Hocu da kupim MSI NX7600GS-TD256 karticu i zanima me vase misljenje koje mi veoma znaci Imam ABIT maticnu plocu(nisam siguran za model :( ] 512RAM(sa grafickom planiram da uzemm jos 1GB) LG1919s
Druze, neces se naigrati sa njom, bilo koja 7600 da je u pitanju... Bolje stekaj kintu i uzmi pa belezi koje ti se igre svidaju, pa za taj isti novac qpi neku bolju karticu posle nove godine i onda igraj te igre.... Ja recimo imam 7900gt i nema sile da sa njom igram neke zahtevne igre... STALKER recimo stuca kao lud, Colin DiRT da ne pominjem...
:: Druze, neces se naigrati sa njom, bilo koja 7600 da je u pitanju... Bolje stekaj kintu i uzmi pa belezi koje ti se igre svidaju, pa za taj isti novac qpi neku bolju karticu posle nove godine i onda igraj te igre.... Ja recimo imam 7900gt i nema sile da sa njom igram neke zahtevne igre... STALKER recimo stuca kao lud, Colin DiRT da ne pominjem..
auu brate tebi opasno nesto nije u redu sa kompom....7900 gt vise nije vrhunska kartica ali je i dalje u vrhu i ako ti igre ne rade kako treba to ti je do ostatka kompjutera...ono sto sam primetio jeste da 90 % ljudi ne zna koliko znaci dobar procesor za celokupne perfomanse.Imas na netu raznih testova pa se mozes uveriti da i sa istom grafickom karticom i jednim extra procesorom( cored duo e6600 i nagore) i nekim ocajnim procesorom pent 4 koji je vec zastareo razlika moze biti i do 80-90 frejmova !!!Ovo su samo banalni primeri...poenta je , sve komponente moraju biti dobre da bi zahtevne igre radile a ne samo jedna (bilo koja )
a sto se tice tvog posta rops, navedi detaljnije specifikacije pa cemo ti reci, mada koliko vidim neces se naigrati i da uzmes 8800 gtx na tu konfiguraciju
:: :: :: :: Druze, neces se naigrati sa njom, bilo koja 7600 da je u pitanju... Bolje stekaj kintu i uzmi pa belezi koje ti se igre svidaju, pa za taj isti novac qpi neku bolju karticu posle nove godine i onda igraj te igre.... Ja recimo imam 7900gt i nema sile da sa njom igram neke zahtevne igre... STALKER recimo stuca kao lud, Colin DiRT da ne pominjem.. :: :: auu brate tebi opasno nesto nije u redu sa kompom....7900 gt vise nije vrhunska kartica ali je i dalje u vrhu i ako ti igre ne rade kako treba to ti je do ostatka kompjutera...ono sto sam primetio jeste da 90 % ljudi ne zna koliko znaci dobar procesor za celokupne perfomanse.Imas na netu raznih testova pa se mozes uveriti da i sa istom grafickom karticom i jednim extra procesorom( cored duo e6600 i nagore) i nekim ocajnim procesorom pent 4 koji je vec zastareo razlika moze biti i do 80-90 frejmova !!!Ovo su samo banalni primeri...poenta je , sve komponente moraju biti dobre da bi zahtevne igre radile a ne samo jedna (bilo koja ) :: :: :: a sto se tice tvog posta rops, navedi detaljnije specifikacije pa cemo ti reci, mada koliko vidim neces se naigrati i da uzmes 8800 gtx na tu konfiguracij
znas ti koji ti komp treba da bi gurao stalker na 1600x1200 sa max setovanjima i na max aa i af preko 50fps?!?!?!?!????
meni je komp savrseno u redu, imam asus p5w dh deluxe, c2d, 2 gb ram, ali 7900gt ne moze da gura stalker na max i tacka.... da se ne lazemo.... aa + hdr ne biva kod nvidie pre 8 generacije...
ionako u poslednje vreme pikam wii, tako da me stalker i ne brine preterano sto ne mogu da ga igram...
:: ... Ja recimo imam 7900gt i nema sile da sa njom igram neke zahtevne igre... STALKER recimo stuca kao lud, Colin DiRT da ne pominjem..
A jeste malo čudno što ti ne radi ta igrica na toj kartici, pogotovo što ti je i ostatak konfiguracije vrlo OK! Da se ne lažemo što bi ti reko, čudno nego šta
:: :: :: :: :: :: :: :: Druze, neces se naigrati sa njom, bilo koja 7600 da je u pitanju... Bolje stekaj kintu i uzmi pa belezi koje ti se igre svidaju, pa za taj isti novac qpi neku bolju karticu posle nove godine i onda igraj te igre.... Ja recimo imam 7900gt i nema sile da sa njom igram neke zahtevne igre... STALKER recimo stuca kao lud, Colin DiRT da ne pominjem.. :: :: :: :: auu brate tebi opasno nesto nije u redu sa kompom....7900 gt vise nije vrhunska kartica ali je i dalje u vrhu i ako ti igre ne rade kako treba to ti je do ostatka kompjutera...ono sto sam primetio jeste da 90 % ljudi ne zna koliko znaci dobar procesor za celokupne perfomanse.Imas na netu raznih testova pa se mozes uveriti da i sa istom grafickom karticom i jednim extra procesorom( cored duo e6600 i nagore) i nekim ocajnim procesorom pent 4 koji je vec zastareo razlika moze biti i do 80-90 frejmova !!!Ovo su samo banalni primeri...poenta je , sve komponente moraju biti dobre da bi zahtevne igre radile a ne samo jedna (bilo koja ) :: :: :: :: :: :: a sto se tice tvog posta rops, navedi detaljnije specifikacije pa cemo ti reci, mada koliko vidim neces se naigrati i da uzmes 8800 gtx na tu konfiguracij :: :: znas ti koji ti komp treba da bi gurao stalker na 1600x1200 sa max setovanjima i na max aa i af preko 50fps?!?!?!?!??? :: :: meni je komp savrseno u redu, imam asus p5w dh deluxe, c2d, 2 gb ram, ali 7900gt ne moze da gura stalker na max i tacka.... da se ne lazemo... :: aa + hdr ne biva kod nvidie pre 8 generacije.. :: :: ionako u poslednje vreme pikam wii, tako da me stalker i ne brine preterano sto ne mogu da ga igram..
1) da , znam koji komp, jer sam odavno presao stalkera...(max rez se podrazumeva jer sve igram tako ) i savrseno radi
2) stalker je igra koja je previse dugo kasnila i na kraju su se zbrljali i izbacili pre vremena...poenta je previse je bila bagovita...samo prvi patch za shader modele koji su izbacili 1.01 od 1 mb je popravljao perfomanse igre za preko 30 % a sad vec ima 1.04 patch......skini i uzivaj
ma imam 1.004 patch, i ok igra radi, ali kad se preselim kod brata na komp i vidim kako se x1950xtx 512mb ddr4 igra sa stalkerom kao da je mario, lepo mi se ne zivi... opet ne moze stalker da pici sa hdr i aa na nvidia karticama kako god okrenes.... tek sa 8800...
Da bi iskoristio karticu 7600GS, ne kupuj ako nemas NAJMINIMALNIJE: Athlon 64 3000+ ili P4 3GHz uz 1GB DDR 400
Pozeljno je da imas: Athlon 3500+ uz 1,5 GB DDR Sa tom grafickom besmisleno je nesto vise jer graficka postaje usko grlo i komp radi isto i sa jacim procesorom ili vise memorije.
Cak i u drugoj varijanti `Stalker` ce malo da stuca na 1024x768 max details (zbog optimizacije engine-a), FEAR ce da leti, CoH da klizi, Lost planet nisam probao sa takvim konfiguracijama. Sve manje zahtevno ce da leti.
Sa drugom varijantom i tom grafikom bices zadovoljan, sa slabijim neces u zahtevnijim igrama, ostalo samo sibaj.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.