mislim da gogi radi to. Ja sam moj risiver dobio iz japana i bas sam jeftino prosao (dve vekne hleba i konzerva graska) tako da ne znam kakvo je ovde stanje trenutno. Ali generalno ti risiveri imaju problema sa inverznom membranom i jednostavno im puca sw. Mozda je kod 1.03 fw-a sredjen problem, ali sigurno nije veliki kvar
Ne mogu da pomognem vise, dolazi vozac po mene, pokvario se petru wekerson. I sada sam rekao previse. sve u svemu bice cupavo, covek treba da detetu pali svecice na torti sutra a sada ce da mu presedne rodjendan :(
Da, da, kada se radi o g. karticama, uvek zakrve. Ja sam grisine spremio...:D Ali nista dok se @cicija ne pojavi, on ih lesi :) Malo me ByteBite podseca na njega...A ni sashai nije macji kasalj. Covek obozava da ih dovodi u red :)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Mozda sm bio malo konfuzan, i nisam napiso sve.Radi se o sldecem: -riciver je SBB-ov imam ugovor za koriscenje i nemam pravo da ga popravljam. Hocu samo da izvrsim zamenu.Kartica je u redu, kod ukljucenja prodje inicijalizaciju, ali ne mogu da udjem u meni.Samo obavestenje` Dekoder ne dobija signal proverite kablove....``.Konvertor menjan, ista stvar.
Mislim da su te izvalili i blokirali. Moji prijatelji imaju onaj TotalTv kuca, sa (mislim) cetiri risivera i s vremena na vreme im iskljuce po jedan, da bi pozvali tehnicku podrsku i onda im ovi postavljali glupa pitanja tipa `Da li sada radi, a sada, a sada... Sve vreme ga u stvari drndaju preko kartice a ti odgovorima na pitanja ustvari potvrdujes da gledas u risiver i tako ustanove da svi risiveri na okupu (da nisu odneti van, iliti kako oni kazu `dislocirani`) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Mozda sm bio malo konfuzan, i nisam napiso sve.Radi se o sldecem :: -riciver je SBB-ov imam ugovor za koriscenje i nemam pravo da ga popravljam :: Hocu samo da izvrsim zamenu.Kartica je u redu, kod ukljucenja prodj :: inicijalizaciju, ali ne mogu da udjem u meni.Samo obavestenje` Dekoder n :: dobija signal proverite kablove....``.Konvertor menjan, ista stvar :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.