Davno sam imao crvene i pravo da vam kazem nisam se bavio previse njihovim softverom, jer mi je ruku na srce poprilicno retardiran. Kod zelenih je to preglednije i lepse za oko. Takodje kod zelenih ima opcija ``digital vibrance`` koju obozavam i rado koristim. Da li AMD ovako nesto ima, konkretno vas pitam koji je tabor bogatiji sa opcijama i da li crveni nesto nude po pitanju finog setovanja boja, kontrasta itd...
Imas u katalistu, da. Sa time se nikad nisam zamlacivao ni na nvidiji ni na amd-u, ali oboje naravno da imaju podesavanja boja i kontrasta i sta god oces jos vezano za sliku.
Ja najvise volim ovu, iako nema veze sa slikom http://goo.gl/Xl4qXU. Ali ima veze sa opstom kulturom i odnosom ka kupcu. Dalje, ATI je vukao zvuk preko HDMI dve generacije pre Vidie.
Tebi je Adzeme izgleda neko dobronamerno rekao da su AMD karte kace za kiseli kupus koji nije vadjen dve godine. C,c,c... strasno.
Javno tvrdim da je glup i neobrazovan jer njegovo ponašanje prema kolegama berzašima dokazuje to...a razume se u hardver ko Marica u kriv k... support normality
:: Jel ti zajebavas ili si neupucen? Pa naravno da ima zilion opcija za podesavanje, ja sam se na primer odusevio ovom :: :: http://img850.imageshack.us/img850/27/ds7y.jp :: :: Kad gledam filmove ili igram neku igru izgleda kao da sam upalio 3D ali mi ne trebaju naocari za to.... ::
offtopic ..za kolege koje nisu u toku, gosn` Adzem ima zelju da se distancira sto dalje od PCberze i osoblja na istom forumu, verovatno zbog `shuge`.. nasrnuo je i na moju licnos` ne prodavsi mi kuler s obrazlozenjem da zeli `distancu`, a ovako bi bilo previse rizicno.. cak je bilo iskljuceno i pouzece:)
ontopic ..resen da postavi jos par pitanja koja su poprilicno retoricka, pre nego sto ode.. ako neko ne zna da koristi google, kako ce onda nview ili (ne daj boze) catalyst.. aj aj majkata:)
:: Pozdrav :: :: Davno sam imao crvene i pravo da vam kazem nisam se bavio previse njihovim softverom, jer mi je ruku na srce poprilicno retardiran. Kod zelenih je to preglednije i lepse za oko :: Takodje kod zelenih ima opcija ``digital vibrance`` koju obozavam i rado koristim :: Da li AMD ovako nesto ima, konkretno vas pitam koji je tabor bogatiji sa opcijama i da li crveni nesto nude po pitanju finog setovanja boja, kontrasta itd.. :: :: Hvala :: ::
sa mog drugog racunara gde je nvidija i prikaz njenog panela.... Go kur*c naspram katalista, zato ti je i pregledan nvidija panel, nema 1/4 opcija koliko ima katalist
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.