Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Da posle silnih GK104 uzmem sebi dugo ocekivani GK110 koji sam sebi obecao. Nije Titan a nije ni full GK110 ali ja sam zadovoljan.
Kartu sam platio taman toliko da kad padne snizenje bice ista cena :) @Coa87 Vazi sto da ne . Ako hoces mozemo i SLI da pravimo u tvojoj masini,kod mene svakako i ne moze da stane zbog vodenog sistema!
P.S.Ne bezis mi mnogo u rezultatima samo da znas ,sica
@phoboskv
Drugar mi zavrsio ,ko bi drugi nego mocni Asus rendzer :) Mislim da sam uzeo poslednju Jesi probao OC?Na koliko tvoja boostuje i koliki ti je Asic ?
@vuk125 Koji ATI ?
@matz
Radni deo od kuhinje za rucavanje
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda<
Nisam se mnogo igrao sa njom. Podigao sam za 200mhz, pa je boostovala na oko 1150 i prosla 3dmark11 bez problema, a temperatura je bila skoro kao ni default. Radi DCU II ko sandjama. Nisam je nesto podrobnije testirao, ali mislim da ima jos dosta lufta Sada radi na default, jer mi klok jos uvek ne treba. Mozda se sutra malo poigram.
Asic je 76,6 % (nije nesto, ali nije ni lose)
Kakva je situacija kod tebe?
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Da posle silnih GK104 uzmem sebi dugo ocekivani GK110 koji sam sebi obecao :: Nije Titan a nije ni full GK110 ali ja sam zadovoljan :: :: Kartu sam platio taman toliko da kad padne snizenje bice ista cena : :: @Coa8 :: Vazi sto da ne . Ako hoces mozemo i SLI da pravimo u tvojoj masini,kod mene svakako i ne moze da stane zbog vodenog sistema :: :: P.S.Ne bezis mi mnogo u rezultatima samo da znas ,sica :: :: :: @phobosk :: :: Drugar mi zavrsio ,ko bi drugi nego mocni Asus rendzer : :: Mislim da sam uzeo poslednju :: Jesi probao OC?Na koliko tvoja boostuje i koliki ti je Asic :: :: @vuk12 :: Koji ATI ? :: :: :: @mat :: :: Radni deo od kuhinje za rucavanje :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
@phoboskv Kod mene je Asic 80% ! Sad sam dosao sa rekreacije pa nisam stigao ni da se poigram tj odradim testove.. Na brzinu koliko sam imao vremena za sad boostuje na 1230 Mhz i negde oko 1660 za memoriju ,videcemo kako ide dalje ili je to wall!
Meni se ne svidjaju boje, ali ... znas mene i kolore :)... i to je jedina stvar koja mi se ne svidja.
Inace, imao sam priliku danas da malo protestiram kartu kod jednog kolege, i mogu reci da je `ladnija od tastine duse xD.
Cestitam ti kupovinu i da se do mile volje slatko naizivljavas nad njom .
:: Lepo je videti da su ljudi pozitivni i da to sire medjusobno :: Bas mi je drago :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda ::
Boje?Zato sto si gay :)))) Salim se,meni se bas slaze uz RIVE ,iste su boje ,kao saliveno .) Da cu da se naigram vala hocu,mada vec sam poceo da razmisljam o SLI :))) Sta ces,boles` :D
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda<
:: Meni se ne svidjaju boje, ali ... znas mene i kolore :)... i to je jedina stvar koja mi se ne svidja :: :: Inace, imao sam priliku danas da malo protestiram kartu kod jednog kolege, i mogu reci da je `ladnija od tastine duse xD :: :: Cestitam ti kupovinu i da se do mile volje slatko naizivljavas nad njom :: :: :: Lepo je videti da su ljudi pozitivni i da to sire medjusobno :: :: Bas mi je drago :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.