Sta uzeti? Masina je iz potpisa dole, znaci 5670 ide OUT ...a neka iz naslova IN... Pa me zanimaju misljenja...Samo drugari molim vas bez AMD(ATI)/NVIDIA svadje :) Jer ako vuce GTX dosta struje nemam neko spec napajanje neko od 500W .. .pa ne znam ni da li bi guralo. Hvala svima unapred :) a da monitor je 19`` Max rez 1440*900 :) 75Hz MSI 770-C45 AM3 Athlon x3 445 TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor MSI OC 5670 1gb GDDR5 Asus DVD/RW
Znam da je najslabija 250..nego kapiram imam 19`` monitor pa nece MOZDA biti neke razlike, a i novijia je.. pa zbog toga... A i znam da je 7750 nesto slabija od GTX650 al me zanimaju i druga misljenja. Najradije bi uzeo GTX al... U E..u je najjeftinije al nema na cekove bem ih bas :D A na drugim mestima tera i preko 11.000 e to mi vec mnogo :) Mislim kada se uzme moj komp, monitor i moj budzet u poredjenju s`tom slikom da je najbolje 7750 OC i da budem miran... Posto ovaj moj procesor moze i da bude x4 kada mi zatreba pa mislim da bi sve lepo guralo. Samo jos 2 ili 4 gb rama da uzmem zbog mrrtvog CoD Ghost PU! :)
Evo drugari samo da javim da nisam jedan od onih koji ne slusaju savete ipak ste vi meni i za prvu masinu dali savete koje sam poslusao i nikad se nisam pokajao :D Uzeo 7750... ASUS ... evo i slika :) Hvala jos jednom svima na predlozima. Pa cu videti sta ovo luce moze..garancija je na 3 godine.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.