Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Monitor Samsung 720n
STRANA 1 OD 1
markoin Monitor Samsung 720n 23.10.2013. 14:58 T55178

status: user
broj poruka: 272
Imam ovaj moniotor na starom kompu i radio je super do juce. Poceo sam da se gasi i pali a lampica stoji upaljena non stop. To se desava kad upalim kompjuter kad ugasim prebaci se monitor u stenbay rezim i trece lampica. Opet ga upalim i pokazuje sliku svakih 5-sekundi. Menjao sam kabl isti slucaj. Stavio sam drugi monitor da bi bio siguran da nije do grafike i monitor radi bez problema.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Witcher Re: 23.10.2013. 15:51 #521867

broj poruka: 491
Najverovatnije mu je stradao invertor.

ASUS P5K - Intel E5200@3.3GHz - Sapphire HD4870 - 2x2GB DDR2 Geil BD CL4 - CM Centurion 5 - Chieftec GPS-500AB - Samsung 931BF - Altec Lansing ATP3 - HDD`s WD 640GB AAKS, 1TB EADS, 1TB EARS, 1TB Elements, 250GB MyPass

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Vodos taj model je i meni zadavao iste muke... 23.10.2013. 15:53 #521869

broj poruka: 864
Prodao sam ga nekom serviseru i za 50% cene i nikada ga nisam pitao vise sta je bilo i sta se desilo. Tadaje tvrdio da moze da ga sredi i da ce mu se isplatiti.
verovatno cela ta serija ima nesto `ranjivo` od komponenti u sebi, trebalo bi videti sa serviserima monitora ovde...

Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Vodos taj model je i meni zadavao iste muke... 23.10.2013. 18:29 #521907

broj poruka: 864
Prodao sam ga nekom serviseru i za 50% cene i nikada ga nisam pitao vise sta je bilo i sta se desilo. Tadaje tvrdio da moze da ga sredi i da ce mu se isplatiti.
verovatno cela ta serija ima nesto `ranjivo` od komponenti u sebi, trebalo bi videti sa serviserima monitora ovde...

Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs