Prvi put se manifestovao pre par dana, kad je resetovao komp, cim bi se ulogovao u Win monitor bi pose 2-3 sec samo poplavio(ne BSOD nego tempera plava) i nista ne moze da se radi na njemu, jedini nacin je da se drzi power dugme dok se kompjuter ne iskljuci.
Posle 3-4 reinstala Win-a, dosao sam do zakljucka da je verovatno problem do graficke. Naime, cim instaliram bilo AMD chipset driver ili AMD Driver za grafiku i resetujem komp, problem krece opet da se pojavljuje ali ovog puta tek kad skrolujem misem u bilo kom prozoru ili kad isti prozor pokusam da prevucem, monitor ovog puta postane tamno plav i ista stvar se desava( da ne dodje do zabune, kad bi stavio crveni wallpaper pozadina bi postala crvena)
Nemam drugu graficku da probam a ne znam sta se desava.
Konfa je X4 960T MSI 870-C45 Grafika 6770 1TB HDD 8GB DDR3 Napajanje LC Power al ne znam koje.
BIOS Fail Safe, reinstalirao Win 7 nekih 5 puta, pomazite :( ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.