Hitno mi je potreban dobar monitor 27` za klasican rad (surf,filmovi, bez igrica i video obrade), malo sam istrazivao i po netu ekstra hvale BENQ GW2760HM. Ima taj VA panel koji je kao dosta dobar. U pcpracticu ima neka akcija i moze za 20.000 din da se uzme ovaj BENQ GW2760 i koliko sam mogao da nadjem razlika je samo u tome sto nema hdmi i zvucnike. Jel ima neko iskustvo sa ovim monitorima?
Bezim i ja, pogotovu nakon sto sam uzeo jedan Benq 24` koji malo malo pa se razlivaju boje...Ali za ovaj sam po netu bas citao dobre review-ove i ima dobre ocene svuda...Ima i taj VA panel...
:: Ja licno bezim on benq i accer monitora, :: sa razlogom su uvek najjeftiniji kao sto su fox vox i slicni za televizore :: :: Razmotri ovaj koji nije na kaciji a isto kosta :: :: 27` ViewSonic VA2746-LED, 1920x1080(FullHD) 3.4ms DC20M:1 DV :: :: http://goo.gl/kPwLD :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
I ja ga izbegavam ali nije Beni Q toliko los , cak moze da bude jako dobar. Cisto informativno ko je ikad otvarao neki od ovih monitora zna da se u njemu nalazi Samsung elektronika vecinom..
E sad VA je svakako bolje uzeti nego TN govno ali druze jesi ti video ovu silu ?
Apsolutno se slazem sa obojicom, ali 35% je velika razlika u ceni...Ja bih najradje uzeo 2 kvalitetna 27` ali to me izadje oko 70.000, sto je ipak previse...Uzeo bih ja neki kvalitetan 32` ali je stvarno preveliko...
mora 27`, vec imam dva 24` i treba mi jedan 27 za centralni...
:: Ona dva svakako probijaju budzet ali prvi koji sam predlozio ne :: Kosta 155 eur sto je zaista smesno za takav monitor :: :: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=19&l=en&sku=320-979 :: :: E sad ako tebi ne odgovara dijagonala i ako ti je to bitnije od ukupnog kvaliteta onda ok :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Par ljudi sa foruma Svet kompjutera je kupilo 22`ni Benq Monitor iz Gw serije koji ima va panel i zadovoljni su ali taj 22`ni monitor je super jer kosta oko 10000din.
Nije los BENQ GW2760. Samo razmisli da li ti stvarno ne treba HDMI i zvucnici. Inace, kad saberes DVI kabl i neke ljudske zvucnike dodjes do cene onog sa HM oznakom.
HDMI mi ne treba jer mi ostali monitori imaju hdmi a od integrisanih zvucnika mi se dize kosa na glavi, a razlika u ceni mislim da je oko 4.000-5.000 ili ti oko 20%...
:: :: Nije los BENQ GW2760. Samo razmisli da li ti stvarno ne treba HDMI i zvucnici. Inace, kad saberes DVI kabl i neke ljudske zvucnike dodjes do cene onog sa HM oznakom :: :: __________________ :: http://goo.gl/yP3b6 :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.