nishta preko 9600 probao sam cel 2.4 @3.0 i 7600gs i to ne radi kako treba taj 1.7 nemoze da se klokuje preko 2 ghz tako ta nova graficka i ne treba ako bash hocesh novu ati 1300 ili ta nv 7300 nista preko. tu od igranja nema nishta ta ploca je neka sisovaca
ne kupuj novu graficku, prodaj plocu i procesor, i uzmi nekog bartona ili semprona sa nforce 2 plocom , pa onda razmishljaj o grafici
Koliko se ja secam to je sis ploca sa integrisanom grafikom i AGP 4x slotom. Gomila toga je dosla pre nekih pet godina kao neka nazovi humanitarna pomoc. Imas srece da ti uopste radi. O overklokovanju tog celerona uopste ne razmisljaj. Ploca ti nece dozvoliti. Da menjas procesor i uzimas neki sa FSB533??? Samo ako znas nekog ko ima procesor da ti pokloni.... Isto ti savetujem i sa grafickom kartom. Sta god da stavis umesto integrisane radice mnogo bolje. Da kupujes nesto novo AGP8x ne mozes da iskoristis u potpunosti, stoga zaboravi. Eventualno razmisli o polovnom i to ako ti naleti neki 9200 ili bolje al po ceni istog. Da se ja pitam, ja bih proterao.... ovaj poslusao savet grr-a
Da ima integrisanu grafiku i agp4x, sad sto se tice rada pa do sada je bilo sve ok mada i ja nisam preterano zahtevan uglavnom koristim komp za net eventualno kad radim neke prezentacije za faks al to je to. Graficka mi treba jer ne mogu vise nista da igram sem colin2 ili age i ostale igre od pre pet godina. Sad da menjam i plocu i procesor tesko, mozda samo procesor i to ako nadjem neki pentium4 s478. U sustini mi treba da mi sljaka jos godinu i po do dve pa da uzimam nesto novo.
Ja cu malo da te ohrabrim.Ja sam na svoju plocu(Epox 333ddr AGP 4x VIA chipset), procesor(AMD Athlon 1700+ radi na 1.4Ghz), memorija(1Gb ddr) dodao ATI X1650Pro 512ddr2.Malo sam se pomucio da je nateram da radi(gle cuda driver nije valjao) ali sada teram F.E.A.R., NFS Carbon, Condemmned(mislim da sam dobro napisao) na 1024x860 u fulu.Probaj 7600GT 256ddr2 silent.Moj je ortak ima na slicnoj konfiguraciji kao sto je tvoja, radi fino.Doduse ona je nesto preko stotinak evra ali isprsi se za tih 30+Eur duze ces se igrati.A kad bude doslo vreme za zamenu vise nece biti AGP-a vec nosi komp na selo da slusas muziku:). a sta ti ja znam...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.