Nije mi jasno sto se sad Miskonius ne javi da kaze dokle vise sa istim temama? Pa jedne te iste testove vrtite svaki dan samo kroz razlicite sajtove koji ih plasiraju!
Nema jos uvek zvanicnih detaljnih testova. Kad izadje na guru3d,techpowerup,bit-tech itd..onda je vredno polemisanja.
A i da je jaca od GTX780 (referentne) pa sta,i treba da bude obzirom koliko kasne i obzirom da im je ovo druga generacija po redu sa prosirenim chipom dok je kod nV nista drugo nego i dalje Kepler . Sramota bi bilo da ne mogu da sustignu GK110 a i to cemo videti u poredjenju sa Titanom
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda<
Guru 3d niko ne ferma dva % jer je placenicki sajt... Te za AMD te za Nvidia.... Evo ti slika i prilika .... Inace ovo ti je referentna 290X cekaj da se aktivira SAfIR i HIS :D :D Titan je totalni fail o kome netreba raspravljati.... sto nisi ceko 780 ti ????
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Nije mi jasno sto se sad Miskonius ne javi da kaze dokle vise sa istim temama :: Pa jedne te iste testove vrtite svaki dan samo kroz razlicite sajtove koji ih plasiraju :: :: Nema jos uvek zvanicnih detaljnih testova :: Kad izadje na guru3d,techpowerup,bit-tech itd..onda je vredno polemisanja :: :: A i da je jaca od GTX780 (referentne) pa sta,i treba da bude obzirom koliko kasne i obzirom da im je ovo druga generacija po redu sa prosirenim chipom dok je kod nV nista drugo nego i dalje Kepler :: Sramota bi bilo da ne mogu da sustignu GK110 a i to cemo videti u poredjenju sa Titanom :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda ::
Procitaj moj potpis nekoliko puta al` sa razumevanjem ! Sta ti to govori? Pogledaj kakav je to sklad medju komponentama i kompatibilnost. Ja da sam hteo da kupim karticu da se kurcim i da kupim najbrzu kartu ja bih uzeo Titana ili bih cekao Full GK110! Uzeo sam kartu koju sam zeleo,koja mi se svidja i u kojoj cu da uzivam i da je iskoristim sve dok mi ne dune da je prodam a za sad pa na dalje apsolutno nema potrebe. Da izbace ne znam sta u ovom trenutku to se mene ne tice jer sam ja svoj sud doneo i odabrao vec. Kapish ?
Nadam se da ces da shvatis da je ovo privilegija koju si dobio jer sam ti obecao da ti se necu vise obracati zato sto si neozbiljan !
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda<
sto da sazaljevas? Svako uzima sta voli i sta mu odgovara. Sada je malo amd bolji, posle ce opet biti nv i tako u krug. Uvek sam bio za kupovinu onoga sto daje best bang for the buck Po meni je najbitnije da dolazi do inovacija i iskreno se nadam da ce da oba tabora izbacuju podjednako dobre kartice te da ce finalna cena biti sto bolja za nas krajne korisnike. Apsolutna dominacija bilo koje strane je dobra jedino za kurcenje po forumima. To sto neki fanaticno dizu brendove u nebesa je druga stvar. Nikada se nisam ponosio time sto sam vlasnik kartice bilo kog proizvodjaca, ali mi je zato uvek bilo jako drago kada pazarim parce dobrog hardvera po pristupacnoj ceni. Obicno ne odgovaram na amd vs nv tebe, jer su presipanje iz supljeg u prazno, ali forum je bas zagusen njima. Treba da se lepo napravi jedna amd vs nv tema pa da tamo lepo ide pljuvanje. Da se ne razumemo pogresno, volim objektivno poredjenje i razumem potrebu za njim, ali cim sazaljevanje dodje na red, gde je tu objektivnost? Svaka cast ljudima sa foruma koji su istinski ljubitelji hardvera i koji su sposobni da nepristrasno pricaju o njemu ali 90% tema je cisto flejmovanje.
Stvarno, bre dokle vise s ovim temama ?! Ne stizem vise da pratim sve na forumu jbg...
@Pek
Istestirana poodavno
:: Nije mi jasno sto se sad Miskonius ne javi da kaze dokle vise sa istim temama :: Pa jedne te iste testove vrtite svaki dan samo kroz razlicite sajtove koji ih plasiraju ::
Koja bre privilegija ? O cemu ti baljezgas ??? Kupio sam kartu koju sam zeleo jok bre neko si uzeo sta sam ti ja reko boze svasta.... Komponete niko nije ni pominjao... vec 780.... ali ocito te zulja .... To sta si ti birao me ne zanima vec me zanima sto nisi sacekao izlazak 780 ti Ja ga krstim a on prdi......
Sto se tice tvog obracanja necu moci da spavam stvarno....
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Procitaj moj potpis nekoliko puta al` sa razumevanjem :: Sta ti to govori? Pogledaj kakav je to sklad medju komponentama i kompatibilnost :: Ja da sam hteo da kupim karticu da se kurcim i da kupim najbrzu kartu ja bih uzeo Titana ili bih cekao Full GK110 :: Uzeo sam kartu koju sam zeleo,koja mi se svidja i u kojoj cu da uzivam i da je iskoristim sve dok mi ne dune da je prodam a za sad pa na dalje apsolutno nema potrebe :: Da izbace ne znam sta u ovom trenutku to se mene ne tice jer sam ja svoj sud doneo i odabrao vec :: Kapish ? :: :: Nadam se da ces da shvatis da je ovo privilegija koju si dobio jer sam ti obecao da ti se necu vise obracati zato sto si neozbiljan :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.