XFX R9 280X je meni zapao za oko,uzeo ga drugar u Americi,platio 280$.A taj HIS R9 280X iPower IceQ X² je brutalan,zaista fantasticno izgleda.Nzm zasto vec nekoliko godina (msm da posle HD 4000 ih nije bilo vise)nasi uvoznici ne nabavljaju HIS modele,nema ni Zotaca ni XFX-a duze vreme isto. Zotac je bio odlican izbor kod geforce-ova(jos se secam mog zotac 8600gt) a his kod radeon-a,mi primera radi imamo samo Sapphire da kazes da necemu vredi pure amd proizvodjac.A gledam nesto cene u unostranstvu,oni su cak ili jeftiniji ili na nivou globalnih brendova,ajde da ih tako nazovemo(Asus,Gigabyte i MSI).A itekako imaju sta da ponude. Poslednje recimo od XFX-a sto se secam da je bilo u prodaji neko vreme(ne racunam one male narudzbine,koje nadju za smesne pare pa to ovde rasprodaju za 5 dana)su bila XXX napajanja doduse samo od 650w i 750w ali su bila super,osim naravno cene koja je kod nas bila jedno 30% visa nego preko.Slican slucaj imamo danas sa nekim Corsair kucistima npr. Bana Republic,sta drugo.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Ih, pa ne bih je sigurno stavio sa Phenomom u Gladiator :) Bolje bi je udomio... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Ne bi bas legla, u Gladiator 600 (bez sjecenja) nema sanse da stane :)) :: :: `Lično, lep bi mi legao jedan iChill GeForce GTX 780Ti HerculeZ X3 Ultra :) ::
Uvozili su EVGA jednom, msm da je PIN u pitanju. Mogu i HIS da uvezu vec sutra odmah ali zasto bi kad imamo VTX i slicna sranja. Ja licno imam HIS grafu i prezadovoljan sam. Palit GTX 770 sa tri venta kosta 250e u Nemackoj nova, a ovde imamo 3-4 brenda po bahatim cenama maloprodaja pa biraj sta ces jer sta god da izaberes platices vise nego sto kosta bilo gde drugde. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Nekako mi deluje mocno, nije kicherica ko ostali da sljasti...
Ni XFX nije los...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.