Moj monitor ima firmware iz Februara..a posto sam citao da su problemi tek reseni sa majskim..zanima me da li mogu nekako da ga update-ujem ??Kupio sam ga u Gigatronu,pa me zanima da li da to od njih trazim ili ne..Hvala unpred
ne znam firmware chega je u pitanju, ali bilo sta da je mislim da neces moci da trazis od firme koja ga je prodala da ti updateuje... nazalost... u svakom slucaju mozes da trazis... ali opet oni ce da kazu da su ti takav prodali i da ih ne zanima... e sad mozda se desi da su dobri ljudi pa ti izadju u susret... drug je qpio komp u gigatronu i nesto mislim da nije bas bio zadovoljan.... probaj, nista te ne kosta...
zasto bi ga nosio u gigatron zbog update-a ??? skini sa neta sve sto ti treba i instalira normalno, ako ti ne nadjes na netu,nece sigurno ni oni.To je obican monitor a ne NASA-in spejsatl
Shvatam ja sta ti oces da kazes...ali sam citao da to ne mogu da urade kucni korisnici vec samo ovi sto distriburiraju Asus..raspitacu se jos malo,pa cu videti sta ce biti..
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.