Fail! Debelo kasnis Sale, kolege su jos ranom zorom postavile klip cim se pojavio. Moras malo da budes brzi i konstantniji u guglanju ako ces da trolujes kvalitetno.
Oprosteno! Niko te ne tera da blejis na Berzi 24/7 vec da budes malo ekspeditivniji i azurniji, ako hoces da trolovanje ima efekta. Eto moj imenjak je cak i ispostovao temu i postoavo u njoj, sto je vrlo korektno sa njegove strane.
:: izvinjavam se sto nisam 24 h blejac po berzi.. svejedno umro sam od smeha.... :: :: :: ASUS P8Z77V-DELUX :: INTEL I7 3770K 4.9ghz & CORSAIR H10 :: 4x4gb KINGSTON PREDATOR 4X4GB 2400 MH :: 2x7970 C :: INTEL SSD 330 60G :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: ASUS MX27 :: ::
U jednome, ipak, moramo da se slozimo sa autorima ove...
27.10.2013. 21:53
status: user broj poruka: 10999
zayebantzije: Deki bi trebao otprilike toliki gabarit da u njega smesti svojih ruku delo, pa da to najzad, po ukupnom kvalitetu (ne samo prosecan fps, nego stabilnost na duge staze, odsustvo stucanja itd.), bude nesto sto bi moglo da konkurise eNvidijinim kartama...
Avaj, za smeštaj takve karte bila bi potrebna KUĆA a ne kućište...
Ne, Sky-e, nisi razumeo SuperAcinu poentu: Deka VAS dere.
28.10.2013. 01:23
status: user broj poruka: 10999
To je Aco uputio na adresu Crvengacica - AMD ih dere. Sta da se radi: ovce valja strigati, crvengacicama valja skidati gacice... Dok je vernika (ovaca), bice i popova (pastira) koji od dranja zive...
Zeleni su imali odavnooo spreman full110 cip, cekali su da AMD izbaci seriju 7xxx, pa onda poturili 680-icu kao hight-end, koja je bila planirana kao srednji jaci segment. Moglo im se u tom trenutku i nisu imali uopste potrebu da izbacuju bilo sta, zgrnuli su pare cak i na 680-ici i njenoj astronomskoj cifri od 550e.
Dominacija kao i kod procesora, pa onda odvratni intel poturi zvaku, prosto jer mu se moze... Monopol je nesto najgore sto se moze desiti u modernom vremenu...
Jesi li ti siguran da ti Sajko nije hakovao nalog ili glavu pa priča kroz tebe? Koristiš njegovu demagogiju. Inače, ja sam još prošle godine bio siguran da mogu da istrčim polumaraton, ali dok to ove godine nisam dokazao, džaba mi tvrdnji. Tako da te priče šta je nVidija imala pre dve godine, a šta nije, možete da okačite mačku o rep.
Daj nemoj molim te meni te fore... Onaj pajdoman Vlada sto ne zna gde je levo, pa je iznosio tacne cinjenice i poklapao se sa ovom pricom. Kakva je to mudrost potrebna da bi se malo pratila scena i citanje po netu. Ja to laicki radim, pa mi opet koliko toliko informacije dodju do mozga.
:: Jesi li ti siguran da ti Sajko nije hakovao nalog ili glavu pa priča kroz tebe? Koristiš njegovu demagogiju :: Inače, ja sam još prošle godine bio siguran da mogu da istrčim polumaraton, ali dok to ove godine nisam dokazao, džaba mi tvrdnji. Tako da te priče šta je nVidija imala pre dve godine, a šta nije, možete da okačite mačku o rep ::
Ovakce i slicne budalastine se mogu procitati samo ovde na forumu... Citajuci tvoje postove smo shvatili stosta...
Mada se sve svodi na tri stvari: 1. Imas prihode 40K dinara, od toga uspevas da svako malo kupis vrhnski HW pa ti onda ostane 20K dinara za prehranu pri cemu svaki drugi dan ides u McDonald gde se razbijes od klope...
2. AMD nema svemisrku tehnologiju ali na tvoju (i ostalih zelenih sarlatana) veliku zalost ima tehnoloski/cenovno zrele i konkurentne proizvode...
3. nVidia uvek ima neki top chip koji ne zeli da pusti u mase zato sto konkurencija nema adekvatan odgovor pa im se moze da osrednje poizvode a koji su definitivno bolji nego konkurenski TOP prodaje po ceni vecoj nego konkurencija svoje TOP proizvode... Naravno te svoje TOP porizvode nece ni izbacivati na trziste zato so sprema jos bolje i novije TOP proizvode za sledecu sezonu...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Rodjeni, sa kim se grudvas? Stvarno si mi totalni autsajder foruma, daljina je cudo... Ne da ti nesto mira, bavis se nekom opasnom psiholoskom analizom moje persone, stvarno sam ti toliko zanimljiv? :)
:: Ovakce i slicne budalastine se mogu procitati samo ovde na forumu.. :: Citajuci tvoje postove smo shvatili stosta.. :: :: Mada se sve svodi na tri stvari :: 1. Imas prihode 40K dinara, od toga uspevas da svako malo kupis vrhnski HW pa ti onda ostane 20K dinara za prehranu pri cemu svaki drugi dan ides u McDonald gde se razbijes od klope.. :: :: 2. AMD nema svemisrku tehnologiju ali na tvoju (i ostalih zelenih sarlatana) veliku zalost ima tehnoloski/cenovno zrele i konkurentne proizvode.. :: :: 3. nVidia uvek ima neki top chip koji ne zeli da pusti u mase zato sto konkurencija nema adekvatan odgovor pa im se moze da osrednje poizvode a koji su definitivno bolji nego konkurenski TOP prodaje po ceni vecoj nego konkurencija svoje TOP proizvode... Naravno te svoje TOP porizvode nece ni izbacivati na trziste zato so sprema jos bolje i novije TOP proizvode za sledecu sezonu.. ::
pa ne kopam po netu vesti o AMD-u, nVidiji i Intelu po celi božji dan, kako bih kao `bio u toku` i pravio se pametniji i iskusniji od drugih, koji isto to mogu, a ipak ne rade. Ne zanima me šta je ko imao pre dve godine, neko ko šta ima u ovom momentu, kada se spremam da kupim novu grafičku. Primera radi, ko god ima love slobodno nek preskoči R9 280X i da 100€ više za GTX770. Ja znam da su meni moje pare draže, jer za tih 100€ razlike mogu da kupim sebi odlične patike za trčanje, a da se pritom igram podjednako lepo na Radeonu, kao i taj što je bacio pare za GTX770.
Gresis, veoma sam zaposlen, povrsinski sve posmatram i opet mi je dovoljno. Da ne ulazim u detalje, da ne bi opet ona izbeglica usla u dubiozu i moju psihoanalizu.
U potpunosti se slazem sve sa tobom, sam si sebi odgovorio. Ni ja ne bih uzimao 770-icu u ovom trenutku, jer su crveni solidno atakovali bas tu kartu i cena mora dole, sto je neizbezno. Da kupujem novu grafu, smireno bih sacekao opstu situaciju na trzistu do Nove godine, i onda prelomio.
Ovako ne razmisljam o kupovini, znajuci da me nista sem 780-ice ne bi u potpunosti ispunilo, a moj je cilj da potpuno budem zadovoljan. Apetiti su mi porasli, monitor imam koji opet ponavljam je mac sa dve ostrice, jer je prosto gladan silnih frejmova, posto sve to moze pokazati jelte...
:: pa ne kopam po netu vesti o AMD-u, nVidiji i Intelu po celi božji dan, kako bih kao `bio u toku` i pravio se pametniji i iskusniji od drugih, koji isto to mogu, a ipak ne rade. Ne zanima me šta je ko imao pre dve godine, neko ko šta ima u ovom momentu, kada se spremam da kupim novu grafičku :: Primera radi, ko god ima love slobodno nek preskoči R9 280X i da 100€ više za GTX770. Ja znam da su meni moje pare draže, jer za tih 100€ razlike mogu da kupim sebi odlične patike za trčanje, a da se pritom igram podjednako lepo na Radeonu, kao i taj što je bacio pare za GTX770 :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=uPzMWU8ZUXUhttp://www.youtube.com/watch?v=TUc3WXCzAbEhttp://www.youtube.com/watch?v=5e2ATpV5IKA :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.