EVGA GTX780 Dual Classified ACX Ekskluzivno na PC Berzi
STRANA 1 OD 3
EEurope
EVGA GTX780 Dual Classified ACX Ekskluzivno na PC Berzi
08.10.2013. 13:41
T54986
status: user broj poruka: 166
Stigla je karta, budite strpljivi. Da reinstalliram system i ostalo, pa kartu pa cemo je probati. Takodje moram da se dogovorim sa ljudima za fotoaparat. Ovo je samo slika koju sam slikao sada.
Neka je sa srecom pa da vidimo kakva je u odnosu na Asus DCUII .)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Karta ne mozete da zamislite kolika je, malo nesto sam pokusao da prema pakli cigara slikam ali ovo je uzas... Slika uopste ne oslikava pravu velicinu...
Jos kada bi ono bio ASUS rezultat. ako vas uhvatim da lazirate trazicu od Guns-a slike, on ce mi dozirati skor koliko treba, prevrnucete se. Pa na stock ona moze 5% gore dole od ostalih Classified, ne moze to da odskoci nesto ne znam ni ja koliko.
Cestitke na karti, nadam se da nema otiske prstiju. Elem, ako si u blizini, mozda mogu da ti isfotkam kartu sa aparatom I prebacim na komp ako sam u prolazu. Greota da takva karta ima muljave fotke. :P
Vala bas,bez postenih fotki, toliko smo cekali da Vlada pribavi kartu,sad nek podeli radost sa nama :D
ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/LEADTEK GTX 580/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Asus Xonar STX,marantz pm550dc & Pilot RS 2.
:: Cestitke na karti, nadam se da nema otiske prstiju :: Elem, ako si u blizini, mozda mogu da ti isfotkam kartu sa aparatom I prebacim na komp ako sam u prolazu :: Greota da takva karta ima muljave fotke. : :: ::
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Kraca, uza i tanja...Molim lepo. Zna se sta je Asus. Kakav crni EVGA
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Karta ne mozete da zamislite kolika je :: malo nesto sam pokusao da prema pakli cigara slikam ali ovo je uzas.. :: Slika uopste ne oslikava pravu velicinu.. :: :: http://i.imgur.com/PV4lsZY.jp :: :: Jos kada bi ono bio ASUS rezultat. ako vas uhvatim da lazirate trazicu od Guns-a slike, on ce mi dozirati skor koliko treba, prevrnucete se :: Pa na stock ona moze 5% gore dole od ostalih Classified, ne moze to da odskoci nesto ne znam ni ja koliko ::
Kraca od Asusa za 8mm, a uza za cak 2 cm!!! Debljinu EVGA ne mogu da nadjem
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Prvo Asus pa onda svi ostali. :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
A jos je i od plastike ! Sta sad bi sa onim `Ja hocu da imam aluminijum` ? Novi standard.. Eh ta eVGA :)))) Kako god okrenes Asus ispade ozbiljnija kompanija :)
:: Nego sta :: :: Kraca od Asusa za 8mm, a uza za cak 2 cm!!! Debljinu EVGA ne mogu da nadje :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: :: :: Prvo Asus pa onda svi ostali. :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
Asus barem drzi kontinuitet i proverene komponete tura dok EVGA pocinje kao VW ....
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: A ovo je od plastike??! :: :: Jaoooo, pa sta tu ima da se prica vise. eVGA plastikaner bez backplate-a...a toliko skuplj :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: ::
:: Bar po meni, mada mogli su vala za 700$ I backplate da nabace :: GTX 770 HOF sa tri venta je isto lepa karta I out of the box napucana :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: ::
Kad bude igrao metro last light sa maks detaljima 4xssaa i ukljucenu fiziku ima da se izbedaci kad bude video kako frejmovi padaju pa ce onda da uzme gtx 690 :)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB MSI GTX 770 Lightning Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M2
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.