Zanima me da mi neko objasni kako stoje ove nove AMD karte i gde se nalaze postojeca Nvidia.. Prvenstveno sam imao na umu da pazarim GTX 760, pa me zanima da li je ona dobar izbor trenutno, da li je bolja od 270X ili da skupim jos malo love pa gledam nesto jace i tako to. Video sam da Nvidia ima u planu da obori cenu, ali ovde kod nas sve je recimo i dalje isto.
Mislis ima vise prepirki i prepucavanja nego pravih odgovora, zato kad otvorim temu i vidim da posle 4-5 posta pocne prepucavanje, ne citam dalje... Zato sam postavio temu jer me stvarno zanima, moje pare iz dzepa dajem, a ne pisem o nekim stvarima koje nikada necu imati i ne bavim se nekim mastanjem kao pojedinci ovde. Ako gresim, izvini..
onda se strpi, skupi još koju kintu i kupi R9 280X. Kupovina i GTX760 i GTX770 je obesmišljena pojavom 280X. A ko nema love za GTX760, R9 270X je pravi izbor.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.