Naravno da ima, ali nisam znao koliki ti je budzet, a skoro sam gledao neke do 40K, zato sam rekao da nema nista posebno.. Sta znam, obicno za tako `slabije` laptopove, ako zelis grafu, ona koja je najjaca na papiru, ali da sam na tvom mestu, istrazio bih svaku ponaosob pa onda pazario..
Jbg, sada vec ulazimo u pricu o Laptopovima a nije joj mesto u ovoj temi. Naime hocu da pazarim neki lap do 55.000,00 RSD maksimalno. U tom cenovnom segmentu sam nasao nekoliko modela sa navedenim grafickim kartama i3 procesorima. Kao recimo:
Mislim da bi mi bilo koji od navednih i onih drugih zavrsio posao u igranju igara tipa WoT, PES i sl. Do duse nisam se udubljivao u to koja je tacno graficka karta u odredjenom modelu
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.