Imam graficku Gainward (Nvidia) GTX295 1792M DDR3 896B DUAL-DVI HDMI, e sad lepo je to sto je imam :-) ali ne radi :-( Problem nisu BGA chipovi, vec ic Q3. Zasto pisem q3, pa zato sto se zapalio do ne prepoznatljivosti, ako je od neke koristi ima sest pinova (nozica). E sad pomoc mi treba da mi neko u koliko ima istu pogleda koju taj ic ima oznaku tj koji je. Graficka za moje skromne potrebe fenomenalna ali ovakva ne upotrebljiva. Pomoc !!!
Zdravo Darko,evo i ja sam new cookie,e sad,ne pravi se od g***** pita,pokusaj na malo drukciji nacin da pitas cenjene forumase hardver frikove, i najbolje baci neku sliku konkretno,sta je izgorelo,kako si zapalio....msm da se razumemo,znam da je i dan danas ta karta ljudozder,i mislim da je neko sa foruma,cak vise njih posedovalo doticnu
Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.