Pa više ti služi kao tv a, ako hoces za laptop ili desktop ali u prozoru da možeš na istom monitoru da gledaš i da radiš istovremeno onda neka USB varijanta.
Inače, imam 193fm, meni služi kao tv na monitoru koji više ne koristim. Intex ti je brand koji pre svega ide na manju cenu a, ne na kvalitet ali ovo su dobro odradili. Doduše, ne sve, meni je prilično konfuzan, daljinski reaguje samo ako ga baš usmeriš u zadatu tačku ali sliku ima odličnu. Ja sam prilično iznenađen sa kvalitetom slike (tjunera) a, to je i najvažnije. Da li bi ga preporučio? Da.
Ja ostavih linkove da vidis sta vlasnici doticnog i slicnih uredjaja kazu, a licno nemam. Problem sa tim jeftinim stvarima i ovakvim proizodjacima je neujednacena proizvodnja. Zavisi kakav primerak ti zapadne. Mozda moras da promenis tri da bi nabasao na jedan koji radi valjano. Stvar srece u IT avanturi. Jes da dobijes garanciju, ali drndanje je to. Ali ako Misa kaze da je dobro ko sam ja da tvrdim bilo sta drugo
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.