Zanima me da li se mogu negde nabaviti stickeri ili ti nalepnice Nvidia ili Amd, prvenstveno u stilu da su dosli uz graficku kartu, jer ni jedna ih ne daje uz kupovinu graficke. Mozda malo glupo pitanje, ali nema veze, voleo bih da mogu da zalepim tako nesto na kucistu.
1) Nađi logo na netu koji ti treba i to neku sliku koja je visoke rezolucije. 2) Stavi sliku ili slike na USB flash. 3) Idi u kopirnicu i traži da ti to odštampaju na samolepljivom papiru. 4) Iseci i zalepi.
On misli na one nalepnice što se dobijaju uz procesore i grafičku. Običan samolepljivi papir, nikakva topla voda. Imao sam jednom jednu od gigabyte matične ploče (propala im firma da bog da zbog šugavih ploča) i ona je bila kao komad plastike koji se lepio i na njoj je pisalo Gigabyte.
Iskreno ako ti je baš zapelo možeš da probaš i to. Znam da je drugarica nosila da joj štampaju nešto na običnom pamuku i oni su to odradili, neka kopirnica u Džordža Vašingtona. Izgledalo je sasvim ok.
stikerom se kod nas smatra (tako da je nazovem) 3d nalepnica sto ce reci ima svoju duzinu sirinu pa i visinu to mozes u poslednje vreme da vidis nalepljeno po beloj tehnici kolima ,motorima,biciklovima ..... a to je u sustini neka vrsta nalepnice stampane,nestampane,katovane itd na koju je nanesena to sto sam spomenuo neka vrste smole tako da je on lepljiv kao svaka nalepnica a deluje vizuelno lepse , kao kad bi na nalepnici lezala voda u visini 0d 2-3 mm mislim da ne pametujem sigurno ste ih sretali ,sad se setih recimo onaj Citroen Picaso ima na prednjem blatobranu takav `sticker` koji je napravljen katerom od neke metalik folije bez dodatnog ustampavanja
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.