Crko mi je trafo na monitoru. Neki samsung sam imao. Kazu ne vredi popravljati. Mislio sam da kupim tft monitor, ali se dvoumimi između lg i samsunga do 200eura (iznad 200 e nema šanse ) Svidja mi se samsung 920nw ili 940nw, ali ja sam potpuni laik. Komp koristim za tekst, internet, slusam muziku, gledam ponekad film, tv, igrice tipa paja patak isl. MOlim pomoć
Moj predlog je Philips 190C7FS...nije los monitor,jedino ima malo probijanje svetlosti po gornjoj ivici..ali je to sve..Kosta oko 200 eura.Tesko da ces naci neki kvalitetniji tft od 19` od njega..pozz
Poslušaj savet što će ti čiča dati...kad imaš mladog kompa ne daj mu da se pati... :)
05.09.2007. 08:16
status: user broj poruka: 729
:: Moj predlog je Philips 190C7FS...nije los monitor,jedino ima malo probijanje svetlosti po gornjoj ivici..ali je to sve..Kosta oko 200 eura.Tesko da ces naci neki kvalitetniji tft od 19` od njega..poz
Batali te Smsungove N serije, pogotovo ako su wide, a 19`. Poslušaj bolje ovo što ti je Dyca predložio. Ili taj monitor ili Acer AL1916CSD...za 200 jura teško da ćeš naći išta bolje.
`Grešiti je ljudski, ali da se stvarno zabrlja potreban je kompjuter.` Marfijev zakon
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.