Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Dell s2440l
STRANA 1 OD 1
Krecky Dell s2440l 25.10.2013. 23:46 T55211

status: user
broj poruka: 393
Pozdrav drustvo,

kupio bih ovaj monitor ali ga nema nigde kod nas. Milion sajtova ga navodno ima na stanju ali kada ih pozoves, ispostavi se da ga ipak nema. Klasicna situacija za nase prodavnice. Kome bih mogao da se obratim i upitam da li je moguce nabaviti ovaj model? Ko je uvoznik za Dell kod nas?

P.S. Ako neko ima ovaj model, a zeleo bi da ga proda neka me kontaktira.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mirko78 re 26.10.2013. 01:10 #522454

broj poruka: 419
Nema kod generalnog uvoznika, tako da za sada tesko da ces naci ili se odluci za alternativu.

acanen .... 26.10.2013. 08:47 #522466

broj poruka: 945
Dell S serija ima glossy (sjajne) ekrane a Dell s2440l nema ips nego VA panel. Bolje uzmi od istog proizvodjaca Dell P2414H ili Lg 23EA63V-P.

http://www.eponuda.com/monitori/lg-23ea63v-p-monitor-cena-247361

gogi1 Odlican je 26.10.2013. 09:34 #522468

broj poruka: 2076
Ja ga imao do pre par dana. ima AMVA panel i glossy je kao sto rekose. Prelep je i na izgled, pravo malo umetnicko delo. Imao sam malih problema, ali se na kraju ispostavilo da je problem pravio nekvalitetan HDMI kabl.

Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Catz R.A.T. 9, Altec Lansing

Krecky Hvala na odgovorima 26.10.2013. 10:01 #522470

broj poruka: 393
@Mirko78
Sinoc, oko 12, sam poslao mail PIN-u i za nepunih pola sata dobio odgovor da su stigle nove kolicine i da ce me obavestiti gde mogu da kupim.

@acanen
Hvala Aco na savetu. Znam da nije Ips panel ali mi nije toliko bitno. Zrtvovacu uglove gledanja zbog izrazenijih boja, boljeg prikaza crne, a i dizajna. Dizajn podseca na cinema display sto me je odmah privuklo.

@gogi
Hvala na podrsci za kupovinu :) sad kad su mi javili da ce biti dostupan, vise ne razmisljam. Zbog dizajna sam hteo i S2740l da uzmem ali me je mala rezolucija pokolebala.
Mirko78 Re: Hvala na odgovorima 26.10.2013. 23:32 #522548

broj poruka: 419
Kao sto sam ti rekao, nema kod generalnog uvoznika. PIN radi odredjeni deo dell-a i nema 2440l a taj mail sto si dobio je samo da te zadrze da cekas ako bude. BTW upravo gledam njihov lager i nema na stanju.

Nekada je mali broj ljudi posedovao racunare ali su puno znali o njima. Danas puno ljudi poseduje racunare ali malo zna o njima.

:: @Mirko7
:: Sinoc, oko 12, sam poslao mail PIN-u i za nepunih pola sata dobio odgovor da su stigle nove kolicine i da ce me obavestiti gde mogu da kupim.
::
:: @acane
:: Hvala Aco na savetu. Znam da nije Ips panel ali mi nije toliko bitno. Zrtvovacu uglove gledanja zbog izrazenijih boja, boljeg prikaza crne, a i dizajna. Dizajn podseca na cinema display sto me je odmah privuklo.
::
:: @gog
:: Hvala na podrsci za kupovinu :) sad kad su mi javili da ce biti dostupan, vise ne razmisljam. Zbog dizajna sam hteo i S2740l da uzmem ali me je mala rezolucija pokolebala.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs