Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Evo ja imam glanc novu ATI R7 260X 2GB Overklok verzija garancija 3 godine za 15000 dinara. Malo jaca od 7850 sa 1GB memorije 5960 poena u 3D Marku 11 a 7850 isto moja imala 5600 poena GPU 1188Mhz memorija 7000Mhz Dula kuler digitalna 6 fazna naponska jedinica itd.
Kolko vidim nema je na stanju nigde više kao ni vecina drugih koje su do skora bile jer se sve prodalo :) Jeftinija je desetak evra al ima lošije hladjenje. U principu za te pare sve ti jedno gtx 660 ili 7970 ghz ili r9 270 (po snazi su sve iste a r9 270X je samo nešto malo jaca i za ovaj sadašnji novac se nešto baš i ne isplati) ali osim ove gigabajtove za 160 evra druge nema više.Kolko sam obavešten treba da se pojave r9 270.
Inace, ja vas molim da ne govorite da ima komponenti ako to ne proverite. To sto na IT svetu pise da neko prodaje, ne mora da znaci da je tako, nego treba zvati radnju i pitati da li stvarno imaju. Posebno ako se radnja zove Monitor.
Bezi od toga , greje se i trosi posteno... Baci oko na ove malo jeftinije koje opet satiru igre za te pare. Pogotovo ako ugasis filtere imas da se naigras i to u full hd rezoluciji.
To nesto nije uredu sa tim testom pogledaj GTX650TI u 3dmark11 grafik testu, duplo manji skor od R7 260X zar nije previse karte kostaju slicno, u najmanju ruku nizak rezultat za GTX65oTI, taj test treba uzet sa rezervom nesto tu nije uredu sa tom GTX650Ti kartom.
:: Bezi od toga , greje se i trosi posteno.. :: Baci oko na ove malo jeftinije koje opet satiru igre za te pare :: Pogotovo ako ugasis filtere imas da se naigras i to u full hd rezoluciji :: :: r7 260x http://goo.gl/oB0gn :: :: A evo ti i test i kako ostavljau prasini kartu u istom cenovnom rangu gtx 650 t :: :: http://goo.gl/dz2rh :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Tako se ponasa u tom testu, starija je karta, ovo su ipak nove karte sa par novih instrukcija. Svejedno 3d mark gledam na poslednjem mestu jer su igre te koje su bitne, tj. jedino bitne.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.