Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
savet i iskustva reklamacija
STRANA 1 OD 1
1AGRESSOR savet i iskustva reklamacija 28.10.2013. 17:42 T55243

status: user
broj poruka: 825
danas je 16 ti dan kako sam poslao asus vulcan anc na reklamaciju jer su se `kozni` earpads raspali za 6 meseci i tockic za pojacavanje u odredjenom polozaju jedan kanal smanjuje vise nego drugi slusalice su kupljene u *** garancija 3 god i pise u slucaju reklamacije novo ili zamena u roku 15 dana *** je poslao svog kurira iz city express da preuzme uredjaj imam kurirovu priznanicu slusalice sam poslao u kutiji sa fiskalnim racunom i garanciju sa racunom od firme danas sam dobio pismo od *** koje kaze

postovani,

za uredjaj Slusalice sa mikrofonom Asus Vulcan ANC, koji ste reklamirali nasem servisu,
obavestavamo vas da je vas zahtev za popravku uvazen, uredjaj je prosledjen u ovlasceni
servis, ako se utvrdi navedeni kvar, bice popravljen.

ja bih uzeo i zamenu za jeftinije

sta da radim dalje ?

HVALA
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
carandra Nije to nista 28.10.2013. 18:18 #522866

broj poruka: 160

http://ewe.rs/
najbolje da kod ovih nista ne kupujete. 30.avgusta dao dell laptop na servis i do danas nista nisu uradili. zakon stiti nesposobnjakovice.
imaju 40 dana da detektuju kvar, a u razumnom roku da ga poprave. koji je to zakonski rok? znaci mafija vlada a kupci nek daju pare a posle ko ih j..e.
srbijo jadna li si

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 28.10.2013. 20:11 #522889

broj poruka: 4054

dao si preko 100e za sluske za igru .. wow .. pa nevrede ni 20e

mogu da kostaju 1000e ali ukoliko imaju te sundjere presvucene usled znojenja oko usiju ti sundjeru se raspadnu vrlo brzo ..

meni su se raspali i na sluskama od 1000 din i sluskama od 300e .. i normalno je da dobijes jos jedan par za zamenu ..

ali potenciometar da vrisne na sluskama od 100+ eura .. pa to je smesno ..

najjeftinije koje trenutno imam .. gigatech mh5000 .. taj potenciometar funkcionise besprekorno vec 5 godina ..

trazi pare nazad .. i uzmi nesto do 2000 din ... radice ISTO i trajace ISTO kao i te slusalice za ovce

VMARC Sta da radis... 28.10.2013. 21:00 #522898

broj poruka: 9425
Nista, da cekas.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

miki069 Znoj 29.10.2013. 13:02 #523040

broj poruka: 1234
Nema ništa tu od garancije.
Mehaničko oštećenje.
Imaš mnogo slan znoj.

https://www.bambimobil.blogspot.com

Blueberry Re: savet i iskustva reklamacija 29.10.2013. 13:37 #523048

broj poruka: 1272

Ako im se ne `svidjas`, pri tom ja ne znam koji je to kriterijum, vuci ce te vise od 40 dana.

Meni je danas 38. dan za HDD, da se to zavrsi , i vise od njih ne kupujem ni sraf...

Tesko da ce ti dati zamenu za slabije. Gledaj da izvuces novac ako mozes, u fazonu `necu sluske jer su skart`, pa onda od tog novca da kupis slabije...

::
:: sta da radim dalje
::
:: HVALA
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs