa gornje i donje strane, ka unutra, kako bi bila jos cvrsca, savrseno.
:: Ima, Corsair 900D :: :: :: :: Neka te u zdravlju sluzi Sone, siluj je klokom i naponom ko je jebe i neka isporucuje mnogo, mnogo frejmova :D :: :: :: :: Kakvi crni strikeri, troperi... Nego, da ja vas pitam nesto. Imali sem cifteka na trzistu neko kuciste koje ce me obradovati pri montiranju i srafljenju maticne ploce. A ne da imam utisak kao da cu rukom da prodjem kroz celo kuciste, koliko se sve savija, uvija, izvija.. :: :: Ebes ti te konzerve od sto i kusur evra, znaci pakao droge sa kvalitetom i debljinom.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ne znam sta se sada desava sa Chieftec-om, ali delimo iste utiske, ja sam recimo jurio uzalud GX-01, nisam ga nasao na kraju i odustah.. Zahvaljujuci tom materijalu, kuciste je bilo nemoguce iskriviti.. Kada bi sada npr. napravili neko moderno kuciste sa aluminijumskom unutrasnjosti, a osnovu od neke cvrste legure, to bi bila dobra investicija, ali skupa.. medjutim, izgleda da su im ciljna grupa bussiness korisnici.
:: Jeste, ima, ali po kojoj ceni. Prosto mi je krivo sto oci iz chieftec-a ne naprave nesto novo i nalik na ostale proizvodjace, ali sa njihovim materijalima :: Inace secam se ranije, kada na CF-u hocu da skinem bocnu stranu, to bukvalno odradim jednom rukom, takva im je konstrukcija, na onaj centralni klik pozadi, a sama stranica ima povijen lim sa gornje i donje strane, ka unutra, kako bi bila jos cvrsca, savrseno :: :: :: :: Ima, Corsair 900D :: :: :: :: :: :: :: Neka te u zdravlju sluzi Sone, siluj je klokom i naponom ko je jebe i neka isporucuje mnogo, mnogo frejmova :D :: :: :: :: :: :: Kakvi crni strikeri, troperi... Nego, da ja vas pitam nesto. Imali sem cifteka na trzistu neko kuciste koje ce me obradovati pri montiranju i srafljenju maticne ploce. A ne da imam utisak kao da cu rukom da prodjem kroz celo kuciste, koliko se sve savija, uvija, izvija.. :: :: :: Ebes ti te konzerve od sto i kusur evra, znaci pakao droge sa kvalitetom i debljinom.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Uh taj GX-01 je stvarno super, nema sta. Ja imam LBX, eno stoji mi kuci, ocuvano kao novo, razmisljao sam se da ga prodam ali mi nekako zao, ne bih mogao da dobijem 40e za njega, pre bih ga ostavio za neku drugu masinu sutradan ili sta znam, mozda neki mod, ko zna. http://content.hwigroup.net/images/products/xl/000974/2/chieftec_lbx01bb.jpg
Ovako, gledajuci sa aspekta dizajna i upotrebljivosti, kuciste je OK, nema sta da mu se zameri, nalik na neka od cooler mastera i slicna.
:: Ma znam, nije cak ni taj kvalitet za dat novac :: :: Ne znam sta se sada desava sa Chieftec-om, ali delimo iste utiske, ja sam recimo jurio uzalud GX-01, nisam ga nasao na kraju i odustah.. Zahvaljujuci tom materijalu, kuciste je bilo nemoguce iskriviti.. Kada bi sada npr. napravili neko moderno kuciste sa aluminijumskom unutrasnjosti, a osnovu od neke cvrste legure, to bi bila dobra investicija, ali skupa.. medjutim, izgleda da su im ciljna grupa bussiness korisnici :: :: :: :: Jeste, ima, ali po kojoj ceni. Prosto mi je krivo sto oci iz chieftec-a ne naprave nesto novo i nalik na ostale proizvodjace, ali sa njihovim materijalima :: :: Inace secam se ranije, kada na CF-u hocu da skinem bocnu stranu, to bukvalno odradim jednom rukom, takva im je konstrukcija, na onaj centralni klik pozadi, a sama stranica ima povijen lim sa gornje i donje strane, ka unutra, kako bi bila jos cvrsca, savrseno :: :: :: :: :: :: :: Ima, Corsair 900D :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Neka te u zdravlju sluzi Sone, siluj je klokom i naponom ko je jebe i neka isporucuje mnogo, mnogo frejmova :D :: :: :: :: :: :: :: :: Kakvi crni strikeri, troperi... Nego, da ja vas pitam nesto. Imali sem cifteka na trzistu neko kuciste koje ce me obradovati pri montiranju i srafljenju maticne ploce. A ne da imam utisak kao da cu rukom da prodjem kroz celo kuciste, koliko se sve savija, uvija, izvija.. :: :: :: :: Ebes ti te konzerve od sto i kusur evra, znaci pakao droge sa kvalitetom i debljinom.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Nemoj da ga prodajes jer stvarno ne bi mogao da uzmes preko 40eu, ja sam isto imao LBX i slomio sam mu vratanca, dok sam gledao film odmarao sam nogu na kucistu dok su vrata bila otvorena, mahinalno spustih direktno na vrata ~25kila mesa i puce plastika, kad se setim kako mi je bilo krivo..
Ovo kuciste na oko izgleda fino, ali nazalost je krs.. svi stari modeli Chieftec su isti, ali ovi novi nisu Chieftec.
:: Uh taj GX-01 je stvarno super, nema sta. Ja imam LBX, eno stoji mi kuci, ocuvano kao novo, razmisljao sam se da ga prodam ali mi nekako zao, ne bih mogao da dobijem 40e za njega, pre bih ga ostavio za neku drugu masinu sutradan ili sta znam, mozda neki mod, ko zna :: http://content.hwigroup.net/images/products/xl/000974/2/chieftec_lbx01bb.jp :: :: EDIT :: Pazi ima chieftec ono novo gaming dragon kuciste, samo ne znam kakvi su materijali, da li je to u rangu sa prethodnim godinama :: http://www.chieftec.eu/images/stories/produkte/chassis/miditower/dragon-series/dx-02b/highlights/03.jp :: http://www.chieftec.eu/images/stories/produkte/chassis/miditower/dragon-series/dx-02b/highlights/02.jp :: http://www.chieftec.eu/images/stories/produkte/chassis/miditower/dragon-series/dx-02b/highlights/08.jp :: http://www.chieftec.eu/images/stories/produkte/chassis/miditower/dragon-series/dx-02b/highlights/07.jp :: :: Ovako, gledajuci sa aspekta dizajna i upotrebljivosti, kuciste je OK, nema sta da mu se zameri, nalik na neka od cooler mastera i slicna :: :: :: Ma znam, nije cak ni taj kvalitet za dat novac :: :: :: :: Ne znam sta se sada desava sa Chieftec-om, ali delimo iste utiske, ja sam recimo jurio uzalud GX-01, nisam ga nasao na kraju i odustah.. Zahvaljujuci tom materijalu, kuciste je bilo nemoguce iskriviti.. Kada bi sada npr. napravili neko moderno kuciste sa aluminijumskom unutrasnjosti, a osnovu od neke cvrste legure, to bi bila dobra investicija, ali skupa.. medjutim, izgleda da su im ciljna grupa bussiness korisnici :: :: :: :: :: :: :: Jeste, ima, ali po kojoj ceni. Prosto mi je krivo sto oci iz chieftec-a ne naprave nesto novo i nalik na ostale proizvodjace, ali sa njihovim materijalima :: :: :: Inace secam se ranije, kada na CF-u hocu da skinem bocnu stranu, to bukvalno odradim jednom rukom, takva im je konstrukcija, na onaj centralni klik pozadi, a sama stranica ima povijen lim sa gornje i donje strane, ka unutra, kako bi bila jos cvrsca, savrseno :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ima, Corsair 900D :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Neka te u zdravlju sluzi Sone, siluj je klokom i naponom ko je jebe i neka isporucuje mnogo, mnogo frejmova :D :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Kakvi crni strikeri, troperi... Nego, da ja vas pitam nesto. Imali sem cifteka na trzistu neko kuciste koje ce me obradovati pri montiranju i srafljenju maticne ploce. A ne da imam utisak kao da cu rukom da prodjem kroz celo kuciste, koliko se sve savija, uvija, izvija.. :: :: :: :: :: Ebes ti te konzerve od sto i kusur evra, znaci pakao droge sa kvalitetom i debljinom.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Za ASIC ne brini. Neka te lepo i uspesno sluzi:), i ne bi imalo svrhe da cekas, nece nista normalno se pojaviti kod nas do februara :).
MSI Big Bang Xpower II Intel I7 3960X & Corsair H100 4x4GB Corsair Dominator GT MSI GTX 780 Lightning Corsair Force GT 240GB SSD Cooler Master Cosmos II LEPA G Series 1600W HP ZR2440w
:: Posle dugog cekanja nereferentnih R9 290 karti, a sve u nadi da cu je uzeti pre nove godine. Resih da iskoristim novonastalu situaciju sa rudarima koji su podigli cene polovnih amd karti, prodao sam svoju 7970, a od nereferentnih R9 290 modela ni traga ni glasa, na kraju resih da se pocastim sa GTX 780 Lightning kartom, kazu najjaca na svetu iz serije 780. Palo je tu i napajanje, CoolerMaster V850. . :: :: http://imageshack.us/a/img853/2145/9mxz.jp :: http://imageshack.us/a/img534/822/wszn.jp :: http://imageshack.us/a/img841/4540/q7h2.jp :: http://imageshack.us/a/img577/1021/hujz.jp :: http://imageshack.us/a/img802/2776/xgpm.jpg :: :: Evo par testova na brzaka :: :: 3DMark 11 - Extreme preset - 4566 poen :: http://imageshack.us/a/img199/1186/5r52.pn :: :: Unigine Heaven 4.0 - Extrem :: http://imageshack.us/a/img545/6497/60jv.pn :: :: FireStrike Extreme - Extreme preset - 451 :: http://imageshack.us/a/img833/8811/3r7r.pn :: :: Interesantno da posle svih ovih testova karta se nije posteno ni oznojila, max izmerena temperatura je 67 stepeni, sto je za svaku pohvalu, ventilatori su tihi i uopste nisam cuo da se nesto preterano pojacavaju pri nekom opterecenju, prakticno kao da ne menjaju brzinu. Svaka cast MSI-u na ovom :: Napajanje me je posebno odusevilo, hladno ko led sve vreme, tako da mogu samo da dam sve preporuke za V850, ako neko bude resio da se ponovi jednim ovakvim :: :: Nisam imao nesto mnogo vremena da se poigram sa klokom, asic je slab, svega 69%, verovatno zato sto je karta sama vec fabricki dosta nategnuta, ali verujem da moze jos malo da se klokne, o tom po tom. Dakle sve je radjeno na default klokovima, kako karte tako i cpu-a :: :: Moram da priznam, bio sam malo skeptik sto se tice same zavrsne obrade karte, bar po slikama sa neta, ali prakticno nema skoro uopste plasticnih delova, oklop je od metala, ima backplate, i jedino onaj MSI znak na backplate-u je od plastike sve ostalo je aluminium, odlicna izrada i pod rukom zaista uliva poverenje :: :: Ako neko ima neko pitanje, slobodno.
Druze, ti odusevljen tim malim kosmosom? :O Ja sam se frapirao kada sam uzivo na sajmu malo pipkao to djubre. Kuciste koje kosta celih 150evra, a gde ga pipnem pod jako malim, ali stvarno malim pritiskom, tu prst ulazi 2 cm.
Napred ta mrezica, na vrhu isto ta mrezica. Pa ja mislim da je deblji flis papir od nje. Sokirao sam se koje sranje, a tako ga reklamiraju. Ja za to ne bi dao 50evra, jer smatram da toliko i vredi, da je toliko kvalitetan i da je u klasi do 50-60e.
Vidite ovu sliku, e bas tu gde sam obelezio. Ja malo prstom tu levo-desno, kad cela ploca i graficka se pomeraju, uvijaju. Cela konstrukcija se savija kao zvaka.
hahahaha, neka hvala.
Ja mislim drugari da je ovo definitivno najbolje kuciste za ove novce, plus je veliko i fulltower.
i sto se tice napajanja si super izbor napravio, ostavio si jos dodatnog prostora u odnosu na mene koji sam namerno pazario model od 700, ne zbog cene, nego da me ne bi vuklo sutra da stavim sli ili cf, a znam da ne radi kako bi ja to zeleo.
Ovako znam da sigurno model od 700 je dovoljan za svaku danasnju high-end masinu sa jednom grafickom kartom, pa koja god ona bila. Plus naravno klokovanje i podizanje voltaze, napona, kako se vec kaze ebem li ga.
Naravno, mislim na sli ili cf sa kartama koje trose tipa po 200vati, znam i ja da glat mogu staviti 650ti boost i te price.
Corsair 700D je definitivno Best Buy sto se tice cene/kvalitet i definitivno moje sledece kuciste za prelazni period dok ne nabavim Corsair 900D . Sto se tice kucista od preko 200 eur kao sininim kvaliteta i tu treba dobro razmisliti i proceniti. Cosmos 2 koji je meni bio idealno kuciste i koje sam neizmerno velicao ne vredi ni priblizno ceni koliko kosta.Pre svega kuciste je bukvalno skoro celo od plastike i to one kineske jeftine , samo su bocne strane od aluminijuma. Moj Stacker je za ovo pojam kvaliteta i izrade !300 + eur za ovo je smejurija,smejurija , ja sam prosto razocaran.Dao bih do 150-170 eur , ne preko !
P.S.Sta bi sa testovima ?
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: @Blueberr :: Hvala, saznao sam, a i vidim, da i ti imas istu. Valjda ce dobro da sluzi, videcemo. . :: :: @Adze :: U potpunosti se slazem sa tobom oko ovih novih, precenjenih, kucista. Maltene sva su takva, jedino ona koja su bas bas skupa, 200+ e, su dobra.
Ispade da ovih crvenih kartica iz vise klase nema na trzistu i nece ih biti do sredine februara...
Sto ce reci da ovi Snezanini domindzosi pokupovase sve zivo...
Da Bog da im ti `bitovani zlatnici` izgube 90% vrednosti u naredna dva meseca...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Ja merkam neku 270x mozda i 280 bez x kao upgrade za 6870, ali nema nigde nisita. Ako ima na sajtu prodavnice ili it svetu ako se pozove direktno radnja , onda ipak nema, mozemo da vam ponudi ovo ili ono...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.