danas je 16 ti dan kako sam poslao asus vulcan anc na reklamaciju jer su se `kozni` earpads raspali za 6 meseci i tockic za pojacavanje u odredjenom polozaju jedan kanal smanjuje vise nego drugi slusalice su kupljene u *** garancija 3 god i pise u slucaju reklamacije novo ili zamena u roku 15 dana *** je poslao svog kurira iz city express da preuzme uredjaj imam kurirovu priznanicu slusalice sam poslao u kutiji sa fiskalnim racunom i garanciju sa racunom od firme danas sam dobio pismo od *** koje kaze
postovani,
za uredjaj Slusalice sa mikrofonom Asus Vulcan ANC, koji ste reklamirali nasem servisu, obavestavamo vas da je vas zahtev za popravku uvazen, uredjaj je prosledjen u ovlasceni servis, ako se utvrdi navedeni kvar, bice popravljen.
http://ewe.rs/ najbolje da kod ovih nista ne kupujete. 30.avgusta dao dell laptop na servis i do danas nista nisu uradili. zakon stiti nesposobnjakovice. imaju 40 dana da detektuju kvar, a u razumnom roku da ga poprave. koji je to zakonski rok? znaci mafija vlada a kupci nek daju pare a posle ko ih j..e. srbijo jadna li si
Ako im se ne `svidjas`, pri tom ja ne znam koji je to kriterijum, vuci ce te vise od 40 dana.
Meni je danas 38. dan za HDD, da se to zavrsi , i vise od njih ne kupujem ni sraf...
Tesko da ce ti dati zamenu za slabije. Gledaj da izvuces novac ako mozes, u fazonu `necu sluske jer su skart`, pa onda od tog novca da kupis slabije...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.