kupio bih ovaj monitor ali ga nema nigde kod nas. Milion sajtova ga navodno ima na stanju ali kada ih pozoves, ispostavi se da ga ipak nema. Klasicna situacija za nase prodavnice. Kome bih mogao da se obratim i upitam da li je moguce nabaviti ovaj model? Ko je uvoznik za Dell kod nas?
P.S. Ako neko ima ovaj model, a zeleo bi da ga proda neka me kontaktira.
Ja ga imao do pre par dana. ima AMVA panel i glossy je kao sto rekose. Prelep je i na izgled, pravo malo umetnicko delo. Imao sam malih problema, ali se na kraju ispostavilo da je problem pravio nekvalitetan HDMI kabl.
@Mirko78 Sinoc, oko 12, sam poslao mail PIN-u i za nepunih pola sata dobio odgovor da su stigle nove kolicine i da ce me obavestiti gde mogu da kupim.
@acanen Hvala Aco na savetu. Znam da nije Ips panel ali mi nije toliko bitno. Zrtvovacu uglove gledanja zbog izrazenijih boja, boljeg prikaza crne, a i dizajna. Dizajn podseca na cinema display sto me je odmah privuklo.
@gogi Hvala na podrsci za kupovinu :) sad kad su mi javili da ce biti dostupan, vise ne razmisljam. Zbog dizajna sam hteo i S2740l da uzmem ali me je mala rezolucija pokolebala.
Kao sto sam ti rekao, nema kod generalnog uvoznika. PIN radi odredjeni deo dell-a i nema 2440l a taj mail sto si dobio je samo da te zadrze da cekas ako bude. BTW upravo gledam njihov lager i nema na stanju.
Nekada je mali broj ljudi posedovao racunare ali su puno znali o njima. Danas puno ljudi poseduje racunare ali malo zna o njima.
:: @Mirko7 :: Sinoc, oko 12, sam poslao mail PIN-u i za nepunih pola sata dobio odgovor da su stigle nove kolicine i da ce me obavestiti gde mogu da kupim. :: :: @acane :: Hvala Aco na savetu. Znam da nije Ips panel ali mi nije toliko bitno. Zrtvovacu uglove gledanja zbog izrazenijih boja, boljeg prikaza crne, a i dizajna. Dizajn podseca na cinema display sto me je odmah privuklo. :: :: @gog :: Hvala na podrsci za kupovinu :) sad kad su mi javili da ce biti dostupan, vise ne razmisljam. Zbog dizajna sam hteo i S2740l da uzmem ali me je mala rezolucija pokolebala.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.