Dakle, turih karticu osetno jaču od prethodne HD 4350 koja mi je davala zakucanih 100fps u Counter Strike-u i rezultat je sada zakucanih 60fps...što je za mene neigrivo...
Ima li neko ideju ili informaciju koji je driver dobar (verzija) za igrivih 100fps-a. Isprobao sam sve video modove koje mi nudi i ništa se ne menja...
Nisam neki gejmer ali primera radi instalirah crysis 2 čisto da vidim kako izgleda igra i sve fino radi, a ubogi cs ćene...ideje predlozi...hvala unapred support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320, Excelram12GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Nvidia 9800GT 512Mb, puno prašine.
osnovna kultura je da ugasis v sync. sada je to u nvidia cpanel. nadji guide za v sync off nvidia i naravno fps max 101 i rejtovi i peglaj. nadji na netu neoozx config. to sam ti ja.
eto svaki dan naučiš nešto novo...u podešavanjima drivera bilo namešteno application settings, a u samoj igri nemam opciju Vsynca, tako da je izgleda driver to možda tumačio kao uključeno...hvala u svakom slučaju bando...
@duqp gejmerska kulutra? support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320, Excelram12GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Nvidia 9800GT 512Mb, puno prašine.
dignem sistem, roknem drajvere, steam, dl cs i instaliram mouse fix, stavim userconfig i ugasim v sync i stavim brajtnes i vajbrens i to je bila poenta racunara. tako je funkcionisalo nas brdo pa ja to nazvao kultura :) nista skajpovi fejsovi itd. jedna ikona na desktopu i peglanje po 20h dnevno. batalio to za ng. propao mi zivot jbg bio manijak. uzivaj u cs pa da igramo nekad malo.
Ma kojih dvadeset sati... Ja to da se relaksiram kada više ne mogu ništa normalno Da radim. Blejao sam dugo na beotelu ali su ga ugasili zbog ddos napada. support normality
:: dignem sistem, roknem drajvere, steam, dl cs i instaliram mouse fix, stavim userconfig i ugasim v sync i stavim brajtnes i vajbrens i to je bila poenta racunara. tako je funkcionisalo nas brdo pa ja to nazvao kultura :) nista skajpovi fejsovi itd. jedna ikona na desktopu i peglanje po 20h dnevno. batalio to za ng. propao mi zivot jbg bio manijak. uzivaj u cs pa da igramo nekad malo.
pa su sredili nekako i sad kao ok. ja na clarionu bio head na dd2 i na jos par mesta peglao. mada vise playzeek i mixeve. eto ti peglaj playzeek. nadji na guglu. vrh stvar za 1.6
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.